Ne ailesinden ne kendisinden bir incelik göremedim zaten. Beni üzmüş kırmış 2 aydır bu şekilde devam ediyordu .. Konuşalım dediğimde bu bir süreç deyip es geçiyordu benim mutsuzluğumu görmezden geliyordu.. Evi terkedincede bence o akşam gelip müdahele etmesi gerekirken 1 hafta boyunca hakaret etti..Bu süreçte ben boşanmak istediğimi söyledim yüzyüze görüşelim dedi ok dedim. Görüştük çok yapıcı bir tutumu yoktu yine kırdı yine sesi yükseldi ..Evlilik danışmanına gidelim v.s dedi ama ben bir samimiyet göremedim bunu derken bile en basitinden evimize arkadaşlarımı çağıracağım zaman ondan izin almam gerektiğini söylerse bir insan nasıl inanayım.. Annemleri ayda 2 kez görmemi çok gören bunu hep annenlerdesin diye önüme atan, ekonomik sorunumuz olmamasına karşın kendi kazandığım parayı harcarken 5 tl nin hesabını yapıp beni sürekli kıran, her haraketimden bir anlam çıkarıp sen bunu yaparken bunu demek istedin diye paranoya yapan (o bilmesede Allah biliyor kesinlikle böyle bir huyum yoktur onu buna anlatamadım) şimdi şunu dersem böyle yaparsam ne der korkusu ile benide paranoyak yapan adama bundan sonra nasıl güveneyim.. Kendisine açık kapı bıraktım, babamın evine gelebilseydin o kapıyı çalabilseydin dediğim halde ne değişecekti ki diyip es geçti.. 4 gündür ne aradı ne sordu hakaret dolu mailleri için - nasıl bir terbiyesizlik ben bunları mı yaptım ben böylemiyim dediğimde - senin tepki vermen için yaptım cevabını verdi iletişime geçmek için yapmış .. iki satır güzel sözle iletişime geçilemez mi ?? ben bunları düşündükce deli oluyorum..Neresinden tutulacak ki bu ilişki şimdi..
Severek ayrılmak dünyanın en zor işiymiş meğer ..