Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı mutlu hep yanyana elele kocaman bir ömrünüz olsun darısı tüm bekleyenlere..

Hayırlı bir evlat olsun gözünüz aydın..şimdi doya doya hasret giderin , her günü bir öncekinden güzel geçecek ve beklediğinize değecek...

Merhaba çok sevindim kavuşmanıza,
aynı şeyleri bizde yaşadık cinsiyet konusunda henüz bir karar vermiş değiliz,
fark etmez dedik, aslında ben kız bebek düşünüyodum
fakat uzun sürüyo dediler.

Gözünüz aydın olsun.. =))

Arkadaşlar merhaba benim bi sorum olacaktı biz şimdi başvuru yaptıktan sonra ev zıyaretı ne kadar sureyle gelır çok merak ediyorum evımızde tadılat gerekıyor basvuranların coguna 6,9 ay sonra olmuş bnada oyle olursa boşuna beklemıyım dıyorum yoksa şansımıza mı oluyor çok kısa bi zamanda gelırlerse dıye cekınıyorum da sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevırım

Hangi ilden başvuru yapmıştınız?biz nisanda başvuru yaptık ank dan.ağustos ayında geldiler ev ziyareti için. 6-12 ay demişlerdi bizede ama erken geldiler

Başvurunuz hayırlı olsun. Siz durumu dile getirirseniz diğer görüşmelere öncelik veriliyor. Bizim evimiz 1+1 di değiştirmemiz gerektiği için en son yapılan görüşme ev ziyaretiydi. Uzmanınıza bildirirsiniz durumu

Kavuşmayı beklemek ayrı kavuştuktan sonra dava sürecini beklemek ayrı bir sızı…biz yavrumuza kavuşalı tam bir yıl oldu ve dava ile ilgili hiç bir şey yok daha… dava süreleriniz kavuştuktan ne kadar süre sonra başladı ne kadar sürdü bunu atlatmış anneler biraz anlatabilirmi

Merhaba arkadaşlar bende istanbuldan kız bebek sırasındayım 2019 başvurusu. Kavuşanlara hayırlı olsun inşallah bizler içinde çokça dua edin hayırlısıyla kavuşalım
Hayırlısıyla bir an önce kavusun prensesinize .sizin sıra durumunuz nedir. Sıranız yaklaşmıştır üç yıl olmuş maşallah.ne güzel son günleriniz olsun inş .

Merhaba arkadaşlar yine ben ve yine bitmeyen sorularım ile geldim sizlerebiz başvuru yapalı 6 ay bitiyor ama daha onay almadık sıramizida öğrenemedik daha sizler kaç ayda onay aldınız ve sıranızı öğrendiniz?

Hangi ilden başvuru yapmıştınız acaba ?bizde başvuru yapalı 5 ay olacak birkaç gün sonra .bize daha onay almadık. Sıramızı bilmiyoruz.ama görüşmelerimiz şimdilik bitti galiba.referanslarımız falan arandı.kuruldan onay bekliyoruz bakalım

Hayırlısıyla bir an önce kavusun prensesinize .sizin sıra durumunuz nedir. Sıranız yaklaşmıştır üç yıl olmuş maşallah.ne güzel son günleriniz olsun inş .
Çok teşekkür ederim sıramız 29 heycanla telefonumuz çalarmı diye bekliyoruz bazen erken bu sırlardada aranabiliyormuş bizde beklemedeyiz

Ankaradan başvuru yaptık bizimde tüm görüşmeler bitti sadece onay almayı bekliyoruz siz hangi şehirden başvuru yapmıştınız?

Ankaradan başvuru yaptık bizimde tüm görüşmeler bitti sadece onay almayı bekliyoruz siz hangi şehirden başvuru yapmıştınız?
Bizde ankaradan başvuru yaptık.onay bekliyoruz bakalım.sonrada sıramızı öğreneceğiz inş. Bekleme süreci korkutuyor geçmeyecek gibi geliyor.

Bizde ankaradan başvuru yaptık.onay bekliyoruz bakalım.sonrada sıramızı öğreneceğiz inş. Bekleme süreci korkutuyor geçmeyecek gibi geliyor.
Bekleme süresi benide çok korkutuyor ama Allah büyüktür elbet sabrını verecek ne güzel sizin ile aynı şehirden ve yakın tarihlerde başvuru yapmışız demekki yavrularımıza peşpeşe kavuşacağız en kısa zamanda inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…