Evlat ayrimi

Şöyle bi durum var eşiniz evlat ayrımı yapıyor diye annesini silebilir mi silemez tabiki, siz onun yerinde olsaydınız bu durum için annenizi kirar miydiniz bence yapmazsiniz. O da onun ailesi bu durumu degistiremeyecegine gore kabullenecek mecburen siz karışmayın tabiki

Siz karışmayın, sonra siz kötü olursunuz. Eşiniz konuyu açarsa da "bana ne" deyin.

olabiliyor bazen anneler hepsini farklı sevebliyor bencede girme aralarına kendisi söylesin eşinin

Boşverin siz de ayrım yapın az gidin gelin evine bayramdan bayrama, yarın bir gün hasta falan olursa da diğer gelinle kaynın baksın. Evine gidince de misafir gibi oturun bir köşeye. Öyle saça böyle tarak.

Bir an eltim misin die düşündüm. O da devamlı bunu söylüyor. Gerçi kaynım asla kabul etmior ama eltim hep kayınvalidemin bizi ve bekar kaynımı kolladığını onları hhiç sevmediğini söyleyip duruyor. Sonuç ne mi kayınvalidem ne evlatlarını ne beni ayırmazken ona karşı hep soğuk oluyır istemeden. Yani bacım karışmaaa. Öyleyse bile sen yuvana bak evine bak boşver...

Back
X