- 13 Kasım 2014
- 226
- 338
- 303
- 41
Ayyy ne güzel bir haber sıra numaram 1 dediğiniz günler çabucak gelsin insaallahBu gün dayanamayıp kurumu aradım sıramızı öğrenmek için, kız sırası daha hızlı ilerliyor. kız: 122 erkek: 59 olmuş
Allahım beklemesi bile ne kadar heyecanlı
Merhaba Ocak ayında ne yazısı gelecek bilmediğim için soruyorum... Biran önce evladiniza kavuşun biran önce evladimiza kavusalim insaallahmerhabalar
Ocak ayında gelen kurum yazısı gelen oldu mu acaba ayın 26 sı oldu hala gelmedi ben de şubatta arayacağım nasip olursa bakıyorum bizden sonra başvuranlar yavrularına kavuşuyor Rabbim mutlu etsin hayırlı olsun...inşallah bizim de sıramız geldi demeyi yazmak nasip olur ..Beklemek zor ve bi o kadar güzel
inşallah çok teşekkürlerAyyy ne güzel bir haber sıra numaram 1 dediğiniz günler çabucak gelsin insaallah
sizden sonra başvurular aynı şehirden mi aceba bide herkesin dosyası farklı kız erkek tüm türkiye geneli terk rıza aceba ona göremi ilerliyor bilmediğimden bende soruyorum bize o yazı 1 defa geldi 1 senemiz dolunca onay yazısı her senemi gelecek aceba yani bizim temmuzda doluyor senemiz yani ocak ayında diye bende duymuştum amamerhabalar
Ocak ayında gelen kurum yazısı gelen oldu mu acaba ayın 26 sı oldu hala gelmedi ben de şubatta arayacağım nasip olursa bakıyorum bizden sonra başvuranlar yavrularına kavuşuyor Rabbim mutlu etsin hayırlı olsun...inşallah bizim de sıramız geldi demeyi yazmak nasip olur ..Beklemek zor ve bi o kadar güzel
Teşekkürler amin inşallah cümlemize kavuşmayı nasip etsin...Evet her yıl ocak ayında sıra yazımız geliyor bizim bu 3.yazı olacak gelirseMerhaba Ocak ayında ne yazısı gelecek bilmediğim için soruyorum... Biran önce evladiniza kavuşun biran önce evladimiza kavusalim insaallah
Dün bir arkadaş kızına kavuştu hayırlısıyla kız bebekti şehrini bilmiyorum ama aynı şehirde değiliz.. Onlar haziran 2021 de başvurmuştu,biz mart 2021 .....Onay yazısı değilde sıra belirten işte kız bekte şu sıradasınız erkek bebekte şu sırada gibi yazı geliyor. Tabi faktörler değişiyordur biz kız erkek farketmez dedik 0-2 yaş arası istedik olursa 6 yaşa kadar kardeşi de olur dedik bakalım hakkımızda hayırlısı şu an için sıramız erkek 4 kız 7 en son kasımda aramıştıksizden sonra başvurular aynı şehirden mi aceba bide herkesin dosyası farklı kız erkek tüm türkiye geneli terk rıza aceba ona göremi ilerliyor bilmediğimden bende soruyorum bize o yazı 1 defa geldi 1 senemiz dolunca onay yazısı her senemi gelecek aceba yani bizim temmuzda doluyor senemiz yani ocak ayında diye bende duymuştum ama
Bu bilgiyi bilmiyordum teşekkür ederimTeşekkürler amin inşallah cümlemize kavuşmayı nasip etsin...Evet her yıl ocak ayında sıra yazımız geliyor bizim bu 3.yazı olacak gelirse
ne kadar yakın sıranız hangi şehirden bekliyorsunuz baya uzun sürmüş sizin kaçtan başladınız sıraya hatırlıyor musunuz, sanırım şehre göre değişkenlik gösteriyor, hayırlısı hakkımızda beklemekten başka çare yokDün bir arkadaş kızına kavuştu hayırlısıyla kız bebekti şehrini bilmiyorum ama aynı şehirde değiliz.. Onlar haziran 2021 de başvurmuştu,biz mart 2021 .....Onay yazısı değilde sıra belirten işte kız bekte şu sıradasınız erkek bebekte şu sırada gibi yazı geliyor. Tabi faktörler değişiyordur biz kız erkek farketmez dedik 0-2 yaş arası istedik olursa 6 yaşa kadar kardeşi de olur dedik bakalım hakkımızda hayırlısı şu an için sıramız erkek 4 kız 7 en son kasımda aramıştık
Bizim 2 yıl bitiyor kurumdan yazı mektup hiç gelmedi her görüşmede sordum uzmanımıza o çok ta önemli birşey değil ona takılmayın bazen göndermiyoruz dedimerhabalar
Bize verilen primaydı Bursa’da. . Biz sleepy bio natural ile devam ettik içeriği temiz.merhaba, öncelikle cevabınız için çok teşekkürler, bende 4 numara en çok kullanılandan stok yapıcam sleepy karar verdik ama benim sormak istediğim farklıydı aslında ilk evladınızı aldığınızda kurumda kullanılan markayı merak ettim, bir kaç hafta orda kalıyorlardır diye düşünüyorum yani neye alıştırıyorlar, yoksa insan durumu el verdiği sürece evladına en iyisini istiyor. tekrar teşekür ederim cevabınız için
Bu ne güzel bir haber daha cokkkk mutlu huzurlu günleriniz olsun inşaallahMerhaba,
30 Haziran 2020’de evraklarımızı teslim ettiğimiz 15 Kasım 2021’de oğlumuza kavuştuğumuz yolculuğumuz 18 Ocak 2024 velayet davamızın kabulüyle sonuçlandı çok şükür. Bekleyen herkese güzel bir sabır dileriminşallah en hayırlı zamanda yavrularına kavuşsun tüm bekleyen anneler sağlıcaklakalın
Çok sevindim davanız da bitmiş ne güzel yavrunuz ile size bir ömür boyu mutluluk ve huzur diliyorum? Dava için siz avukat tuttunuz mu aceba? Birde dava boyunca hakim bebeği de istiyor mu duruşmalarda?Merhaba,
30 Haziran 2020’de evraklarımızı teslim ettiğimiz 15 Kasım 2021’de oğlumuza kavuştuğumuz yolculuğumuz 18 Ocak 2024 velayet davamızın kabulüyle sonuçlandı çok şükür. Bekleyen herkese güzel bir sabır dileriminşallah en hayırlı zamanda yavrularına kavuşsun tüm bekleyen anneler sağlıcaklakalın
Çok sevindim davanız da bitmiş ne güzel yavrunuz ile size bir ömür boyu mutluluk ve huzur diliyorum? Dava için siz avukat tuttunuz mu aceba? Birde dava boyunca hakim bebeği de istiyor mu duruşmalarda?
ne kadar güzel maşallah darısı bizim başımıza çok güzel haber çok sevindim mutlulukla büyüsün yavrunuz güzel yuvasında inşallahMerhaba,
Cevap verdiğiniz teşekkür ederim son bi sorum olacak müsaadeniz ile duruşmalarda biyolojik aile geliyor mu peki ?Merhaba, teşekkür ederim sağolun. Biz avukat tuttuk evet ancak takviminiz müsaitse tutmayadabilirsiniz o şekilde ilerleyenler de var. Ancak biz yoğun olduğumuz için uğraşmayalım avukata verelim dedik. Toplam 3 duruşma oldu. Sadece bir tanesinde hakime hnm istemedi ama biz yine de götürdük çünkü hem bakıcımız hem annem şahit olmuştu. Çocuklara bakacak kimse yoktu onlar da geldiler o zaman görmüş oldu hakime hnm da. Süreç içinde hiç gitmese de oluyor diye biliyorum.
Biz de gelen olmadı.Cevap verdiğiniz teşekkür ederim son bi sorum olacak müsaadeniz ile duruşmalarda biyolojik aile geliyor mu peki ?
Merhabalar gecen hafta evraklarimizi teslim ettik İstanbuldan.Siz ne zaman basvuru yapmistiniz.kac senede bu siraya geldiniz.bize 1 sene surecek dediler onay sureciniz.bu kadar uzun suruyomu acaba.siz hangi şehirde beklemedesiniz, sıranız kaçta hangi aşamadasınız? Biz istanbuldan sıradayız. kız 129 erkek 61 daha sıramız uzun ama beklemeye değecek inşallah güzel heyecanlar
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, yol uzun sabırlar dilerim. Biz 2022 temmuzda başvuru yaptık, zaten 1 sene onay süreciniz var, onu bekliyorsunuz sonrasında sıraya giriyorsunuz. sıraya 2023 temmuzda girdik anlayacağınız daha 7 ay oldu. ama kız erkek değişiyor sizin dosyanıza göre ilerliyor bu durum birazda. yol uzun ama beklemeye değecek inşallah.. bizde sene sonu gelmeden kavuşmayı bekliyoruz inşallah hayırlısı kısmet bu işler birazda..Merhabalar gecen hafta evraklarimizi teslim ettik İstanbuldan.Siz ne zaman basvuru yapmistiniz.kac senede bu siraya geldiniz.bize 1 sene surecek dediler onay sureciniz.bu kadar uzun suruyomu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?