zhr canım sabırsızlığını öyle güzel anlayabiliyorumki şimdi kimbilir nasıl heyecanlısınıdır eee çokda normal doğum yaklaştı doğum sancılarıda yavaş yavaş vurmaya başlar artıkyüzdün yüzdün kuyruğa geldin heran aranabilirsin muhtemelen bebeğin şuanda seni bekliyordur işlemleri yapılıyordur heralde hayırlısıyla sana geleceği günü bekliyordur rabbim tez zamanda kucağına hayırlı sağlıklı bir kuzucuk versin inşallahh son zamanlarının tadını çıkar tecrübe konuşuyor
bebiş geldiğinde tabiri cayizse tuvalete gitmeye bile vakit bulamayacaksın hele bide caduuu olursa vay haline ama inan herhalleri öyle güzelki öyle tatlılarki sürekli öpüp koklamak isteyeceksin kucağından hiç indirmek istemeyeceksin benim danam 2 yaşında ama ben hala kucağımdsa hiç indirmiyorum sürekli sevişip koklaşıyoruz
hele bi suç işlediyse direk koşa koşa yanıma geliyor annecim öpümmi öpümmi diyo öp diyorum hemen dudaklarıma yapışıyor öptüm kızma tamammı annecim diyo
rabbim böyle güzellikleri tez zamanda sizlerede yaşatsın inşallahhhh aminnnnnnnnnn
hemde nasıl heyecan, nasıl sabırsızlık...eşim bana göre sakindir ama o bile heyecan yapmaya başladı..
bu hafta bebeğimin eşyalarını yıkıycam ütülüycem..tertemiz miss gibi hazır olsun..
inşallah benim kızımda seninki gibi cadı bişey olur..bende onu hiç kucağımdan indirmem:))
sen anlattıkça ben sürekli hayal kuruyorum zaten :97: bizimde böyle güzel mutlu günlerimiz gelsin artık diye...Allah bu mutluluğunuzu hiç bozmasın kat kat arttırsın inşallah...