herkeze selam arkadaslar bugun ılk asamayı yaptız İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Cağaloğlu nda saat 10-30 görusme yaptık ordakı bayan cok tatlıydı ama merdıvenlerı cıkarken bacaklarım okadar cok tıtredıkı tahmın bıle edemezsınız heycandan cok panıkledım cok terledım aksıne esım okadar rahattıkı sok oldum evın adresını unuttum telefon numaramı karıstırdım. ılk gorusmemız kısa surdu ıcerı gırdık evlat edınmek ıstedıgımızı söyledık bir bey bıze sorular sordu ev kendınızınmı gelır durumunuz yaslarınız soylemısmıydım bılmıyorum ben 26 esım 35 yasında ve 4 yıllık evlıyız hep korkuyordum ama korkmamı gerektıren bır sey yokus yas ortalamamız tutugu ıcın evlat edıne bılıyoruz. neyse sonra bıze bır belge verdı kac yas arası ıstıyorsunuz dıye 0-1 yas arası yazdık belgeyı ben ve esım ımzaladı. sonra o evrakı tevzıye gönderdı yanı bıze atanacak sosyal hızmet gorevlısının beırlenmesı ıcın ben panıkle beklerken esım o evrakı hallettı geldı. ben oturdugum yerde kala kaldım zaten. bızden 15 gun ıcersınde su evrakları ıstedıler
gelır belgesi
albümden secdiğimiz bes fotograf
ist ıkamet eden 5 referans adres telefon yakınlık derecesı
varsa gayrimenkul tapuları araba ev vs.
kendı el yazımızla yazacagımız öz gecmıs
sımdı bu evrkları hazırlıycam sayet 15 gun ıcersınde hazırlanmazsa kayıttan dusuyormusuz sosyal hızmet uzmanımızda bellı oldu evraklar hazırlandıktan sonra esımle bırlıkde randevu alıp tekrardan gıdıcez ve bıze bılgı alıs verısı yapıcaz bugun yasananlar bunlar cok heycanlı ve mutluyum kalbım pır pır
SIMDI SIZDEN RUCAM SIMDIKI ASAMALARDA BILGI EDINMEK BIRDE BENIMGIBI ISTANBULDAN BASVURU YAPIP BEBISINE KAVUSAN ARKADASLARLA AYRINTILI GÖRUSMEK UNUTMADAN BASVURUYA MUTLAK ESLE GIDILIYORMUS EV ZIYARETINDE ESLERDEN BIRININ EVDE OLMASI YETERLIYMIS
BEBISIME BIR ADIM DAHA YAKLASTIM HAYIRLISIYLA SAGLIKLI SIHATLIK BEBISIM EVIMIZDE OLUR BÜTÜN ARKADASLARIN BEBISLERINI BURDAN KOKULU KOKULU OYNAYA OYNAYA CANDAN ÖPUYORUM TABIKI SIZ CICI TATLI ANNELERIDE KOCAMAN ÖPUYORUM VE SEVGIYLE VE BEBISLERINIZLE NICE SAGLIKLI MUTLU HUZURLU GUNLER DILIYORUM

:92: