canım desteğin ve motiven için çok ama çok teşekkürler gerçektende böyle güzel ve destekleyici yorumlara ihtiyacımız var bu bekleme dönemimizde moral oluyor bizlere iyiki sizin gibi güzel düşünen insanlarda var...günaydın arkadaşlar bende 33 yaşındayım bir aşılama ve bir tüp bbek negatif tekrar tüp bebek yaptıracgız hayırlısı
burda yazılanları okuyunca duygulandım agladım sevindim anlatamam ya duygularımı
sizler ne kadar mükemmel harika sevgi dolu insanlarsınız hepinizin ellerinden öpüyorum b
üyük küçük allllhım sizi tez zamanda kuzularınıza kavuşturmak nasip etsin .
benim tanıdıgım vardı 1.5 falan sürdü hiç beklemedikleri bir anda aramışlar daha 2 aylık kız çocugu hiç hazırşlık yapmamışlar çocuk eve baba anne hemen koştura koştura alışverişe şimdi çok mutlular allahım sizleride böyle mutlu kılmak nasip etsin

bende bugun mavi bboron aldım cok seker dayanamadım kızmı erkekmı gelıcek bılmıyorum ama cok sekerdı sıngırdaklarıda vardı takımlardı dayanamadım aldım valla esımı aradım hemen esımde guldu dedıkı mikropkapar okadar erken alma bebıs gelsın bır gunde herseyını alırız bende tafra yaptım ben bebek odasını bıle beyendım gözumu ona dıktım ama esım sımdı almaz herhalde nezaman gelecegını bılmıyoruz keske onceden haberımız olsa herseyını hazır ederdık ama buda zevklı heycanlıyım deprosyonu atlattım deniz verdı cok sagol butun arkadaslar cok tesekkur ederım iyki varsınız....
valla çok iyi etmişin baharcım keşke bende yapabilsem ama eşim bana hiçbirşey aldırmıyor erken diye bende bolca bebişime örgüler örüyorum benim bebeiş sanırım 20 yaşına kadar örgü giysiler giyecek çünki bu hızla örersem geleceği güne kadar artık ne kadar olur düşünün ayrıca ablamda örüyor diğer yandan.... ama ne yapayım ördükçe onu düşünüyorum ve mutlu oluyorum . yerinde olsam biberonu gözümün sürekli göreceği bir yere koyarım bu arada sizlerde benim için iyiki varsınız