- 24 Temmuz 2019
- 31
- 64
- 8
- 40
biz izmirden basvuruyoruz düzce ile farklımıdır bilemiyorum ama bizim mektupta yazacakmış...mektubu aldıktan en erken altı ay sonra ilerleme için ararsınız dediler kurumda.
Merhaba arkadaslar bende evlat sahibi olmak bir cocugun hayatina isik tutmak istiyorum esimlede karar verdim eylul ayibda tam 30 yasinda olacagim ve 22 aylik evli olcagiz esim 35 yasibda sizce bu sartkar uygunmudur ve istanbul anadolu yakasinda nereye basvurdunuz yazmanizi rica ederim sevgiler iyi bayramlar
sizlerde iyi ki varsınız..Allahım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin,dualarımız hep evlatlarımız için olsundeminden beri buraları okuyorum. o kadar tatlısınız ki :) Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin. biyolojik olsun olmasın fark etmez...
hele bir anne yazmış bebeği almaya giderken yanımda şunları şunları götürdüm diye,çok duygulandım. o güzel çocukların sizler gibi özel annelere ihtiyacı variyi ki varsınız...
onay mektubumuzu aldık...
kız-erkek 0-3 yaş tercihlerimizden dolayı sekiz grupta birden sıradayız mektupta hepsi yazılı...
şimdi sıralarımızın çabuk çabuk ilerlemesi tek duam
Merhaba, ben az önce Düzce kurumu aradım. Net olmamakla birlikte 16. sırada olduğumu söylediler. Şu an sistem geçişi olduğu için net bir şey söyleyemiyorlar ama 16. sıra nasıl ortalama ne kadar beklerim fikri olan var mı? çok heyecanlandım :)
Hayırlı olsun sıranız :) sistem geçişi derken ne kast ediyorlar acaba? Keşke e-devlete tanımlama gibi bir geçiş yapılsaydı sıralarımızı rahatça takip ederdik.. Daha önce Kocaeli ve Sakarya gibi yerlerden yazanlar olmuştu, 20.sıra ile başlayıp yaklaşıp 2 senede kavuşmuşlardı.. umarım siz de en hayırlı zamanda kavuşursunuz
Teşekkür ederim :) Kendi portalları ile ilgili bir sistem geçişi, işlerini aksatmış biraz ama hak kaybı yaşanacak bir durum değil. Artık düzenli olarak kişilerin kurumu aramalarına gerek kalmadan SMS ile sıra bilgilendirmesi yapılacakmış. Evet dediğiniz gibi keşke e devlete vs entegre edilebilse de bakabilsek istediğimiz zaman. Neyse artık hayırlısı olsun, doğru zamanda olsun beklemekten başka elimizden bir şey gelmiyor :)
O günün bayram gününüz olmasını dilerim dualarımız sizinlemerhaba anne ve anne adayları :) dün dava için başvuru yaptık bugün gün verilmiş 25 eylülde duruşmamız var allah tan dilerim srunsuz atlatır sevinç içinde bitti bu iş aldık oğlumun kaydını yazarım size
Merhaba,E devletten başvurulduğunu bilmiyordum. Öncesinde kuruma gidip görüştünüz mü yoksa direk e-devletten mi ilk başvuruyu yaptınız?Arkadaşlar bizde başvurduk e devlet üzerinden bundan sonraki aşamalar nelerdir ne yapmamız gerekiyor bide kayseri başvuran varmı aranızda sıra filan nasıl ilerliyor
merhaba anne ve anne adayları :) dün dava için başvuru yaptık bugün gün verilmiş 25 eylülde duruşmamız var allah tan dilerim srunsuz atlatır sevinç içinde bitti bu iş aldık oğlumun kaydını yazarım size
Merhaba arkadaşlar. Ankarada 106.sıradayız kız bebekte .yokmu sirasi düşenler veya bize yakın sırada olanlar .
canim ben bir kiz bebek aldim bu sekilde simdi kizima birde kardes istiyorum fakat butun yasal surece uyacak ve sozunde duracaksa bebegini almak isterim cevabinizi bekliyorum sadece dogum ve mahkeme masraflarini karsilariz oncesindede aynisini yapmistik .bu konuda tecrubemiz var tabii babasininda riza vermesi gerekiyor..
merhaba yeni üye oldum.. bu konuyla ilgili döner misiniz bana mesaj atamadım sizeMerhaba. Yine yasal ve hukuka uygun bir hak olan, devletin yılarca sıra bekleten yapısına mecbur kalmak istemiyorsanız, Kişilerdenevlat edinme yolu var bir yöntem de..Eğer yıllar kaybetmek istemiyorsanız acilen bana dönebilirsiniz. Bir anne feryat figan doğacak kız bebeğine aile arıyor. Nasıl yardımcı olacağımı şaşırdım.burası aklıma geldi.internetten araştırın yasal olduğunu görün ve acilen bana cevapla dönün. hamile anne çok ama çok zorda.Anne Osmaniye>'de..doğumuna çok az zaman kalmış.
3ay öncesi 106ydi. Bugün aradim 97.sıradaymışız.Merhaba, yeni mi öğrendiniz acaba sıranızı? Sıralar yurt genelinde cok yavas ilerliyor son zamanlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?