Amatem de kan ve idrar tahlili alıyolar. Kanda sorun olmaz ama idrarı sorarsınız görevliye.İy akşamlar sağlık raporunda hangi bölğmlere gidiliyor ?kan ve idrar tahlili verecekmiyiz?yarına randevu almıştım ama özel günüme denk geldi ne yapmalıyım
Sağlık raporu kapsamlı bir rapor. Bakanlığın sitesinde detayı açıklıyor bu arada oradan bakabilir ya da uzmanınıza sorabilirsiniz. Bize hepsi için nereden randevu alacağımızı söylemişlerdi. Bakanlığın sitesinde bu şekilde yazıyor;İy akşamlar sağlık raporunda hangi bölğmlere gidiliyor ?kan ve idrar tahlili verecekmiyiz?yarına randevu almıştım ama özel günüme denk geldi ne yapmalıyım
Amatem ayrı bölüm fakat sağlık raporu için gerekli. Tahlil amatem de istedikleri için onu özellikle belirttim.. sağlık raporu kapsamlı birşey kısacası bütün tetkiklerin ,psikiyatrist görüşmesi ,hastanenin sosyal hizmet uzmanı görüşmesi sonucunda çıkan karar. Sizin için ben de özel günün sorun olacağını sanmıyorum.Amatem de kan ve idrar tahlili alıyolar. Kanda sorun olmaz ama idrarı sorarsınız görevliye.
sağlık ropuru için ödeme yapılıyor ama amatem diye ayrı ücret ödemedik. Ben de net hatırlamadım ama 300 civarıydı evetKusura bakmayın çok soru soruyorum ama amatem için de ücret ödüyor muyuz ve neladar ödediniz eğer ücretliyse
sağlık ropuru için ödeme yapılıyor ama amatem diye ayrı ücret ödemedik. Ben de net hatırlamadım ama 300 civarıydı evet
Sağlık raporu için hastane ye kişi başı 350 heya 360 diye hatırlıyorum amatem kişi başı 400 kusurdu galiba zaten gidince söylüyorlar amatem nakit istiyor parayı hastanede sağlık raporu için kart kullanmıştık 15 gün oldu biz alalisağlık ropuru için ödeme yapılıyor ama amatem diye ayrı ücret ödemedik. Ben de net hatırlamadım ama 300 civarıydı evet
Merhaba mirror1981 ne mutlu size ne güzel heyecanlar,tatlı heyecanlar. Rabbim işlerinizi kolaylaştırsın ,yolunuzu açık eylesin ,hakkınızda hayırlısını nasip etsin onaylandıktan sonra zaman geçmiyo gibi görünse de çok çabuk geçiyo biz bile 1 seneyi geçtik.Rabbim en kısa zamanda size ve biz bekleyenlere hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin arkadaşımMerhaba arkadaşlar nasılsınız ?ben çok heyecanliyim Allah izin verirse yarın evraklarımızı kuruma teslim edip bizde resmi olarak bebeğimiz için sIra ya gireceğiz inş herşey yolunda gider bi aksilik çıkacak diye çok koruyorum lütfen bana dua edin yarını hayırlısı ile bi atlatayım
Amin inş arkadaşım rabbim tez zamanda göndersin yavrularımızı ne güzel sizin bir yıl gecmiş sıranızı öğrenebildiniz mi bu süreçte aceba?Merhaba mirror1981 ne mutlu size ne güzel heyecanlar,tatlı heyecanlar. Rabbim işlerinizi kolaylaştırsın ,yolunuzu açık eylesin ,hakkınızda hayırlısını nasip etsin onaylandıktan sonra zaman geçmiyo gibi görünse de çok çabuk geçiyo biz bile 1 seneyi geçtik.Rabbim en kısa zamanda size ve biz bekleyenlere hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin arkadaşım
Amin inş rabbim hepimize yardımcı olsun evrakları hazırlarken sanki hiç bitmeyecekmiiş gibi gelmişti bana ama çok şükür topladık tüm evrakları bize kurum sıra çok geç gelir yavaş ilerliyor dedi bende 17 yıldır bekliyorum alıştım beklemeye demiştim yarın kaçıncı sırada oldunuz belli olur belkiAllah yardımcınız olsun inş biran önce hayırlısıyla melek bekleyen herkese nasip olsun kavuşmak.bizde daha evrak tamamlıyoruz.zaman nasıl geçecek bilmiyorum.size kaç yıl sürer demişlerdi bekleme süresini.
Dualarım seninleMerhaba arkadaşlar nasılsınız ?ben çok heyecanliyim Allah izin verirse yarın evraklarımızı kuruma teslim edip bizde resmi olarak bebeğimiz için sIra ya gireceğiz inş herşey yolunda gider bi aksilik çıkacak diye çok koruyorum lütfen bana dua edin yarını hayırlısı ile bi atlatayım
tercihlerde bize şehir dışından bebek ister misiniz demişlerdiDualarım seninleinşallah sorunsuz atlatırsın sende biz bekleyenler arasına girersin bir an önce.. güzel heyecenlar ama bol sabır gerektiriyor ..benim dosyam onaylanalı 5 ay oldu
Evet öğrendik hatta en son şubatın başında aradık kız 14 erkek 12 olmuşuz biz ekimde onaylandık kız ve erkekte 16 ile başlamıştıkAmin inş arkadaşım rabbim tez zamanda göndersin yavrularımızı ne güzel sizin bir yıl gecmiş sıranızı öğrenebildiniz mi bu süreçte aceba?
tercihlerde bize şehir dışından bebek ister misiniz demişlerdi
size de sordular mı
ne zamandır soracağım unutuyorum
biz onaylamıştık
hatta ikizde olur demiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?