Evladın Kızı Erkeği Olur Mu?

Çok cahil bir kocan var.Yaradan ın verdiğini sorgulama K ne haddimize.
Birde eşini savunmasını yapmışın. Bravo o kocana!

eşim şöyle iyi böyle iyi ama benide bu konuda üzüyor ama onada kızmayın, ne diyelim şimdi :S

ahanda buraya yazıyorum küpe olsun, sen erkek olsun diye 3üncü çocuguda yapmazsan ben bir halt bilmiyorum.

örnek, erkek evlat diye tutturup 4ncü cocukta erkek olunca kasıntıdan ölen bir akrabam şuan ''o mütiş erkek evladını'' bardan pavyondan toplamaya çalışıyor, adamın 2 evini satıp çatır çatır bulgaristanda yedi, babasının emekli ikramiyesini ben iş kuracam deyip gene kumarda yedi, annesi harabeye döndü babanın gecesi gündüzü yok cocugun peşinde. herkeste aynı şey olacak diye birşey yok, sadece ''hayırlısı'' kelimesinin nekadar önemli oldugunu unutmamak lazım

başlıktaki sorunun yanıtı : evladın kızı erkegi olmaz zaten o yüzden genel tanım evlattır, kapsayıcı.

Üç kızım var ;) Dünyanın en rahat en mutlu annesiyim.evladın kızı erkeği olmaz ama insan farklısınıda tatmak ister bende isterdim bir oģlum olsun ama nasibim buymus cok sukur bunu bir eksiklik yada bir kusur olarak gormedim ama cevreye bakarsan vah vahhh uc kizi var.Eşim ve ben simdiden hayal ediyoruz uc genc kiz takmisiz kolumuza salina salına yuruyoruz Allahım o gunleri gormeyi nasib etsin insallah.

yalnız eşine ve ailesine söyle, bebeğin cinsiyetini baba belirliyor anne değil. yani çocuğun kız ya da erkek olması tamamen erkeğe bağlı bi durum. eğer eleştirirlerse ''oğlunuz bana bi erkek veremedi napalım'' der cahillikleriyle başbaşa bırakırsın.

Ben ananenin hayvanın bile erkeğini sevmesine koptum çok pardon ama. Anane niye pipi sevdalısı acaba.
Bu şekilde aile ve toplum baskısı yüzünden bu erkekler de karılarına aynı stresi yaşatıyor. Gerçekten kız erkek ne farkeder hiç anlamıyorum.

Lütfen üzmeyin kendinizi hassas dönemdesiniz. Sağlıklı hayırlı olması önemli . Eşinizde Zaman geçsin anlayacaktır. anneanne gibi bizde de babaanne var eşimin babaannesi. Erkek torun duyunca kadının gözleri parlıyor ama kesinlikle cahillikle alakalı ve bu huyunu bırakamıyorlar. Evladın cinsiyetinden ziyade hayırlısı önemli.bir beklenti olarak yazmıyorum ama kendi babaannemin 7 erkek 2 kız çocuğu var hep erkekler üstün tutulmuşken kızlarının yanında yüzü gülüyor...

sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun kız erkek ne farkeder

Bugün başıma gelen bir örnek vereyim sana; aile dostumuzun iki tane bıcır bıcır kızı var ve özellikle babaları kızlarına ölüp bitiyor,3.çocuğu kesinlikle istemiyorlar farklı olsun diye çocuk mu yapılır,ya Allah'ın gücüne giderse diye çocuk olayını kapatmışlar. Eski toprak insanlarında bu pipi merakı vardır ama geçenlerde kayınvalideme gittiğimizde bir tane nine kızına bir tane de bacı olaydı ne iyi olurdu dedi,haklı da çünkü bir kıza verilebilecek en güzel hediyedir kız kardeş. Ben 2.kız olacak diye çok heveslenmiştim ama Rabbim canım oğlumu nasip etti bin şükür. İlerleyen yıllarda bu muhabetler kimsenin umurunda olmayacak malum yeni nesil bunları kafaya takacak türde değil. Ayrıca kız ve erkeğin arasında hiç bir fark yok,aynı tas aynı hamam:KK12:

Allah bir musibet verip ikisini de elinden alır da aratırsa türbe türbe gezdirir doktor kapısı aşındırtırsa görür ananesinin fistanını

anane kendi cinsiyetinin farkında degil sanırım hayvanın erkegini bile sevdigine gore hadi onu gectimde esiniz niye bu yuzden tavırlı sacma bizde 3 kız kardesiz ben dogdugumda babama haber verenlerden biri uzulme ama diye baslamıs soze babamda telaslanmıs haliyle ardından gelen cumle bu da kız :) babam hala anlatır ve sinirlenir bunu diyen kisiye annemle babam cok memnun annem iyiki 3 kızım olmus der babamda aynı sekilde..bu derece erkekci olmak sacmalık otesi heleki kadınlarn bunu yapması tuhaf

Benim eşim ve kv ler hep erkek delisi.kızıma hamile iken usg de Dr kız dedi benim eşim suratını astı Odayı terk etti.hatta Dr arkasından gel gel belki değişir diye seslendi.sonra kızım Doğdu ve eşim onu kucağından indirmedi.kızım ile ilişkisi çok gğzel şuan kızım 5Yaşında.2. İçin uğraşıyoruz 3 senedir deniyoruz ve benim 4 kaybım var.ve şuanda hamile kalamıyorum.eşim şimdi hep ne kadar cahilmişim diyor.o kadar kaybın üstüne sağlıklı hayırlı evlat diliyor şuanda.arada kv erkek olsun der.ben de derim evladı bulduk da erkeği kaldı derim.bazı şeyleri anlamak için rabbim kimselere yaşatmasın böyle Şeyler

tabiki de evladın kızı erkeği olmaz evlat zaten candır hayattır nefestir, çok şükür ki bu durumda bile kızınıza olan ilgisini takdir edebiliyorsunuz, o yüzden canınızı sıkmaya değmez sonuçta iyi bir baba, büyükler hep konuşur ve erkekler sürekli eşleri hariç herkesin ağzına bakarlar, önemli olan eşinizin ne düşündüğü değil nasıl davrandığı bu konuda o yüzden rahat olun

Ben annemin ilk çocuğuyum.Büyükler hep erkek beklemiş.Annem de kız olsun istermiş çok içten içe.Doğumda bir bakmış kız :anne:

Ben de gidebilirsem yarın cinsiyetini öğrenmeyi umuyorum.eşim de kız sanıyor.Rabbim evlatla imtihan etmesin de sağlıklı kız veya erkek farketmez.
Üzme canm kendini eşin yine çok sevecektir bu yavrunu da.hayırlı evlat olsun inşallah

Evlat ya bal hepsi mutluluğum benim bi kızım var yerim onu ben bi daha kız olsun onu da yerim oğlum olsun onu da yerim evladın cinsiyeti olmazzzzzzzz

Back
X