Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Günaydın iyi haftalar olsun inşallah bu hafta güzel haberler alalım, anneler gününde kucağı boş olarak geçirdiğimiz son yıl olsun inşallah seneye evlatlarımız yanımızda anlamlı bir gün olsun, bu hafta sıra için arayan var mıdır çok merak ediyorum artık 1 ay bile dayanamıyorum aramadan sanırım sıra azaldıkça

Günaydın iyi haftalar olsun inşallah bu hafta güzel haberler alalım, anneler gününde kucağı boş olarak geçirdiğimiz son yıl olsun inşallah seneye evlatlarımız yanımızda anlamlı bir gün olsun, bu hafta sıra için arayan var mıdır çok merak ediyorum artık 1 ay bile dayanamıyorum aramadan sanırım sıra azaldıkça
Amin amin aminnnn ben Haziran'da arayacağım bakalım kaça düştüm ama siz baya yaklastiniz ❤️❤️❤️

Yaklaşmış sayılırsın . bi an önce hızlı hızlı geçsin sıralar inşallah hepimiz bi an önce kavuşalım tontiklerimize

kızlarrrr ev ziyaretimiz oldu bugun.

sabah 8,30 da aradılar kurumdan bugun uygunsanız 10,30 -11 arası gelicez diye. işten izin aldım koştum hemen eve. tek kişi geldi. evin odalarını gezdi. çocuk odası olacak odaya baktı. sohbet muhabbet havasında gayet güzel geçti çok şükür. bir kahve içti yaklaşık 1 saat kadar durdu. bu son görüşmemizmiş artık. önümüzdeki hafta referanslarımızı arayıp raporu yazıcam komisyona sunucam dedi. ondan sonra onay çıkıcakmış. öngörünüz ne dedim olumsuz bir durum yok dedi. eve tebligat gelmezse 1 ay sonra arayıp durumunuzu ögreneblirsiniz dedi. üstümden aşırı büyük bir yük kalktı sanki öyle rahatladım valla.
son gelişmelerim bunlar bakalım

sabah 8,30 da aradılar kurumdan bugun uygunsanız 10,30 -11 arası gelicez diye. işten izin aldım koştum hemen eve. tek kişi geldi. evin odalarını gezdi. çocuk odası olacak odaya baktı. sohbet muhabbet havasında gayet güzel geçti çok şükür. bir kahve içti yaklaşık 1 saat kadar durdu. bu son görüşmemizmiş artık. önümüzdeki hafta referanslarımızı arayıp raporu yazıcam komisyona sunucam dedi. ondan sonra onay çıkıcakmış. öngörünüz ne dedim olumsuz bir durum yok dedi. eve tebligat gelmezse 1 ay sonra arayıp durumunuzu ögreneblirsiniz dedi. üstümden aşırı büyük bir yük kalktı sanki öyle rahatladım valla.
Bunlar çok güzel heycanlar ... Sizin uzmaniniz baya durmuş bizimki 10 dk bile surmemisti 🤭 bide bana tebligat bir kaç ay sonra gelmişti ben arayıp öğrenmiştim adım adım mutlu günlere ❤️

bol şans bol sabırlar diliyorum ne güzel heyecanlar mutlu sona adım adım yaklaşıyorsunuz çok şükür gözünüz aydın, önce onay çıkana kadar beklersin sonra sıranı beklersin sanırım bu heyecanımız hiç bitmeyecek

Merhabalar, ben ikiz bebeğede evet demiştim. Onun sırası oluyomu ? Bilen varmıdır aranızda

Amin inşallah ❤️ ilk öğrendiğimde bu sıralar nasıl geçer diyordum ama bir şekilde geçiyor umarım hepimiz bir an önce kavuşuruz ❤️
sorma bende bakıyorum nasıl geçti o sıralar hatta uzmanımız 2025 şubata kadar bebeğiniz gelir dediğinde çok demiştim ama geldi geçti o tarih halen bekliyoruz dayan yüreğim dayan

Back
X