- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
benim ailem değilde eşimin annesi yapıyor maalesef.eşimler 4 erkek 1 kız kardeşler.annesi varsa yoksa kızımda kızım diyor,ev ona alınıyor,sıkışığım dense para veriliyor vs...bir kere ev alacağımızda annesinden borç para istemiştik,hemen görümcem arası annem ev alacak dedi,o ev alınmadı ama 1 sene sonra istediğimiz paranın tam 4 katını kızına verdi kayınvalidem ve üstelik borç bile değildi,yedi yani.eşim çok iyi bir insan hiç oralı bile olmuyor ama Allah görüyor,boşverin.Aslinda icten ice cok bozuluyorum anne ve babamin bu yaptigina .evlat ayrimi yapiyolar gibi geliyo bana.1 erkek 3 kiz kardesiz biz.bisey oldugu zaman annem 'AMAN OGLUMA BOYLE YAPMAYIN SOYLE DEMEYIN o bi tane ' Gibi seyler soyluyo.o bir tanede benden yada diger kiz kardeslerimden 2 tane mi var ! Mesela ailem bj zamana kadar calismis didinmis bizimde rizkimizdan keserek kooparatiften ev aldilar yilllaar once.oda bisekilde 3 ev almis olduk.suan 3 ev var yani.normalde asla takilmam bu konulara asla hak talep etmedim bugune kadar etmemde ne simdi ne ilerde.ama babamin bi sozu beni cok uzdu.bi konu oldu ve dediki ' oyle bisey yok 3 evde oglumuzun ' yani sonucta bizde bazi seylerden feda ederek geldik bugine kadar.gercekten cinsiyetimden soguttular beni.daha bisuru erkek kiz ayrimciligi.sizin ailenizde yapiyomu bu tarz ayrim