Merhaba kızlar,
Meğer ne kadar uzun zamandır buralara uğrayamamışım. Sima'nın kızın hasta olduğunu, iyileştiğini yeni öğrendim. Geçmiş olsun.
En önemli haber zhr82 bebeğine kavuşmuşsun. Kızımıza kavuştuğumuz gün geldi aklıma. İnsan ne kadar karışık duygular yaşıyor. Gözün aydın canım. Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına.Allah analı babalı büyütsün. Sağlığına dikkat et. Alışılan tempodan farklı bir tempoya geçince, uykusuzluk, yorgunluk, acemilik derken bağışıklık biraz zayıflıyor. Kızın kaç aylık?
Denizverdi ev ziyaretine gelmişler, gözün aydın.
Biz artık iyice kızımıza alıştık, kızımız da bize alıştı. 10 Nisan günü benim için çok önemli bir gün oldu. Kızım normalde her sabah yatağının içinde ayağa kalkıp yatak kenarlarına tutunup ağlardı ve ben yanına gidip onu kucağıma alırdım. O sabah ise kızımın yattığı odadan şöyle bir ses geldi: Anne! Dünyalar benim oldu. Yakın bir zamanda bana anne, babasına baba demeye başlamıştı ama çok bilinçli söylemiyor gibi geliyordu. O sabah bilinçli olarak yani beni çağırmak amaçlı anne dediğini anladım. Çok sevindim.
Kızım babasına çok düşkün. O da kızına. Onunla devamlı oynadığı için birlikte çok mutlular.
Ama daha hala yabancı insan görünce çekiniyor, hele doktora giitiğimizde o kadar ağlıyor ki doktorun dediklerinin yarısını anlamadan çıktığım oldu.
Bana çok sevimli geliyor hareketleri konuşması daha doğrusu konuşma çabaları. Kargaya yavrusu şahin görünürmüş.
canım gözün aydın o kelimeyi duymak inanılmaz güzel bişey gözlerinin parladığını görür gibiyim sende 32 dişin ortada geziyorsundur şimdi