- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
Destek çıksınlar derdim o değil zoruma giden aylardır nasılsınız bile dememeleri bütün yaz çocuğu işe götürdüm cumartesi günleri gelip bakalım demediler hava soğuyunca gelir misiniz diye sormadim artik cumartesileri bir zahmet teyzesi yada sen bak hasta olacak dedim birini Bulsan dediler param olsa zaten bulurdum diyince tıpış tıpış geliyorlar ama laf hep aynı bu evin kirası çok bu ev çok büyük gören de sarayda oturuyorum sanacak 20 yıllık binada 3+1 daire işte... Zaten burada 1+1 lerde 2+1 lerde hemen hemen aynı para... En çok bu beni üzüyor kötü bir semtte ucuz bir evde otursam kral gibi yasarmisim çok kazaniyormusum gören de milyon kazanıyorum sancak kari+koca çalışan bir eve giren para giriyor benim evime de...Şu an ailenizin gözünde ablanız asla evlenmeyecek ve muhtemelen elden ayaktan düştüklerinde bize baksa baksa ancak bu bakar diye düşünüyorlar. Bence bu evlat ayırmadan ziyade kendini güvene alma çabası ileriki süreçte... Bir de abinizle sizin mesleğiniz var ama anne babanız ileride biz ölünce bu kız ortada kalır düşüncesiyle de bunu yapıyor olabilirler, hakkaniyetli bir tavır mı, hayır ama ablanız çalışmıyor ve anne babanız öldüğünde gerçekten ortada kalacak. Bilemiyorum aslında ben kendi ailem mal varlığını kendileri yese bir tık bozulurum bir şey de diyemem kendileri kazandılar sonuçta ama helal olsun derim mutlu da olurum rahat yaşıyorlar diye, eğitimimi sonuna kadar desteklemişler sonuçta bana karşı sorumlulukları bitmiş. Ama erkek kardeşime verseler bozulurum çok doğal yani... Bu durumda ablanızı çalıştırmaya başlamanız lazım ki anne babanız onun da kendi kendine geçinebileceğini görüp bu korkudan ötürü ona destek çıkmaktan vazgeçsinler.
Çok para ya insanlar iki kişi çalışıp zor geçiniyorlar artık haberleri yok