• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
slm kızlar bugün size güzel bir haber vermeye geldim aramızda bir arkadaşımız bugün büyük ihtimalle bebeğine kavuşacak şuanda işlemlerini yapıyor adını söylemeyecem biraz merak edin diye :))) açıkçası yazıyı yazıyorum ama onunda haberi yok yazdığımdan :)) bugün minik bir prensesimiz daha olacak bilginize :))))))

Çok sevindim yaa. Darısı Başımıza..Zaman hemen geçsin lütfeennn...

merhaba herdemk bişey sormak istiyorum sana. toplamda 10 tane eşinin, senin ve başkalarının da olduğu fotoğraf mı istediler? yoksa sadece sen ve eşinin olması yeterli mi?

Merhaba tenaarr; Bizden eşim ve benim herbirimizden ayrı ayrı değil,ikimizin birlikte olduğu eşle dostla çekilmiş toplamda 5 adet fotograf istendi...

Merhaba tenaarr; Bizden eşim ve benim herbirimizden ayrı ayrı değil,ikimizin birlikte olduğu eşle dostla çekilmiş toplamda 5 adet fotograf istendi...

çok teşekkürler lvny biz öyle pek fotoğraf çektiren bir aile diiliz :) 10 tane bulmak zor olacaktı. yani sadece ikimizin olduğu çok fotoğrafımız var ama kalabalık fotoğraf sayımız az, asosyaliz biraz galiba :) artık düğünlerden falan çıkarırız bişeyler sanırım :)

çok teşekkürler lvny biz öyle pek fotoğraf çektiren bir aile diiliz :) 10 tane bulmak zor olacaktı. yani sadece ikimizin olduğu çok fotoğrafımız var ama kalabalık fotoğraf sayımız az, asosyaliz biraz galiba :) artık düğünlerden falan çıkarırız bişeyler sanırım :)

5 adetfotoğraf mutlaka çıkacaktır.Aksine biz fotograf çektirmeyi çokseviyoruz..Bulmak zor olmadı Uzmanımız bizi özellikle uyardı çünkü bazen 5 er adet istediğimizi sanıp 10 adet getiriyorlar ama biz toplamda 5 adet istiyoruz dedi. Evraklarımız hazır 22 Şubatı bekliyoruz... teslim için..

Selam Arkadaşlar,

Bugün ev ziyaretimiz vardı. İyi geçti atlattık çok şükür. Sıra konusunda okadar sorular sordum ama kesin bişey demedi. 2 yılda olurda dedi 3 te 1,5 ta. Sinir oldum 3 yılı duyunca.
Eve sıranızı bildiren yazı geleck dedi. Onun dışında iyi geçti. Son bir görüşmemiz daha olacak 2 hafta sonra. Bu son görüşme olacak dedi.
Bu arada bugün anne olan arkadaşımız için çok sevindim. Mutlulukla büyütsün inşallah.
Darısı başımıza.

Sevgiler,

Saol canım,

sormazmıyım hiç sırayı. Yazacağım hemen.

Sevgiler,

Selam 5059 arkadaşım,

Uzmana okadar sorular sordum sıra ilgili. dedimki sıra 30'un altına düşünce bekleme süresi ortalama ne kadar olur. Yani hazırlıklara başlanabilir mi? Hiç bilemiyoruz bişey diyemeyiz dedi. Sinir oldum yaaa.
Keşke sana faydam olsaydı canım. Bu sıra işi hiç belli olmuyor dedi. Bir bakıyorsun bir sürü bebek geliyor.Sonra bir müddet hiç bebek olmuyo mesala dedi. :( 2 hafta sonra bir görüşmemiz daha olacak sonrada evinize kağıt gelecek dedi.

İşte böyle canım.

Sevgiler,

Selam Arkadaşlar,

Bugün ev ziyaretimiz vardı. İyi geçti atlattık çok şükür. Sıra konusunda okadar sorular sordum ama kesin bişey demedi. 2 yılda olurda dedi 3 te 1,5 ta. Sinir oldum 3 yılı duyunca.
Eve sıranızı bildiren yazı geleck dedi. Onun dışında iyi geçti. Son bir görüşmemiz daha olacak 2 hafta sonra. Bu son görüşme olacak dedi.
Bu arada bugün anne olan arkadaşımız için çok sevindim. Mutlulukla büyütsün inşallah.
Darısı başımıza.

Sevgiler,

geçmiş olsun arkadaşım bir adımı daha atlattın çok bilgi vermemiş hralde sıra konusunda aslında bizi aydınlatmalılar diye düşünüyorum kadar eve sırada gelse bulunduğun ildeki ortalama yılda verilen çocuk sayısını tahmini sırayı veyada çok beklemezsiniz gibi bizleri rahatlatıcı bilgi verseler ölürler bunları bize söylemeyeceklerse kime söyleyecekler bilmiyorum zaten neyse bozma ben hiç 3 sene bekleyeni görmedim belki vardır ama gün geçmesinki yeni kanun çıkıyor hızlandı zaten onların söylemesi gerekmez biz biliyoruz hakkımızda hayırlısı canım sevgiler

merhaba sevgili arkadaşlarım.dün verilen linkte koruyucu annenin hatıralarını okudum çok duygulandım.zaten eşimle planlarımızda Allah izin verirse evlat edinmek vardı iyice netleşti zihnimizde.en azından koruyucu aile olmak daha sonrasında nüfusumuza almak için. ayrıca görümcem de geç evlendi ve sağlık nedenleri ile bebeği olmaması büyük ihtimal şuan tedavi görüyor.tedavi sonucuna göre bu konuyu kendilerine de açmaya karar verdik. Bir can a sahip çıkmak onun ailesi olmak onların da çok isteyeceği birşeydir eminim.
Şuara ki yoğunluk ve maddi durumları atlattıktan sonra koruyucu ailelik için başvuracağız biz de. Evladımıza kardeş olacak bir can ı ailemize katacağız Allahın izni ile. dünden beri bu kadar netleştirdiğimiz için acayip bir huzur var içimde sürekli gülümsüyorum.daha ortada başvurumuz bile olmamasına rağmen sanki yavrum orda beni bekliyor gibi hissediyorum.
Siz de yazın kızlar yavrularınızı, yaşadıklarınızı, mutluluklarınızı yazın ki daha çok kişiye ulaşsın bu güzellikler....
Yalnız kafamı kurcalayan tek bir nokta var. Evet oğluma sunduğum her imkanı o yavruma da sunacağım,evimizde, dışarda oğluma bir sarılıyorsam ona on sarılacağım belki. ancak oğlumu koleje gönderme fikrim var ve ikinci bir kolej masrafını üstlenmemiz imkansız gibi. O yavrumu ayırmış gibi de olmak istemiyorum. Bakalım buna da bir çözüm bulacağız elbet. Olmadı el ele verdirip kardeş kardeş devlet okuluna göndeririz :)
Canım ne mutlu size ve oğluna bence birini koleje veripte diğer evladını vermezsen büyük haksızlık olur gibi geliyor bana ya kardeş indiriminden yararlanır ikisini verirsiniz,yada ikisini devlet okuluna yazdırın derim ben,ama sonuçta karar size ait tabiki
slm kızlar bugün size güzel bir haber vermeye geldim aramızda bir arkadaşımız bugün büyük ihtimalle bebeğine kavuşacak şuanda işlemlerini yapıyor adını söylemeyecem biraz merak edin diye :))) açıkçası yazıyı yazıyorum ama onunda haberi yok yazdığımdan :)) bugün minik bir prensesimiz daha olacak bilginize :))))))

Sima'cığım ne güzel bir haber kim acaba bana sanki koz gibi geldi bilmem doğrumu,bebeğiyle mutluluklar ona çok anlamlı bir günde kavuşmuş ne güzel,Darısı bizlere inşallah

merhaba herdemk bişey sormak istiyorum sana. toplamda 10 tane eşinin, senin ve başkalarının da olduğu fotoğraf mı istediler? yoksa sadece sen ve eşinin olması yeterli mi?

sevgili tenarrr 5adet senin ailen veya eşinin ailesi veyada hepbirlikte olunan fotoğraf tek şart herhngi bir fotoğrafın içinde sizinde olmanız biz 4 tane aile ile çekilen verdik doğrusu okadar bulabildik bizde sizin gibi pek fotojenik değiliz 1adette sadece eşim ve benim normal bir günde çekilmiş fotoğrafımızı verdik kabul etti bu neden yalnız diye sordu uzmanımız bende buda anne baba adayı demiştim gülmüştük çünkü mazeret bulamadım kalan 4 adetse hep yemek sofrasında adam ne dedi biliyormusun yemeyi seviyoruz galiba ay ne utandım anlatamam ne diyelim bizede evet demek düştü

Canım ne mutlu size ve oğluna bence birini koleje veripte diğer evladını vermezsen büyük haksızlık olur gibi geliyor bana ya kardeş indiriminden yararlanır ikisini verirsiniz,yada ikisini devlet okuluna yazdırın derim ben,ama sonuçta karar size ait tabiki

Sima'cığım ne güzel bir haber kim acaba bana sanki koz gibi geldi bilmem doğrumu,bebeğiyle mutluluklar ona çok anlamlı bir günde kavuşmuş ne güzel,Darısı bizlere inşallah

yok canım koz değil en azından ondan haberim yok tabiki inşallah oda kavuşmuştur bebeğine şimdilik adını yazamıyorum arkadaşımız karar verdiğinde kendi açıklamasını yapar zaten :)

yok canım koz değil en azından ondan haberim yok tabiki inşallah oda kavuşmuştur bebeğine şimdilik adını yazamıyorum arkadaşımız karar verdiğinde kendi açıklamasını yapar zaten :)

Arkadaşlar, o şanslı annemiz ben değilim.:(
Ama her kimse şimdiden kutluyorum. Allah herşeyin en güzelini nasip etsin o güzel aileye.
Bizde ses seda yok, Donduran ailelerin de sırada önümüze geçmesiyle biraz daha geri gitmiş sıramız. (uzmanımız öyle demişti).
Beklemedeyiz :)))))))))))))

Bizden de eşimle benim olduğum ve arkadaşlarımızın /ailemizin olduğu 5 fotograf istemişlerdi. A4 kağıdına çıktı alıp vermiştim.

daha dün liste çok uzadı birkaç kişi üst sıralara alalım demiştim bugün müjde geldi, bide şom ağızlı derler bana hıhhh....

bir bebişimiz daha anneciğine kavuşuyor ne güzel, bi ara halay başlamıştı.. h :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

şanslı annenin adı açıklansında halay başı yapalım onu da :52::52::52:

Son düzenleme:
Arkadaşlar, o şanslı annemiz ben değilim.:(
Ama her kimse şimdiden kutluyorum. Allah herşeyin en güzelini nasip etsin o güzel aileye.
Bizde ses seda yok, Donduran ailelerin de sırada önümüze geçmesiyle biraz daha geri gitmiş sıramız. (uzmanımız öyle demişti).
Beklemedeyiz :)))))))))))))

sabrın sonu selamet kozcum.. yanlız cenet kokulunu alır almaz bizi unutmak yok tamam mı :34:

5 adetfotoğraf mutlaka çıkacaktır.Aksine biz fotograf çektirmeyi çokseviyoruz..Bulmak zor olmadı Uzmanımız bizi özellikle uyardı çünkü bazen 5 er adet istediğimizi sanıp 10 adet getiriyorlar ama biz toplamda 5 adet istiyoruz dedi. Evraklarımız hazır 22 Şubatı bekliyoruz... teslim için..

hayırlı olsun lvny. inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza.

hayırlı olsun lvny. inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza.

Tesekkurler canim.ama ben daha cok yeniyim,baksana listede en alttayim.Karar vermek daha kolaydi,beklemek daha zor.Evraklari teslim etmek icin 22 subata radevu verdiler.Bi turlu o tarih gelmedi :( Sen de evrak hazirliyorsun sanirim.Sen ilk basvuruyu ne zaman yaptin...

daha dün liste çok uzadı birkaç kişi üst sıralara alalım demiştim bugün müjde geldi, bide şom ağızlı derler bana hıhhh....

bir bebişimiz daha anneciğine kavuşuyor ne güzel, bi ara halay başlamıştı.. h :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

şanslı annenin adı açıklansında halay başı yapalım onu da :52::52::52:

Ne mutlu yeni annemize cvcv olabilirmi acaba?
Ne mutludur şimdi.

Kızlar uyku gözümden akıyor ama imkansız evde minicik bir prenses var sadece 2 aylık bir kuzucuk .annesininin babasının sevgililer gününü boş geçirtmedi

Yani kızım geldi darısı tüm bekleyen annelere:)))
Haydi bir halay zamanı:)))

Geçmişi okumaya fırsatım olmadı hepimize gönülden sevgiler .en kısa sürede detayları aktaracağım.inanın çok ama çok yorgunum

Sevgiler seven insanlarla oksun

Kızlar uyku gözümden akıyor ama imkansız evde minicik bir prenses var sadece 2 aylık bir kuzucuk .annesininin babasının sevgililer gününü boş geçirtmedi

Yani kızım geldi darısı tüm bekleyen annelere:)))
Haydi bir halay zamanı:)))

Geçmişi okumaya fırsatım olmadı hepimize gönülden sevgiler .en kısa sürede detayları aktaracağım.inanın çok ama çok yorgunum

Sevgiler seven insanlarla oksun

canımmmmm...çokkk sevindim..tahmin etmiştim simayı okuyunca...çok tebrik ediyorum seni ve eşini..mutluluğuna ortağım.çok sarıyorum seni ...kızını öp bizimiçin.

darısı diğer annelere olsun.:emir_bebek:

ilk halayı ben başlatayım:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::16::16::16::16::16:

Back
X