evladını kuru kuruya seven baba

Bu adamlar evlenmeden önce ayırt edilemiyor mu ya gerçekten merak ediyorum. Mesela benim eşim de bana karşı bekarken çok bonkördü. Evlendik herkese bonkörmüş batmaya başladı mesela 😀
Bu adam da evlenmeden size tutumlu gözüktü de aile babası olur bundan para tutmayı biliyor diye düşündünüz sonradan mı çuvalladınız acaba?
Yoksa cimri olduğunu anladınız da evlenince değişir mi dediniz?
Kesinlikle belli ediyor. Benimkide bana karsi bonkördü, cok hoşuma giderdi. Meger sizin esiniz gibi herkese karsi oyleymis 😅. Evlenmeden once bu sonucu cikaramamistim. Demekki sadece istediğimiz kısmı görüyoruz 🤦‍♀️

Kesinlikle belli ediyor. Benimkide bana karsi bonkördü, cok hoşuma giderdi. Meger sizin esiniz gibi herkese karsi oyleymis 😅. Evlenmeden once bu sonucu cikaramamistim. Demekki sadece istediğimiz kısmı görüyoruz 🤦‍♀️

Ben gormustum ya evlenmeden once ki bizim tanismamizla evlenmemiz arasi 6 ay surdu. 😂 Durtusel ve bazen de geregi olmayan maddi kararlar verdigini de biliyordum. Boyle kabul ettim kendisini, kendi istegi ile benim maasima hic dokunmuyor, evin tum ihtiyaclarini karsiliyor, ama bir gun aksam geldiginde 'Askim hadi hemen hazirlan cok guzel bir X, Y, Z begendim diye bana gostermeye goturuyor, mesela 6 ay once araba yenilemisizdir ama arabayi degistirmek istiyordur, bir de kabul edeyim diye cocuk gibi sevinip yavru kopek bakislari atip alalim dimiii?' diyor. Aliyoruz. Gecen gun kahvaltida belgesel acikti, Samoa'ya hic gitmedik daha keske gitsek dedim laf arasinda, aksama ucak biletleri ile geldi, bir de laf soylemeyeyim diye 'Ben senin agzindan duydugum butun hayallerini gerceklestirmekle gorevliyim' diyor 🙈

Bazen kiziyorum ama sonra diyorum evlenmeden once de biliyordun laf soyleyemezsin.

O yuzden ben de mutlaka evlenmeden once kendilerini belli ettiklerini dusunuyorum. 😬

Kocan seni karısı değil rakibi gibi görüyor..
+'ya geçersin ne demek yani ?
Çocuğun nezninde artıya geçmek gibi mi ?
Yakinda bir lokma çocuğu anneni mi babanı mi daha çok seviyorsun diye bunaltimqya başlar bu adam.
Bu pintilik değil,bildiğiniz düşmanlık.
Hem kızınıza hem size.

Ben gormustum ya evlenmeden once ki bizim tanismamizla evlenmemiz arasi 6 ay surdu. 😂 Durtusel ve bazen de geregi olmayan maddi kararlar verdigini de biliyordum. Boyle kabul ettim kendisini, kendi istegi ile benim maasima hic dokunmuyor, evin tum ihtiyaclarini karsiliyor, ama bir gun aksam geldiginde 'Askim hadi hemen hazirlan cok guzel bir X, Y, Z begendim diye bana gostermeye goturuyor, mesela 6 ay once araba yenilemisizdir ama arabayi degistirmek istiyordur, bir de kabul edeyim diye cocuk gibi sevinip yavru kopek bakislari atip alalim dimiii?' diyor. Aliyoruz. Gecen gun kahvaltida belgesel acikti, Samoa'ya hic gitmedik daha keske gitsek dedim laf arasinda, aksama ucak biletleri ile geldi, bir de laf soylemeyeyim diye 'Ben senin agzindan duydugum butun hayallerini gerceklestirmekle gorevliyim' diyor 🙈

Bazen kiziyorum ama sonra diyorum evlenmeden once de biliyordun laf soyleyemezsin.

O yuzden ben de mutlaka evlenmeden once kendilerini belli ettiklerini dusunuyorum. 😬
Masallah diyeyim Allah bozmasın, mutlu çiftleri gormek benide mutlu ediyor. Mutlu cift=mutlu cocuk. Kizdiginiz konular boyle tatli meseleler olsun🥰

merhabalar.Evliyim 3 buçuk yaşında kızım var.ikimiz de memuruz.maddi konularda hiç anlaşmıyoruz.eşim çok cimri.başlarda maaşları birleştirelim istedi ben istemedim.maaş kartımı istedi vermedim .çünkü verirsem asla alama diye.Bakıcı ücreti evin gıda ihitiyaçları (meyve sebze gibi) kızımın ve kendime ait bütün kıyafetler oyuncakları dahil bende hiç karışmaz.oda kiralar faturalar falan.arabanın mazotu. benden maaşı yüksek.sorun şu ki kızına hiçbir şey almaz..Yıldım artık gerçekten çocuğuna ne oyuncak alır ne elbise çocuk birşey istese avm de geri çıkar oyuncakcıdan ya da ben alırım boynu bükülmesin diye.kızın odasına oyuncak dolabı aldık bin lira onu kendi ödedi ona bile bi ton laf etti.ya isiyorum ki bi gün de babası böyle oyuncak alıp gelmiş olsun sevinsin mutlu olsun.Elbise giymeyi bu ara çok seviyor uzun kollu elbisesi yoktu bi kaç tane aldım bi tane de sen alsan olur mu dedim neden alayım ki neden sana iyilik yapayım eğer o elbiseyi alırsam sen artıya geçeceksin dedi böyle bir cümle olabilir mi ya.Gezme desen götürmez sürekli birikim derdinde.hafta içi yoğun çalışıyoruz . bi gün de olsa insan çıkalım istiyor çıkmaz çıksa bile surat asar para gidecek diye gidelim desen bizim oraya gitmemiz kaça mal olacak biliyormusun yok sen markete girersin bana ödetirsin. Bu maddi savaştan yoruldum
Gerçek evlilik bu değil

Demek ki adam gizli birikim yapıp kaçmayı düşünüyor. Başımda farklı versiyonu vardı. Ama o bu kadar açık oynamazdı. Memurum ya benim üzerime ek iş olmaz deyip bacısının üzerine yapardı. Borçlar da kendinin benim üzerime. Ben kurtuldum boşayarak bacısı ve kendi borç batağında.

adam deseki kirayı ortak yapalım yakıt elektrik ikiye böleleim . çocuğun masraflarını da ikiye böleleim . maaaş kartını vermemeişisiniz. hesapları ayırmışsınız. size düşen çocuğun masrafları .eşiniz diyormu bu ay sen kirayı öde . yada takviye yap. hesapları ayıran szisiniz. adamda kendine göre yol çizmiş . arabanın kaskosu vergisis ondadır .
Neden maaş kartını versin? Adam cimri diyor kadın, adama kartı verse ihtiyaçlarını neyle karşılayacak?

Neden maaş kartını versin? Adam cimri diyor kadın, adama kartı verse ihtiyaçlarını neyle karşılayacak?
niye bu kadar hiddetlendiniz. cimrisin kısmını okumadım yada unutmuşum. erkek milletine senin para benim para dedinmi zıtlaşıyor. bazı kadınlarda tüm masrafları erkeğe ödetim kendi yatırım yapıyor.

Çok itici bir adam
Sen artıya geçersin ne ya
Allah bilir memursun diye evlenmiştir senle de

Back
X