Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba arkadaşlar zaman geçmiyor sanki,düşündükçe daha da yavaş ilerliyor gibi geliyor…..Bekleme süresi için 3-4 yıldan bahsediyolar…..Nasıl geçecek…..Bilemiyorum…..Buaralar çok umutsuzum…..Herkes çocuk konusunu açıyor beni görünce acıyan gözlerle bakıyorlar…..Çok yoruldum

Ne zamandır siradasiniz bilmiyorum benim 3 yıl oldu ne kadar daha beklerim bilmiyorum ... Ama inanın bekleniyor zaman bir şekilde geçiyor.... Zaman zaman o umutsuzluk hepimizde oluyor ama yerini tekrardan umuda bırakıyor... Eminim evlatlarimiza kavuşunca hepsi geçecek

İnşallah canım

Selamlar hanımlar
4. Seneden sesleniyorum kız bebek sıra 11.. Zaman bir şekilde geçiyor, iyi ki bu yolu seçtik, sonunda vuslata kavuşacağımız için beklemek de güzel geliyor. Kavuşma hikayelerinizi paylaşmanız bizi çok mutlu ediyo. Bekleyenlere zamanın çabuk geçmesini diliyorum, kavuşanlara ise gözünüz aydın olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…