Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
biz izmirden basvuruyoruz düzce ile farklımıdır bilemiyorum ama bizim mektupta yazacakmış...mektubu aldıktan en erken altı ay sonra ilerleme için ararsınız dediler kurumda.

İstanbul'da onay alındıktan sonra gönderilen mektupta -ki bizimki bir türlü gönderilmemişti ve kuruma gidip kendimiz almıştık- sıra bilgisi bulunmuyor.. sıra için ne zaman arayacağımızı uzmanımız söylemişti.. mektupta dosyanızın onaylandığı ve düzenli aralıklarla arayarak kurumdan sıranızı öğrenmeniz gerektiği yazıyor.. belki diğer şehirlerde farklı olabilir ancak 6 ay çok uzun bir süre.. biz 2 ay aralıklarla arayıp sıramızı soruyoruz..

Merhaba arkadaslar bende evlat sahibi olmak bir cocugun hayatina isik tutmak istiyorum esimlede karar verdim eylul ayibda tam 30 yasinda olacagim ve 22 aylik evli olcagiz esim 35 yasibda sizce bu sartkar uygunmudur ve istanbul anadolu yakasinda nereye basvurdunuz yazmanizi rica ederim sevgiler iyi bayramlar

Merhaba, hayırlı olsun kararınız ilk başvuruyu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü’ne yapmanız gerekiyor. Beyoğlunda binaları ama gitmeden arayıp bilgi almanız iyi olur.. sanırım bir taşınma süreci içindeler. Diğer işlemler için kurumdaki memurlar sizi bilgilendirecek.. Anadolu yakasında oldugunuzdan Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde bazı testleri yaptırmanız istenebilir.. Avrupa yakasındaki kişiler Bakırköy’de yaptırıyorlar.. evraklarınızı tamamlayıp 2 ay içinde teslim etmeniz lazım.. kolaylıklar ve iyi bayramlar dilerim :)

Merhaba, ben az önce Düzce kurumu aradım. Net olmamakla birlikte 16. sırada olduğumu söylediler. Şu an sistem geçişi olduğu için net bir şey söyleyemiyorlar ama 16. sıra nasıl ortalama ne kadar beklerim fikri olan var mı? çok heyecanlandım :)

deminden beri buraları okuyorum. o kadar tatlısınız ki :) Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin. biyolojik olsun olmasın fark etmez...
hele bir anne yazmış bebeği almaya giderken yanımda şunları şunları götürdüm diye,çok duygulandım. o güzel çocukların sizler gibi özel annelere ihtiyacı var iyi ki varsınız...

sizlerde iyi ki varsınız..Allahım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin,dualarımız hep evlatlarımız için olsun

onay mektubumuzu aldık...
kız-erkek 0-3 yaş tercihlerimizden dolayı sekiz grupta birden sıradayız mektupta hepsi yazılı...
şimdi sıralarımızın çabuk çabuk ilerlemesi tek duam

Hayırlı olsun, inşallah hepimizin sırası hızlıca ilerler. Şu mektup bana da bi gelseydi artık :)

Hayırlı olsun sıranız :) sistem geçişi derken ne kast ediyorlar acaba? Keşke e-devlete tanımlama gibi bir geçiş yapılsaydı sıralarımızı rahatça takip ederdik.. Daha önce Kocaeli ve Sakarya gibi yerlerden yazanlar olmuştu, 20.sıra ile başlayıp yaklaşıp 2 senede kavuşmuşlardı.. umarım siz de en hayırlı zamanda kavuşursunuz

Teşekkür ederim :) Kendi portalları ile ilgili bir sistem geçişi, işlerini aksatmış biraz ama hak kaybı yaşanacak bir durum değil. Artık düzenli olarak kişilerin kurumu aramalarına gerek kalmadan SMS ile sıra bilgilendirmesi yapılacakmış. Evet dediğiniz gibi keşke e devlete vs entegre edilebilse de bakabilsek istediğimiz zaman. Neyse artık hayırlısı olsun, doğru zamanda olsun beklemekten başka elimizden bir şey gelmiyor :)

Buna da şükür diyelim :) hepimiz için en doğru zamanda ve gönlümüze göre olsun sevgiler

O günün bayram gününüz olmasını dilerim dualarımız sizinle

Arkadaşlar bizde başvurduk e devlet üzerinden bundan sonraki aşamalar nelerdir ne yapmamız gerekiyor bide kayseri başvuran varmı aranızda sıra filan nasıl ilerliyor
Merhaba,E devletten başvurulduğunu bilmiyordum. Öncesinde kuruma gidip görüştünüz mü yoksa direk e-devletten mi ilk başvuruyu yaptınız?

Hadi inşallah :) Hayırlı haberlerinizi bekleriz.

Merhaba arkadaşlar. Ankarada 106.sıradayız kız bebekte .yokmu sirasi düşenler veya bize yakın sırada olanlar .

merhaba yeni üye oldum.. bu konuyla ilgili döner misiniz bana mesaj atamadım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…