Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Evlat edinmenin iptali kanuna göre sadece iki sebepten olabiliyor. Rızaların eksik olması ve şartlara uyulmaması (evlat edinenlerin yaşları, evlilik süreleri, 6 haftadan önce verilen rizalar vs). Yani rıza alındıysa veya rızanın aranmamasına ilişkin kararı bio'ya ulaştıysa pek dava açma hakkı olmuyor. Açsa da kazanamaz. En azından kanunlar bu şekilde. Hakime bağlı birçok şey, evet. Ama net yazılan şeyler de var. Bunlar tamamen benim öğrendiklerim, hukukçu değilim.))

Bizim de ev ziyaretimiz gerçekleşti. Çok aniden oldu, daha 2 ay geçmeden. Hiç hazırlıklı değildik)), ama iyi geçti. Uzmanımızla tanışmış olduk. Çay içtik, sohbet ettik biraz. Evimizi gezdi. Ev konusunda kriterleri bilmediğim için biraz endişeliydim. Bizimki normal sıradan 3+1 daire. Değiştirmeye düşünüyoruz, ama fiyatlar ayda 200 bin arttığı için yetişemiyoruz. Balkonlara ve çocuk odasına özellikle baktılar. Çocuk odamız küçük 8m2. Güneş konusu hiç aklıma gelmedi. Normalde evimiz güney cephe, ama perdeler kapalıydı. Toplam yarım saat sürdü. Sonucunu bilmiyorum. Bir şey demediler. İnşallah sakıncalı bir şey yok.

Rabbimin mucizeleri hiç bitmez inşallah hamile kalırsınız dua edicem sizin için dinen kız Olursa Babaya haram erkek olursa anneye biliyorum çocuğunuz olsun istiyorsunuz ama ben dini açıdan uygun bulmuyorum

Merak etmeyin sakıncalı bişey yoktur evde çocuk odasına dikkat ediyorlar özellikle güneş almasına filan onun dışında ısınma sorununa kış aylarında bebek için parka yakın olmasına bide okula onun dışında bı sorun yaşanmıyo içiniz rahat olsun benimde normal bir ev ama doğalgazın yoktu baglattim bebek için inşallah hiç bir sorun olmayacak merak etmeyin

Peki çocuk odası güneş almıyorsa veya daire bahçe katı ise ya da ev 2+1 ise?

Peki çocuk odası güneş almıyorsa veya daire bahçe katı ise ya da ev 2+1 ise?
Anladığım kadarıyla eviniz giriş katı ev sizinmi yoksa kiramı kiraysa eğer çıkmanızı önerirler ama ev sizinse merak etmeyin bı sorun yaşanmaz sonuçta bu pahalilikta değiştirmek öyle kolay deil buda bir engel teşkil etmez içiniz rahat olsun evinizin büyük yada küçük olması önemli deil sadece bebeğe ayiracaginiz bir oda var zaten küçükte olsa bende aynı süreçlerden geçtim çok taktım çok şükür onaylandı darısı size olsun

Bizimki katta. Kombili. Güney cephe, ama yandaki binadan dolayı güneşimiz biraz kesiliyor. 2 oda az güneş alıyor, ama alıyor. Park evin önünde, okullara yakın. Sonuçta herkes geniş ferah güneşli evlerde oturmuyor, onu demek istedim. Bence de öyle katı kurallar olmamalı.

Bence gayet iyi eviniz benim evin eksikliği vardı baya yinede olumlu oldu önemli olan bebeğinize vereceğiniz o sıcak ortam ev zamnla değiştirilir hiç takmayın onayınızı en kısa zamanda alırsınız inşallah

Desteğiniz için çok teşekkür ederim

Merhabalar bayanlar koruyucu aile varmı aranızda bizimde görüşmelerimiz devam ediyor koruyucu ailelik için Evlat edinme konusunu çok aktif görüyorum umarım tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız herkesin gönlüne göre olsun en yakın zamanda

İnşallah hepimizin Allah gönlüne göre versin bildiğim kadarıyla koruyucu ailelikte kurallar daha esnek bekleme süresi çok az bizede sunuldu ama biz evlat edinmek istedik koruyucu ailelikte tüm haklar ailesinde oluyor nüfusuna almıyorsun ondan dolayı sıcak bakmadım ama oda evlat edinme şekli Allah gönlünüze göre versin insallah

Merhabalar,

İstanbul’da bir buluşma organize edebilir miyiz diye konuşmuştuk hafta başında. Bugün instagram’da takip ettiğim kalbiyolojik anne Tülay’ın hesabında kalben buluşma paylaşımını gördüm. Bugün Zorlu’da gerçekleşmiş. 15 gün sonra Anadolu yakasında Akasya’da da organize edilecekmiş. Tülay Hanım’da bizim gibi kalbiyolojik anne oğlu Osman’a çok önce kavuştu Takip etmek ve sonraki organizasyonlarla ilgili bilgi sahibi olmak için linki bıraktım

Evet bekleme süresi daha kısa geri döndürülebilme ihtimali azda olsa var.Bizede Evlat edinme teklıfı etti uzman bende bekleme süresi uzun aslında oda olabilir dedik ama uzmanımız koruyucu aılelik cocugunuz yerlessın bakalım duruma dedı sıra cok olsada beklemek istememizi anladı belki oda nasıp olur bilemiyorum 3.görüşmeyi tamamladık ayın 15 i 4.gorusme olacak haziran ayında bütün görüşmelerimiz bitirmek istiyor hayırlısı coook heyecanlıyız cinsiyet belirtmedık 0 2 yaş olsun istedik uzman aklımdan geçen size erkek dedi
Ben bı takım unisex eşyalar almıştım şimdiden hazırız beşik nevresim takımı battaniye carsflar yastık kılıfları arabası dolabı sampuan suluk bebek bakım çantası havlusu bırkaç kıyafet oyuncak

Ben kendisini takip ediyorum çok güzel paylaşımları var herkesinde takip etmesini tavsiye ederim birde mavianne vardı sanırım 3çocugu var kalbiyolojik

Siz hangi şehirden başvuru yapmıştınız aceba?ne güzel hemencik gelmişler darısı bize inş

Arkadaşlar selam

Düzenlenen İstanbul Anadolu yakası akasya avm deki buluşma 19 Haziran saat 11:00 de gerçekleşecek olup katılımcıların çocukların yaş ve sayısını belirtmesi gerekiyormuş.
Çocuklar için oyun alanı düzenlenmesi açısından,10 gün önceden kesinleşen sayısı oyun alanına bildirilecekmiş.

Katılımcılar Tülay hanım la iletişime geçebilir

Aa ne güzell inş En kısa zamanda bizede gelirler
Bence hazır olun. Her an yarın geliyoruz diye arayabilirler. Ya da yaz başladığı için sonbahara kalır. Umarım hızlı gelirler. Fakat sonraki görüşmelerimiz o kadar hızlı olmayabilir dediler. Sanırım biz sizinle bir gün arayla başvurmuşuz))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…