Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Depremzedeli çocukları vermiyorlar daha önce sırada bekleyenler var ve hiç de öyle kolay değil duygusal davranıp başvurmak hiç doğru degil
evet kolay değil, eşimle ortak arkadaşımızın akrabaları İskenderun'da. Bir aileyi onlar aldı bir aileyi biz. Evimiz 3+1, 3 kişi biziz 5 kişi onlar. evde 8 kişiyiz. Zaten duygusallıkla değil mantıkla alınmalı kararlar, o yüzden 'durumu müsait olanlar' yazdım. ben daha fazla insanı konuk edebilecek olsam daha fazlasını da alırdım. Biraz elimizi taşının altına koymamız gerekiyor. Tabi maddi manevi 'durumu müsait olanlar' bunu yapmalı.

Allah razı olsun sizden vicdanlisiniz bu çok belli. Fakat koruyucu aile olmak için söyledim bu çok farklı bı durum. Bir çocuğa aile olabilme ona sıcak bı yuva vermek anlık alınabilecek bı karar değil.
Çok iyi düşünüp ona göre karar alınmalı konu çok hassas çok dikkatli seçmeliyiz cumlelerimizi.

rabbim hepsimi kendi ailesine kavustursun insallah hic bi bebege kendi annesinin babasinin kucagini kimse veremez
Ben bu söze katılmıyorum anne baba demeye bin şahit isteyen bir sürü boşbeleş insan var çocuklarına iyi davranmayan,melek gibi insanlaraysa Allah nasip etmemiş sağlık sorunundan bebekleri olmamış ,o yüzden bu dediğiniz her zaman her durumda geçerli değil.

ben aslinda her dogurana anne demiyorumki yani gercek annesinden ayri dusen bebekler

Merhaba arkadaşlar istanbulda dosyası onaylanmış kız erkek sırasını bilen var mıdır? bu yakınlarda aceba, benim bir arkadaşım 271 demişler ama türkiye geneli midir dedik aceba bu konuda bilgisi olan var mı?

Merhaba Arkadaşlar
Tüm Depremzedelere geçmiş olsun ,sabır versin vefat edenlere Allah rahmet eylesin...Çok zor zamandan geçiyoruz ülke olarak Rabbim bize bir daha böyle felaketler göstermesin...Televizyondan izledikçe enkaz altındaki savunmasız çaresiz bebekleri,çocukları çok üzüldüm Rabbim dedim inşallah annesi babası hayattadır.Ama acı bir gerçekte var ki Rabbimin takdiri kimisi annesiz kimi babasız kaldı İnşallah onlara iyi bir yuva iyi insanlara verilir düşünmek,aklımdan geçirmek bile çok üzüyor ama bu durumdan dolayı biz sıradakilerin kavuşma süreci kısalır mı acaba..

evet size katılıyorum.

Merhabalar ben de depremzede cocuklari görünce başvurmuştum sonra çocukların verilmeyeceğini öğrendim bu arada görüşmem de yarın bi gideyim bakalım halihazırda da üç evladım var bu arada herhalde çocuğu olmayan aileler öncelikli olur diye düşünüyorum

Gittiniz mi acaba, nasıl bir süreç oldu?

Merhaba arkadaşlar benim güzel ülkem herkese çok geçmiş olsun rabbim birdaha böyle felaketler yaşatmasin inş Adıyaman ve diğer şehirlerden yazan arkadaşlar vardı deprem öncesi cok merak ediyorum sizleri arkadaşlar umarım herkesler iyidir dualarım sizler ile

Öncelikle depremi yaşayan herkese çok geçmiş olsun, Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın kimseye. R Rahime63 vardı Adıyaman'dan yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah iyidir.

Merhaba Arkadaşlar
Ramazan-ı Şerifimiz hayırlı olsun cümleten... Sıra bekleme süreçlerimiz nasıl devam ediyor bir gelişme olan ya da bu güzel günlerin hürmetine evlatlarına kavuşan arkadaşlarımız var mı ? Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla ve kolaylıkla nasip etsin bize ve kavuşmayı bekleyen tüm arkadaşlara...Dua ile,sağlıcakla kalın...

Merhaba ben uzun zamandır bu sayfayıbtakip ediuorum. İlk defa yazıyorum. Ben kızıma pazartesi günü kavuştum. Buradaki kavuşma hikayelerini okuyup hep o günü hayal ediuordum. Hiç beklemediğim bir zamanda geldi kızım. Bu bahar ayında çiçek gibi kuzum. Gerçekten sabır isteyen bir süreç ama kavuşunca herşeyi unutuyorsunuz. Kucağınıza aldığımız an yeni bir hayat başladı. Allah bekleyen herkeai evladına kavuştursun. İyi günler

Gözünüz aydın yazınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu ama sevinçten maşallah barekallah Rabbim mutlulukla, sağlıkla,huzurla büyütmenizi nasip etsin inşallah tebrik ederim size ne güzel ev bebek kokusuyla dolmuştur şimdi...Beklemek zor ama bekleten çok güzel binlerce kez şükürler olsun..

1 sene önce bebeğine kavuşan bir anne olarak hayatta attığımız en güzel adımmış, verdiğim en güzel kararmış...kavuşanlara yavrularıyla uzun hayırlı ömürler diliyorum sıra bekleyenlere sabır diliyorum tez zamanda inşallah herkes evladına kavuşur...

Merhaba ;
Nasıl bir süreçten geçtiniz bizimle paylaşır mısınız ? Evladınıza nereden başvurdunuz kaç yıl oldu ve kaçıncı sıradayken arandınız ?

Ben de hergün aynı şeyi düşünüyorum, ne güzel bir karar almışız. Keşke daha erken alsaydım demiyorum artık, tam gerektiği kadar beklemişim ki güzel kızım bana nasip olmuş

Öncelikle depremi yaşayan herkese çok geçmiş olsun, Allah bir daha böyle bir felaket yaşatmasın kimseye. R Rahime63 vardı Adıyaman'dan yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah iyidir.
Biz iyiyiz çok tşk ederim biz Şanlıurfa'da oturuyoruz ama Adıyaman'da sıradayız ama durumlar çok karışık Adıyaman çok zarar gormuş uzmanımızla görüştüm çok kotu durumdalar Allah yardımcıları olsun evlat edinme işlemleri durdurulmuş die biliyorum bu durum bizi nasıl etkiler bilemiyorum oysaki siramiz çok yaklaşmıştı keşke bunlar yasanmasaydi bizde çok etkilendik depremden ama cok şükür kaybimiz yok inşallah kısa zamnda kizima kavusurum sizde umarım en kısa zamnda sizin gibi iyi insanlar iyiki var

İyi olmanıza çok sevindim. Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Evet Adıyaman çok kötü durumda ben de Adıyaman'da bir iş yerinin ik sına bakıyorum, uzaktan çalışıyorum. Çok çalışanımızı kaybettik. Çok çok zor durumlar. Umarım yaralar bir an önce sarılır.

Evlat edinme işlemleri biraz aksayabilir belki bu süreçte tabi. Umarım kalbinizden nasıl geçiyorsa öyle olur. Kızınıza bir an önce kavuşursunuz da burda kavuşma haberlerinizi okuruz. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…