Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı mutlu hep yanyana elele kocaman bir ömrünüz olsun darısı tüm bekleyenlere..U Umut2022 biz aslinda en basta yapmadik cinsiyet tercihi. Fakat son 1 ayda kizda karar kildik. Biz daha dilekce gonderemeden, erkek bebekte siramiz geldigi icin aradilar. Biz (tabii cok tereddutte kalarak) kiz bebek istedigimizi soyledik. Bu kadar bekledikten sonra "hayir bekleyecegiz" demek zordu ama kismet su ki, biz erkek bebekten vazgectikten tam 1 hafta sonra kizimiz geldi:) Kiz bebekte cok daha uzun bekleniyor deniliyordu ama oyle olmadi. Bu aralar cok bebek yuvasina kavusmus Ankara'da. Biz daha Ocakta falan ancak gelir derken siramiz, su anda bebegimiz yanimizda uyuyor. Hayat cok ilginc...
Siz de en guzel zamanda bebeginize kavusursunuz insallah :)
Çok şükür sürpriz bir şekilde kavuştuk bebişimizeMerhaba sıranız ne oldu ne aşamadasınız merak ettim
Hayırlı bir evlat olsunMerhabalar yeniden,
Siramiz cok yakin, yaklasiyor falan derken supriz bir sekilde cuma gunu kizimizla bulustuk :) Bulusmamiz 3.5 yil surdu ama o bizi, biz onu beklemisiz demek ki... Bize geldiginde 23 gunluktu, su an 26 :) zaman nasil da akiyor :) :) :)
Bebeklerine kavusmus arkadaslara mutluluklar, bekleyenlere ise sabirlar dilerim. Istedikleri zamanda, en guzel sekilde bebeklerine kavussunlar insallah.
Sevgiyle
Merhabalar yeniden,
Siramiz cok yakin, yaklasiyor falan derken supriz bir sekilde cuma gunu kizimizla bulustuk :) Bulusmamiz 3.5 yil surdu ama o bizi, biz onu beklemisiz demek ki... Bize geldiginde 23 gunluktu, su an 26 :) zaman nasil da akiyor :) :) :)
Bebeklerine kavusmus arkadaslara mutluluklar, bekleyenlere ise sabirlar dilerim. Istedikleri zamanda, en guzel sekilde bebeklerine kavussunlar insallah.
Sevgiyle
merhaba izmir de sağlık raporunu hangi hastaneden aldınızİzmir.saglik raporu git gel sonuclar vs bir iki gun surdu.
Hangi ilden başvuru yapmıştınız?biz nisanda başvuru yaptık ank dan.ağustos ayında geldiler ev ziyareti için. 6-12 ay demişlerdi bizede ama erken geldilerArkadaşlar merhaba benim bi sorum olacaktı biz şimdi başvuru yaptıktan sonra ev zıyaretı ne kadar sureyle gelır çok merak ediyorum evımızde tadılat gerekıyor basvuranların coguna 6,9 ay sonra olmuş bnada oyle olursa boşuna beklemıyım dıyorum yoksa şansımıza mı oluyor çok kısa bi zamanda gelırlerse dıye cekınıyorum da sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevırım
Başvurunuz hayırlı olsun. Siz durumu dile getirirseniz diğer görüşmelere öncelik veriliyor. Bizim evimiz 1+1 di değiştirmemiz gerektiği için en son yapılan görüşme ev ziyaretiydi. Uzmanınıza bildirirsiniz durumuArkadaşlar merhaba benim bi sorum olacaktı biz şimdi başvuru yaptıktan sonra ev zıyaretı ne kadar sureyle gelır çok merak ediyorum evımızde tadılat gerekıyor basvuranların coguna 6,9 ay sonra olmuş bnada oyle olursa boşuna beklemıyım dıyorum yoksa şansımıza mı oluyor çok kısa bi zamanda gelırlerse dıye cekınıyorum da sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevırım
Biz çiğli devlet hastanesinden aldık.merhaba izmir de sağlık raporunu hangi hastaneden aldınız
Hayırlısıyla bir an önce kavusun prensesinize .sizin sıra durumunuz nedir. Sıranız yaklaşmıştır üç yıl olmuş maşallah.ne güzel son günleriniz olsun inş .Merhaba arkadaşlar bende istanbuldan kız bebek sırasındayım 2019 başvurusu. Kavuşanlara hayırlı olsun inşallah bizler içinde çokça dua edin hayırlısıyla kavuşalım
Hangi ilden başvuru yapmıştınız acaba ?bizde başvuru yapalı 5 ay olacak birkaç gün sonra .bize daha onay almadık. Sıramızı bilmiyoruz.ama görüşmelerimiz şimdilik bitti galiba.referanslarımız falan arandı.kuruldan onay bekliyoruz bakalımMerhaba arkadaşlar yine ben ve yine bitmeyen sorularım ile geldim sizlerebiz başvuru yapalı 6 ay bitiyor ama daha onay almadık sıramizida öğrenemedik daha sizler kaç ayda onay aldınız ve sıranızı öğrendiniz?
Çok teşekkür ederim sıramız 29 heycanla telefonumuz çalarmı diye bekliyoruz bazen erken bu sırlardada aranabiliyormuş bizde beklemedeyizHayırlısıyla bir an önce kavusun prensesinize .sizin sıra durumunuz nedir. Sıranız yaklaşmıştır üç yıl olmuş maşallah.ne güzel son günleriniz olsun inş .
Bu sene sıra öle yavaş gitti ki kaç aydır 1 düşüyor yoksa çoktan kavuşmuştukHayırlısıyla bir an önce kavusun prensesinize .sizin sıra durumunuz nedir. Sıranız yaklaşmıştır üç yıl olmuş maşallah.ne güzel son günleriniz olsun inş .
Ankaradan başvuru yaptık bizimde tüm görüşmeler bitti sadece onay almayı bekliyoruz siz hangi şehirden başvuru yapmıştınız?Hangi ilden başvuru yapmıştınız acaba ?bizde başvuru yapalı 5 ay olacak birkaç gün sonra .bize daha onay almadık. Sıramızı bilmiyoruz.ama görüşmelerimiz şimdilik bitti galiba.referanslarımız falan arandı.kuruldan onay bekliyoruz bakalım
Bizde ankaradan başvuru yaptık.onay bekliyoruz bakalım.sonrada sıramızı öğreneceğiz inş. Bekleme süreci korkutuyor geçmeyecek gibi geliyor.Ankaradan başvuru yaptık bizimde tüm görüşmeler bitti sadece onay almayı bekliyoruz siz hangi şehirden başvuru yapmıştınız?
Ankaradan başvuru yaptık bizimde tüm görüşmeler bitti sadece onay almayı bekliyoruz siz hangi şehirden başvuru yapmıştınız?
Ankaradan başvuru yaptık bizimde tüm görüşmeler bitti sadece onay almayı bekliyoruz siz hangi şehirden başvuru yapmıştınız?
Bekleme süresi benide çok korkutuyor ama Allah büyüktür elbet sabrını verecek ne güzel sizin ile aynı şehirden ve yakın tarihlerde başvuru yapmışız demekki yavrularımıza peşpeşe kavuşacağız en kısa zamanda inşBizde ankaradan başvuru yaptık.onay bekliyoruz bakalım.sonrada sıramızı öğreneceğiz inş. Bekleme süreci korkutuyor geçmeyecek gibi geliyor.
İstanbul kız da erkek te farkedıyor mu sıra yoksa şansına mı oluyor
Okadar sürüyor mu bayagı beklemişsinizMerhaba arkadaşlar bende istanbuldan kız bebek sırasındayım 2019 başvurusu. Kavuşanlara hayırlı olsun inşallah bizler içinde çokça dua edin hayırlısıyla kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?