Eskiden cami avlusuna bırakılan bebekler şimdi internetten satışa çıkarılıyor. Eskiden bebeğine bakamayacak kadar fakir olduğu için kuruma bırakan ailelere şimdi devlet yardım edip bebeğin ailesinin yanında kalmasına öncelik veriyor. Türkiye'de düzgün çalışan bir devlet kurumu varsa o da çocuk esirgeme kurumunun evlat edindirme birimi. Suçlamadan önce azıcık araştırıp, bilgi sahibi olursak ve biraz da mantık yürütürsek anlaşılıyor aslında.
Ağustos da 20 ile başladık 1-2 ayda 18 e indik 4 ay kadar hiç düşmedi. Şimdi Mart'ta 2 sıra birden düştü. Çok şükür.Merhaba. Evet maalesef çok sessizleşti bu sayfa. Gülnaz inş. 3 er - 5 er düşer sıran . Kaç ayda kaç sıra düştü en son
Ev ziyareti bekliyorum :))) terk / buluntu kız istanbul :)) şimdiden teşekkürler
Ben varım :)ankaradan kimse yokmu ?
size bir kaç sorum olabilir mi ne zaman başvurdunuz kaçınçı sıradasınız onay yazınız ne kadar sürede geldi bana birz anlatırmısınız rica etsem :dBen varım :)
Temmuz 2015'te başvurduk. Bir sene içinde onay yazımız geldi. Hem erkek hem kız için başvurmuştuk erkek sıramız geçtiğimiz ay geldi ama biz iptal ettirdik. Şimdi kız bekliyoruz en son 26. Sıradaydık.size bir kaç sorum olabilir mi ne zaman başvurdunuz kaçınçı sıradasınız onay yazınız ne kadar sürede geldi bana birz anlatırmısınız rica etsem :d
3 yıl geçtiği halde hala 26. sırada mısınız :OTemmuz 2015'te başvurduk. Bir sene içinde onay yazımız geldi. Hem erkek hem kız için başvurmuştuk erkek sıramız geçtiğimiz ay geldi ama biz iptal ettirdik. Şimdi kız bekliyoruz en son 26. Sıradaydık.
Maalesef Ankara'da sıra hem çok fazla hem de çok yavaş ilerliyor. 30 yaşınızı beklemenize gerek yok eşim 32 ben 29 yaşımdaydım başvurduğumuzda üstelik 3 yıllık evliydik. 29'a girdiyseniz başvurunuzu kabul ediyorlar. Bana telefonda olmaz demişlerdi, randevu alıp görüşmeye gittim orada kabul ettiler başvurumuzu.3 yıl geçtiği halde hala 26. sırada mısınız :O
Evlat edinmek için başvuru yapabilirsiniz. Çocuğunuzun olması engel değil. Koruyucu aile de olabilirsiniz. İznitte bebek az şu an sıra çok. Bunu göze alarak başvurun.Merhabalar banada yardımcı olurmusunuz benim bir tane oğlum var 1 yaşında ve ben 26 yaşındayım eşim 30 yaşında bir tane daha evladımız olsun istiyoruz izmitte yaşıyoruz nasıl yapmam gerek kendi cocugum var diye sıkıntı olurmu ki bilgisi olan lütfen yardım etsin
Bebek olmasına gerek yokki 5 yaşındada olur önemli olan evlat oğluma abi olur abla olur ne fark ederki yeterki birini kurtarmak ve ona annelik yapabilmekEvlat edinmek için başvuru yapabilirsiniz. Çocuğunuzun olması engel değil. Koruyucu aile de olabilirsiniz. İznitte bebek az şu an sıra çok. Bunu göze alarak başvurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?