Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
merhaba arkadaşlar buraya yazmasamda uzun zamandır sayfanın gizli takipçilerindenim 9 yıllık evliyim ve zamanı geldi artık diyorum ben biçok olumsuz düşünceleri sildim kafamdan ama tam diyorumki hemen aramalıyım hayal kuruyorum çok mutlu oluyorum bi süre sonra endişerim yüzünden ertelemek istiyorum normalmi bu düşünce sizdede aynı olıyomuydu lütfen cevap yazın bana bu düşüncelerim normal değilmi diye düşünüyorum karar veren arkadaşlarımı okuyunca yani sizleri sizler nasıl karar verdiniz yazarmısınız belki faydası olur banada eminimki hayalerimizde korkularımızda aynıdır ama ben o adımı atamıyorum

canım buna hazır olduğunda zaten yaparsın ben hiç korkmadım ben mutlu olcaksam başkası kim nederse desin başkaları yüzünden mutluluğunu asla geciktirme çünkü zaten zamn geçiyor öyle hemen al bu çocuğuda demıyrlar 2 sene 3 sene veya en erken 8 ay sürüyor kısmet tabii allahım nasıl nezamn derse ozamn ama bana kalırsa eşinle karar ver oturup konuş hayat çok kısa neden bizde bu güzel duyguları hisstmeyelım bebeiğimz olmuyorsa allah başka şekilde allamayı nasip eetmiş bizimde kısmetimiz buymuş demek nasip bunda hiç korkma mesala ben aynı apartmanda oturmayı düşünüyorum ama onun haricinde bilmesini istediğin bilsın annemler benden uzak diye sadece kardeşlerim ve annem başkasının bilmesine gerek yok annem bilsnler dedi ben hayır dedim benim kararım ama eşimin ailesi aynı memmleketteyız oyüzden bilecek bellı kişiler herkes bilmesede olur senin tercihindr sıkılma üzülme istediğin zaman yaz cevaplarım canım

biz şehir dışına da evet dedik belki o yuzden 7-8 ay demişlerdir. ama süre aşırı uzamadıkça sorun değil bence yani 2 yıl da beklesem olur yeter ki dosyamız onaylansın bir pürüz çıkmasın inşallah. bebeğimiz nasıl olsa bir gün gelecek :emir_bebek: uzmanımızı çok sevdik, çok anaç bir insan hatta ankaradaki diğer uzmanları da gördük hepsi ılımlı iyi insanlara benziyor. açıkçası başvurmadan önce daha çok korkuyordum ama uzmanları görünce içim rahatladı :)

canım siz rıza mı istemiştiniz evet bizim uzmanlarımız çok iyi sana kım bakıyor adı ne

merhaba arkadaşlar buraya yazmasamda uzun zamandır sayfanın gizli takipçilerindenim 9 yıllık evliyim ve zamanı geldi artık diyorum ben biçok olumsuz düşünceleri sildim kafamdan ama tam diyorumki hemen aramalıyım hayal kuruyorum çok mutlu oluyorum bi süre sonra endişerim yüzünden ertelemek istiyorum normalmi bu düşünce sizdede aynı olıyomuydu lütfen cevap yazın bana bu düşüncelerim normal değilmi diye düşünüyorum karar veren arkadaşlarımı okuyunca yani sizleri sizler nasıl karar verdiniz yazarmısınız belki faydası olur banada eminimki hayalerimizde korkularımızda aynıdır ama ben o adımı atamıyorum

fakelove merhaba, tam olarak nasıl endişelerin var bilemiyorum. çevreyle ilgili mi yoksa benimseyemeyeceğini falan mı düşünüyorsun bilemiyorum. mesela biz bu kararı verirken çok rahattık. 2-3 yıl denedik olamadı biz de eşimle konuştuk hemen karar verdik. hiç aşılama tüp bebek vs. gibi tedavilere de girmedik doğrusu. çünkü ikimiz için de bizim genlerimizden olup olmaması hiç farketmiyor. bize benzemese de olur :) hatta ben eminim 5 yaşında bir çocuk bile olsa önemli olan senin sevgin ve emeğinle o çocuğu büyütmendir. emek verdiğin herşey senin olur. önemli olan çocuğunla geçirdiğin zamandır, zaman herkesi birbirine bağlar. bir çocuk doğursan ve yıllarca onu görmesen o senin çocuğun olmaz aynı şekilde o çocuk için onun annesi olamazsın sadece onu doğurmuş bir yabancı olursun. tersini düşünürsen doğurmasan bile bir çocukla yıllarını geçirip, onun için herşeyi yapıp, adım adım büyüdüğünü izlersen o senin çocuğun olur kimse bunun tersini söyleyemez. eğer endişelerin çevre konusundaysa o konuda pek bir fikrim yok. çünkü çok şükür bizim çevremizdeki herkes bizim gibi düşünüyor. kimseden saklama gereği hissetmedik. ama yine de siz karar verdikten sonra diğer insanların olumsuz düşünceleri ile daha kolay başa çıkılabilir diye düşünüyorum. hayat sizin hayatınız, karar sizin kararınız sonuç olarak.

Arkadaşım hg bu kararı eşinle beraber verdiğin zaman birçok endisenide yeniyorsun bence bende 9 yıllık evliyimbirçok tedavi denedim olmadı yalnızlık Allaha mahsustur sadece doğurmakla anne olunmayacagini biliyoruz önemli olan çocuğu büyütüp hayirli evlat olarak topluma kazandırmaktır beni tanıyan herkes kızımın gelecegini biliyor ve benim kadar da sabirsizlar şuana kadar yaşadığım en güzel bekleyiş diyebilirim endişelerini tahmin edebiliyorum acaba nankör olur mu cevrem ne diye düşünüyor olabilirsin ama şunu da unutma seninde çocuğun olsa nankör olmayacağının garantisini veremezsin çevren senin beklediginden farkli yaklasabilir bence bizim toplumumuz anlayislidir veya zamanla durumu kabullenirler çocuga alışma: bizler evlatlarini görmeden bilmeden onlara aşığız geldiklerinde düşünemiyorum hakkında hayırlısı

Son düzenleme:
hadiankara cuma gününe kadr özgçmş ve resim gtrcz sence sıramızı ne zamn öğrenrz

Kizlar carsamba psikiyatriden randevu aldim su psikometri testini hemen yapiyolarmi ?
Raporu ayni gun veriyorlarmi?
Amatemin raporunu psikiyatri ile berabermi cikiyor yoksa ayrimi ?
Amatem bize baska tahlilie gerek yok dedi ama rapor icin bisey soylemedi psikiyatrinin konsultasyon istemesi gerektigini soyledi bu asamadan gecenler lutfen bir aciklama kafam karisti dogrusu

umutirem allah yardımcınız olsun en kısa zamanda biter işinz inşaallah siz sıranızı öğrendnz mi nerdn bşvurdn

Kizlar carsamba psikiyatriden randevu aldim su psikometri testini hemen yapiyolarmi ?
Raporu ayni gun veriyorlarmi?
Amatemin raporunu psikiyatri ile berabermi cikiyor yoksa ayrimi ?
Amatem bize baska tahlilie gerek yok dedi ama rapor icin bisey soylemedi psikiyatrinin konsultasyon istemesi gerektigini soyledi bu asamadan gecenler lutfen bir aciklama kafam karisti dogrusu

Arkadaşım kolay gelsin Allah yardımcınız olsun

bacılar kızıma isim arıyorum uzun uzun elemeleri sonunda beğendiğim bir kaç isimi paylaşmak istedim. sizce hangi isim daha güzel.
çok kararsız kaldım :(

Hanne: Hz. Meryem in annesinin ismidir. Merhamet anlamındadır.
Bürde: Örtü, hırka anlamındadır.
Erva: Çok güzel genç, yiğit, susuzlara su veren kişi anlamındadır. Peygamberimizin halasının ismidir.
Afra: Ayın 13. Gecesi, ayak değmemiş beyaz toprak anlamına gelir. Hanım sahabe ismidir.
Mihrinisa: kadınlığın güneşi anlamındadır. Farsça bir kelimedir.

zamancım kız olursa zülal ismini koymayı düşünüyorum çok beğeniyorum ama erkek olucak büyük ihtimalle ve ben hala bir isim bulmuş değilim

Canim bildiğim kadarı ile bulunduğumuz ilde 0-18 yaş yuva olduğu için Düzce de siramiz geliyor

hazancım o bizdede var bende sordum biz şehir dışıda demiştik acaba o kaç diye şehir dışı sıranız yok sizin dedi garip halbuki olmalıydı dosya onaylanmış çünkü

evt canlar banada özlem hanımın dedigi aynen öle.şehir dışı sıranız yok dedi ..sadece düzce içinde 1 sırada olduguma dair kagıtta yazı vardı...dedigi bana diger illerden şu yaşlarda çocuklar evlad edinebilir diye iller arasında internetten görüşüyoruz sizin durumunuza uygunsa sizle konuşup yönlendiriyoruz dedi.mesela aydında 5.5 yaşında çocuk var dedi sizide uygun dedi haber ediyoruz dedi..

bacılar kızıma isim arıyorum uzun uzun elemeleri sonunda beğendiğim bir kaç isimi paylaşmak istedim. sizce hangi isim daha güzel.
çok kararsız kaldım :(

Hanne: Hz. Meryem in annesinin ismidir. Merhamet anlamındadır.
Bürde: Örtü, hırka anlamındadır.
Erva: Çok güzel genç, yiğit, susuzlara su veren kişi anlamındadır. Peygamberimizin halasının ismidir.
Afra: Ayın 13. Gecesi, ayak değmemiş beyaz toprak anlamına gelir. Hanım sahabe ismidir.
Mihrinisa: kadınlığın güneşi anlamındadır. Farsça bir kelimedir.

erva, afra, mihrinisa 3'ü de güzel bence. ;)

Kızlar son günlerde bir amatem muhabbetidir gidiyor. Bize hiç böyle birşey söylenmemişti.. Daha sonradan getirilen bir uygulama mı? Yoksa ben de mayıs ayında başvuran biri olarak o süreçten geçecek miyim?

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012:55:[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012:55:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012:55:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 :8:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013:8:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013:8:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013:55:[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013:emir_bebek:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013:8:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013:55:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013:55:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013:8:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013:8:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013:8:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013:8: [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013:8: [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

slm babireus arkdşm ev ziyareti ikimşznde aynı zamnda oldu bnde mysta bşvrdm ankrdn sen nerden bş vrdn bzddn özgçmş ve resm istdlr cuma günü gdp bir buçuk saat grşcz snra ne yomamz gerekkrse ypcz ve bendd amltemi burdan duydum artık bkcz ypcz

Back
X