Teşekkür ederim Simacığım,ne güzel şeyler yazmışsın,heyecanımı bir siz anlıyorsunuz,etrafımdaki herkese garip ve abartı geliyor hallerim farkındayım ama ne yapayım canım içim kıpır kıpır,her gece hayal kuruyorum yatarken,eşimle konuşuyoruz şöyle yaparız böyle yaparız diye ama insanlara anlatmaya başladığımda gözlerindeki anlam veremediğim bir bakışla karşılaşıyorum.Çok da önemli değil aslında kimin ne düşündüğü,bebeğim gelsin hayırlısıyla gerisi boş:))
Merhaba,
Çok heyecanlı olma en doğal hakkın/hakkımız. Umarın en kısa zamanda bebeğini alırsın.
Bebeğin geldiği zaman bize neler yaptığını anlatırsan sevinirim. Biz de haftaya dondurduğumuz kaydımızı aktif hale getireceğiz, ondan sonra her an bebeğimiz gelebilir. Ben de çok heyecanlanıyorum, ilk gün alıp eve geldiğimizde nasıl yapacağım, nasıl besleyeceğim, gece nasıl uyuyacak vs bir sürü şey kafamın içinde. Geçen gün çalışma odamızı tekrar yerleştiriken babası, bunları oraya koymayalım bebeğimiz kısa bir süre sonra elleyip oynamak ister bunu düşünmeliyiz dedi o kadar çok sevindim ki ; o zaman evet artık bizim de bir bebeğimiz olacak ona göre hazırlanıyoruz dedim kendi kendime.
Sevgiler,
Angelica