İçimi rahatlattın Pırılım,dediğin gibi yazalımda da yanımızda götürelim bari.Günaydın Canımmm,
Özele gönderilen msj ları utanarak söylüyorum daha bu gün gördüm( bende sana attım..
Evraklarım hazır. Eşim özgeçmişini henüz yazmadı hafta sonu yazarsa teslim edeceğiz.. Ben de günlerdir özgeçmiş için uğraşıyorum.. Çok zormuş gerçekten.. Gece yarıları 2 ye 3 kadar oturup en sonunda yazamayı başardım..Temize çekmek kaldı sadece.. Fotoğraf seçemedim mlsfbu hafta sonu onlarıda hazırlamayı planlıyorum.. Özgeçmişle ilgili olarak şöyle yardımcı olmaya çalışayım.. Daha önce yavrusuna bizim gibi kavuşan arakadaşımdan bahsetmiştim, onu aradım.. Bana, gerçekçi ve duygusal yazmamı önerdi.. yanı burda yazıyoruz ya onun gibi.. Düşünmediğim hissetmediğim yaşamadığım hiç birşeyi yazmadım.. sen de öyle yap.. Eşinle yazıp yanınızda götürün belki orada yazmış gibi verirsiniz, Diğer bir yöntem ise Evde taslağını yaz hazırla zaten yazarken hepsi aklında kalıyor.. Bir daha yazmak senin ve eşin için kolay olur.. Hiç olmadı taslak yanında olur oradan göz atıp yazarsın.. O kadar kafa yordum ki, hepsi ezberimde şu an.. Kurumda bile yazabilirim gerekirse.. Umarım yardımcı olabilmişimdir.. maddelerle ilgili sormak istediğin birşey olur ya da bana tavsiyen olursa özel msj atıp o maddeler hakkında fikir alışverişi yapabiliriz.. Neleri neleri hazırladık, ha gayret bunlarda bitecek.. hafta sonu bilg. başında olacağım..
![]()
Resim seçimi de gözümü korkutuyordu,başka bir forumda bir arkadaş 'ifadelerimizden mutluluğu en çok hissettirenleri seçtim' diye yazmış,şimdi eve gidince bir de bu kritere göre inceleyeceğim resimleri:)
Bu akşam odayı boşaltacağız,yarında tavanlar boyanacak.Pazar günü şu özgeçmiş işini halledeyim,muhtelemelen bende bilgisayar başında olurum.Bak şimdiden söylüyorum,sık sık bir şeyler sorabilirim sana haberin olsun
Bu arada mesajın gelmemiş bana arkadaşım.
Öpüyorum