- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Yaklaşık 2 aydır evliyim eşim 18-3 arası çalıştığından hafta içi o saatler arası annemlerdeyim.Evim müstakil olduğundan çekiniyorum apartman olsa tek kalma sıkıntım olmayacaktı sanırım.Komşu var ama yan ev şeklinde oturduğum yer bahçeli müstakil yerlerden.Artık yavaş yavaş alışmak istiyorum ama annem tek başına ne işin var evde korkarsın diyor abim 17.30 olmadan beni arıyor nerde kaldınız diye evimiz annemlere arabayla 7 dakika uzaklıkta.Korkak biri değilim.Eve televizyon almadık internette bağlatmadık o kadar saat kendimi nasıl oyalarım bunuda bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?Annemlerle olmak güzel ama bir ömür böyle gitmez ki birde şöyle bir problemimiz var eşim motor kullanıyor havalar yağışlı beni eve bırakıp almasıda sıkıntılı olacak artık ne yapsam bilemedim abim alır bırakır arabasıyla ama eşimde buna razı değil biz bir yola çıktık bunu kendimiz halletmeliyiz diyor.Eşimin iş saatini değiştirmesi gibi bir durum şuan için mümkün değil evimde kalsam annemlerin içi rahat değil ne yapsam hiç bilemiyorum.Bu arada ev eşimin ailesinden başka yere kiraya çıkmamızda şuan mümkün değil...Tek kalsam birşey olmaz değil mi ruhani şeylerden korkarım ben...
güncelleme:evlendikten iki gün sonra eşim salondayken yatak odasında ben yatarken fermuar sesi duyduğunu söylemişti(altınlar çantamdaydı) gelip beni uyandırıp çantana mı baktın dedi o zaman fena korkmuştum...
güncelleme:evlendikten iki gün sonra eşim salondayken yatak odasında ben yatarken fermuar sesi duyduğunu söylemişti(altınlar çantamdaydı) gelip beni uyandırıp çantana mı baktın dedi o zaman fena korkmuştum...
Son düzenleme: