Ne guzel ya bir ay sonrası hangi şehırden başvuru yaptınız kısa surmüşGünaydın arkadaşlar evrak tesliminin üstünden 1 buçuk ay geçti ve ev ziyareti için arandık bugün ev ziyaretimiz var hayırlısı ile bunuda güzelce atlatırız insallah heyecanlıyım ah ne güzel heyacanlarmis bunlar
Konya'dan başvurduk geldiler görüştük kısa sürdü zaten eve bakıp gittilerNe guzel ya bir ay sonrası hangi şehırden başvuru yaptınız kısa surmüş
Ayy ne guzel yaa su gıbı gecsın bu sürec hepimiz içünKonya'dan başvurduk geldiler görüştük kısa sürdü zaten eve bakıp gittiler
Amin inşallahhhAyy ne guzel yaa su gıbı gecsın bu sürec hepimiz içün
HayGünaydın, hayırlı olsun, çok güzel geçsin ev ziyaretiniz inşallah.
Hayırlı olsun darisı sıraya alındıgınız haberlere inşallah çok güzel heyecanlar bizde atlattık sıradayız şimdi şükürGünaydın arkadaşlar evrak tesliminin üstünden 1 buçuk ay geçti ve ev ziyareti için arandık bugün ev ziyaretimiz var hayırlısı ile bunuda güzelce atlatırız insallah heyecanlıyım ah ne güzel heyacanlarmis bunlar
Amin inşallahHay
Hayırlı olsun darisı sıraya alındıgınız haberlere inşallah çok güzel heyecanlar bizde atlattık sıradayız şimdi şükür
Evet güvenlik yada temizlik görevlisi yanınızda duruyorArkadaşlar size bir şey sormak istiyorum amatemde idrar tahlılı verırken guvenlik yanımızdamı duruyor bi arkadaş öyle oldugunu soyledı bu her sehırde aynı mı acaba
Anladım teşekkürlerEvet güvenlik yada temizlik görevlisi yanınızda duruyor
Merhaba ben İstanbul dan başvuru yaptım yanımda bir temizlik personeli bayan durdu çok utandım hatta bir kaç kez evlat edinme evrakları için diye belirttim ama kadın uygulama böyle sizi anlıyorum ama yanınızda olmam gerekiyor dedi bende yapacak birşey yok o zaman dedim saldım gitti :)))Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum amatemde idrar tahlılı verırken guvenlik yanımızdamı duruyor bi arkadaş öyle oldugunu soyledı bu her sehırde aynı mı acaba
Evet ya uygulama o şekildeymiş biraz utanç verici ama yapacak bir şey yok malesef iyi yapmişsiniz darısı basıma dıyım artıkMerhaba ben İstanbul dan başvuru yaptım yanımda bir temizlik personeli bayan durdu çok utandım hatta bir kaç kez evlat edinme evrakları için diye belirttim ama kadın uygulama böyle sizi anlıyorum ama yanınızda olmam gerekiyor dedi bende yapacak birşey yok o zaman dedim saldım gitti :)))
darısı başımıza bizimde 16 Ağustosta evrakları teslim ettik ama erenköye geç randevu alınca uzadı sanırım bizim 2 ayı geçti bakalım hayırlısı ne zaman arayacaklarGünaydın arkadaşlar evrak tesliminin üstünden 1 buçuk ay geçti ve ev ziyareti için arandık bugün ev ziyaretimiz var hayırlısı ile bunuda güzelce atlatırız insallah heyecanlıyım ah ne güzel heyacanlarmis bunlar
sanırım benim en zorlandığım o olmuştu kadının yanında yapmakArkadaşlar size bir şey sormak istiyorum amatemde idrar tahlılı verırken guvenlik yanımızdamı duruyor bi arkadaş öyle oldugunu soyledı bu her sehırde aynı mı acaba
Merhaba bana dün ziyarete geldiler çok kısa sürdü biraz sohbet ettik evin odalarına baktılar mutlaka çocuk için bı oda istiyorlar zatn,oda gunes goruyormu diye baktılar bide balkonlara baktılar sadeceev ziyaretinde ne yapıyorlar biraz bu konuda bilgi verir misiniz?
Evin içini odalara özellikle bebek için ayırdığınız oda güneş aliyormu diye bakıyorlar evin konumu okula hastane ve parka nekadar mesafede diye soruyorlar çok kısa sürüyor ev ziyareti ikramda kabul etmiyorlar bizim bu yaz bu şekilde gerçekleşti ev ziyaretiev ziyaretinde ne yapıyorlar biraz bu konuda bilgi verir misiniz?
Ankaradan başvuru yapmıştınız galiba yanlış hatırlamıyorsam.mart 2022 değil miydi başvurunuz?sıranız kaç ve merden çğrendiniz sıranızıArkadaşalar yakın zamanda onay alıp ilk sırasını öğrenen arkadaşlar oldumu kaçıncı sıradan başladınız?Ben bugün sirami öğrendim de çok üzüldüm bu zaman nasıl geçecek bu sıra bize gelene kadar biz yaşlanırız herhalde
Merhaba mirror1981 onay almışsınız ve sıraya girmişsiniz tebrik ederim insan bazen seviniyor bazen de üzülüyor sıram yüksek diye ama büyük şehirden başvurduysanız sıranın yüksekten başlaması normal ve sıranın daha hızlı ilerlediğini duydum mesela biz 2021 martta başvurduk ve sıramız 16 ile başladı her 3 ayda bir 2 sıra düşüyorduk ama son aradığımda sıranın tayin dolasıyla ilimize gelen memur arkadaşlardan dolayı kız bebekte tekrar 14 çıktı erkek bebek ise sabit kalsa da acaba ne zaman diye sorular takılmıyo değil aklımıza ama herşey de vardır bir hayır Rabbim geciktiriyorsa daha da güzelleştiriyordur beklentilemizi bilemeyizArkadaşalar yakın zamanda onay alıp ilk sırasını öğrenen arkadaşlar oldumu kaçıncı sıradan başladınız?Ben bugün sirami öğrendim de çok üzüldüm bu zaman nasıl geçecek bu sıra bize gelene kadar biz yaşlanırız herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?