evinize giren lafta dostunuz muhasebecimiz paralari aldi ve kacti.

minikdunya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
56
12
3
34
evet arkadaslar. evimize giren lafta canimiz. iyidir dedigimiz insan maaslar odenecekken paralari alip kacti. bu kadar kolaymi insanlarin ekmegini calmak. birde diyormuski babama kanitla benim aldigimi. cok komik hak hukuk kalmamis. vicdan hic kalmamis.

Maaslar bankaya yatmiyormuydu?
Nasil almi?

Paranin ona nasil geldigini ispatlayamiyor musunuz?

Uuuuu çok geçmiş olsun, ne yalan söyleyeyim sizden çok maaşları giden insanlara üzüldüm.
Pişkin arsız terbiyesiz. Fitil fitil burnundan gelir umarım.

maaslari bankaya yatirmasi var demi canimcim. evet bufun karakoldaydilar zaten. bankadan kmera goruntuleri alindi. ins yarinda digerbislemler gerceklesicek. evet maasi giden insanlara bende cok uzuldum. simdi ne yapacaklar bir ay bilmem.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bi an önce ispatlanır çaldığı. Kimseye güven yok valla. Herkes hırsız olmuş.

Çok ilginç. Elden ele mi veriyorsunuz her ay maaşı? Bankadan yatmasi lazım maaslarin mesela bizim muhasebecilerin eline hic para verilmez. Resmi isleri kontrol ederler ama milletin parasini ya da bizim paralari kontrol etmeer, ellerine oyle bir yetki vermiyoruz..
Neyse olan olmus insallah yakalanir. Haram lokma nasıl yiyorlar aklım hayalim almıyor.

oyle yiyolar iste. demekki akil fikir versin allah. elden alma para. guvenince vermislr iste demkki kimseye guvenmeyeceksin

maaslari bankaya yatirmasi var demi canimcim. evet bufun karakoldaydilar zaten. bankadan kmera goruntuleri alindi. ins yarinda digerbislemler gerceklesicek. evet maasi giden insanlara bende cok uzuldum. simdi ne yapacaklar bir ay bilmem.
Bir ay birsey yapmiyacaklar bulup biryerlerden maaslari odenmeli sizin derdiniz tasaniz iscileri ilgilendirmez.
Ispat edebilirseniz paranizida alirsiniz gecmis olsun.

Zaman o kadar kötüki ne malını, ne canını ,ne namusunu kısaca kimseye güvenemezsin
üzüldüm Allah vicdan ,merhamet ,akıl versin hepimize

aynen canim. usluppp.. bak bakalim ben parama acirim yazmismiyim. ya iyi oku yada yorum yapmak icin yazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…