merhabalar.Evliyim 3 buçuk yaşında kızım var.ikimiz de memuruz.maddi konularda hiç anlaşmıyoruz.eşim çok cimri.başlarda maaşları birleştirelim istedi ben istemedim.maaş kartımı istedi vermedim .çünkü verirsem asla alama diye.Bakıcı ücreti evin gıda ihitiyaçları (meyve sebze gibi) kızımın ve kendime ait bütün kıyafetler oyuncakları dahil bende hiç karışmaz.oda kiralar faturalar falan.arabanın mazotu. benden maaşı yüksek.sorun şu ki kızına hiçbir şey almaz..Yıldım artık gerçekten çocuğuna ne oyuncak alır ne elbise çocuk birşey istese avm de geri çıkar oyuncakcıdan ya da ben alırım boynu bükülmesin diye.kızın odasına oyuncak dolabı aldık bin lira onu kendi ödedi ona bile bi ton laf etti.ya isiyorum ki bi gün de babası böyle oyuncak alıp gelmiş olsun sevinsin mutlu olsun.Elbise giymeyi bu ara çok seviyor uzun kollu elbisesi yoktu bi kaç tane aldım bi tane de sen alsan olur mu dedim neden alayım ki neden sana iyilik yapayım eğer o elbiseyi alırsam sen artıya geçeceksin dedi böyle bir cümle olabilir mi ya.Gezme desen götürmez sürekli birikim derdinde.hafta içi yoğun çalışıyoruz . bi gün de olsa insan çıkalım istiyor çıkmaz çıksa bile surat asar para gidecek diye gidelim desen bizim oraya gitmemiz kaça mal olacak biliyormusun yok sen markete girersin bana ödetirsin. Bu maddi savaştan yoruldum