Düşüncelerini paylastığın için tesekkür ederiz arkadasım.Elalemi düşünüp kendini bu mucizevi olaydan mahrum bırakmak isteyen dinlemeye devam etsinGünah olup olmadığına gelince orasını Rabbim bilir.Acaba hepimiz dörtdörtlük müslümanmıyız.Hiç mi günah işlemiyoruz.Bence bunlar hala kendi içinde bazı soruların cevaplarını bulamayıp bunları bahane eden insanların lafları.O masum yavrulşarın yuvalarda anne baba sevkatinden sevgisinden mahrum büyümesi daha mı az günah acaba ??
Sen hep yaz arkadsım düşüncelerini kimseye bakma![]()
rapsodi sana katılıyorum keşke herkesin günahı bu olsa rabbim büyük günahlardan sakınsın bizleri sanki dört dörtlük müslümanlarızda bu işi sorguluyoruz bu rabbimle bizim aramızda olan bişey ama insanlar kendinde fetva verme hakkını buluyorlarla deli oluyorum kurani kerimden yada herhangi bir yerden kesik kesik bişeyleri okuyup gelip burda yazıyorlar geçenlerde bir hadis yazdım buraya ben sanırım bu arkadaşlarımız böyle bir hadisi hiç okumadılar
ayrıca o hadisi nerde gördüğümüde açıklayayım
bizim gibi evlat sahibi olan çok yakın bir arkadaşım var bizlerin katıldığı bir sohbet grubumuz var bu sohbet grubumu peygamber efendimizin kutlu doğum haftası nedeniyle bir program hazırlamıştı ben katılamadım bu programa ama o arkadaşım katıldıprogram dini eğitimin verildiği bir kurstta yapıldı kursa gittiklerinde ilk kapıda sepet içine yazılıp atılmış yazılar vardı herkes o yazılardan aldı ama içinde ne yazdığını bilmeden ve inanabiliyormusun ben çok şaşırmıştım yazıyı gördüğümde arkadaşıma bu yazı çıkmış
peygamber efendimiz iki parmagını göstererek şöyle buyurmuştur; kim bir yetimi kollar korur hatta üstüne alırsa ben cennette onunla işte böyle yanyanayım buyurmuştur....
peyganber efendimizin söylediği bu söz üzerine hala insanlar kendilerinde nasıl aksi söz söyleme hakkını buluyorlar ben bunu zaten hiç anlamıyorum bu şekilde düşünen insanlara rabbim hidayet versinnnnnnnnnn
Son düzenleme: