Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
günaydın anneler:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

evet..sima.. pek uğrayan yok bu ara.neredeyse kendime günyadın diyorum gibi oluyorum...

74 deniz...sanırım seninle bir gidiyoruz.aynı aşamadayız.biz de eşimle gittik bu hafta.ayrı ayrı görüşüldü.yaklaşık 2 buçuk saat kaldık kurumda..bizim de tamamlamamız gereken evraklarımız var.1 ay içinde hazırlayıp gelmeden önce telefon etmemizi söyledi görevli..bu son aşama mı birşey demedi. ama buradan okuduğuma göre teslim edilen evraklar ankaraya gidip okeylendikten sonra sıramısı öğreneceğiz.öyle okumuştum burada.
hakkımızda hayırlısı..herkeş için hayırlısı..

herkese sevgiler...kandilimiz mubarek olsun..

günaydınnnnn kızlarrrrrr yeni güne umut dolu gözlerle uyanmanız dileğiyleee kocamannn günaydınnnnnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum. Sıramı öğrenmek için aramam gerekiyor ama ilerleme olmadı diyecekler diye aramak içimden gelmiyor, zaman çabuk geçse meleklerimize bi an önce kavuşsak ne güzel olur :1:

evimde tadilata başlıyorum yarın.. evimi boşaltıyorum... hayatımda evimde ona yer açıyorum... çok değiişk duygular içindeyim..inşallah herşey güzel olacak..dün banyoda onu yıkadığımı hayal ettim.....bebek, çocuk yıkamayı çok severim:43:

evimde tadilata başlıyorum yarın.. evimi boşaltıyorum... hayatımda evimde ona yer açıyorum... çok değiişk duygular içindeyim..inşallah herşey güzel olacak..dün banyoda onu yıkadığımı hayal ettim.....bebek, çocuk yıkamayı çok severim:43:

Allah kolaylık versin cnm...herşey çok güzel olsun inşallahhh...işleriniz biran önce bitsin bebişiniz gelsinnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar buğün öğrendim 2. sıraya düşmüşüm en geç eylüle kadar bize gelirmiş sıra bakalım hayırlısı :)) inşallah en kısa zamanda sizlerin sırası da düşer.:emir_bebek:

kızlar buğün öğrendim 2. sıraya düşmüşüm en geç eylüle kadar bize gelirmiş sıra bakalım hayırlısı :)) inşallah en kısa zamanda sizlerin sırası da düşer.:emir_bebek:

çok güzelmiş hadi bakalım bu yıl anne olacaksın ve meleğine kavuşacaksın hayırlısıyla :nazar:

kızlar benimde sıram ilerlemiş. Aramaya korkuyordum sıra ilerlemediyse diye kızda 19 düşmüş erkekte 4 bizim erkek olacak galiba ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hep öyle dua ediyorum kendim ve herkes için...

zuhale,derman...gözünüzaydın...sıranız ilerlemiş:emir_bebek::nazar:

meleklerine kavuşanlar cevap verebilirlermi acaba bana..bir sorum olacak...hanisağlıklı olduğunuzu gösteren sağlık raporunu nasl çıkardınız aynen şöyle bir madde var bizden istenen kağıtta.

fiziksel zihinsel veruhsal vbir engelğinin,sürekli bakımı gerektirmeyen,bulaşıcı veya süreğenbir hastalığının bulunmadığını,ayrıca alkol veye uyuşturucu madde bağımlısı olmadığını belirten sağlık kurulu raporu...devlet ya da üniversite hastanelerinden

ilgilenen olursa çok sevineceğim...

nasıl çıkarttınıs bu raporu.ayrı ayrı dr lara mı muayene oldunuz

Son düzenleme:

meleklerine kavuşanlar cevap verebilirlermi acaba bana..bir sorum olacak...hanisağlıklı olduğunuzu gösteren sağlık raporunu nasl çıkardınız aynen şöyle bir madde var bizden istenen kağıtta.

fiziksel zihinsel veruhsal vbir engelğinin,sürekli bakımı gerektirmeyen,bulaşıcı veya süreğenbir hastalığının bulunmadığını,ayrıca alkol veye uyuşturucu madde bağımlısı olmadığını belirten sağlık kurulu raporu...devlet ya da üniversite hastanelerinden

seni yanıltmak istemem ama sanırım istedikleri tam teşekküllü devlet hastanseinden alınan sağlık kurulu raporu memur olarak işe başladığında da bütün kurumlar istiyor. ben de işe girerken şişli etfal hastanesinden çıkartmıştım 3 gün sürdü başvuru yaptıktan sonra sana kağıt veriyorlar kan tahlili ,röntgen,ve doktorlara tek tek imzalatacağın kağıt sırayla pskiyatri,dahiliye,göz, üroloji , hepsini gezip ne için rapor istediğini söylüyorsun muayene bile etmeden imzalıyorlar :) bazı hastaneler 1 günde bile veriyor . şimdiden kolay gelsin.burdan bebeğinizi kucağınıza aldığınız günüde duyarım inşallah

Yanlış hatırlamıyorsam...bulaşıcıhastalığınızın olup olmadığı ve akciğer filminin sonucunu gösteren rapor ...ilk etapta istenen...diğerleri gerekli dörüldüğü halde isteniyor olması lazım...biz sadece devlet hastanesinden ikisini yaptırdık...

çok güzelmiş hadi bakalım bu yıl anne olacaksın ve meleğine kavuşacaksın hayırlısıyla :nazar:

inşallah teşekkürederim arkadaşım hepimiz için hayırlısı olsun .hala bir korku içindeyim tüpbebek dener gibi ya olmazsa ya bişey çıkarsa diye.kızmı erkekmi belli değil süpriz olacak bize bakalım kısmet.bütün tanıdıklarada süpriz olacak geldiğinde ailelerimiz dışında kimsenin haberi yok bilmiyorum nasıl bir tepki gösterecekler .ama mutluluğum için hepsiyle başetmeye çalışacam kimsenin bizi üzmesine fırsat vermiyecem. buna haklarıda yok zaten herkes evinde kapısını kappattımı mutlu kimse benim neler çektiğimi bilmiyor.ancak akıl veriyorlar kendimi çok yorgun hissediyorum 6 yıldır bu çocuk olayı beni çok yıprattı 27 yaşındayım ama bide bana sorun saçlarımda gün geçtikçe beyaz sayısı artıyor anne olmadan yaşlandım :43:.inşallah bebekle beraber yeniden doğacam hiç kimseyide kafama takmıyacam .o ne der bu ne derle ömrümüz gitti valla YETERRRRRRR MUTLU OLMA SIRASI BİZDE ARTIK ,ELALEM NE DERSE DESİN HADİ HADİ HADİİİİİ :37: :37:

sağol canım. biz sağlık raporunu devlet hastanesinden aldık bulaşıcı hastalığımızın olup olmadığı için kan verdik tahlil yapıldı, psikiyatriye çıktık durumuzu anlattık sonra tahlil sonuçlarına göre rapor düzenlendi.

inşallah teşekkürederim arkadaşım hepimiz için hayırlısı olsun .hala bir korku içindeyim tüpbebek dener gibi ya olmazsa ya bişey çıkarsa diye.kızmı erkekmi belli değil süpriz olacak bize bakalım kısmet.bütün tanıdıklarada süpriz olacak geldiğinde ailelerimiz dışında kimsenin haberi yok bilmiyorum nasıl bir tepki gösterecekler .ama mutluluğum için hepsiyle başetmeye çalışacam kimsenin bizi üzmesine fırsat vermiyecem. buna haklarıda yok zaten herkes evinde kapısını kappattımı mutlu kimse benim neler çektiğimi bilmiyor.ancak akıl veriyorlar kendimi çok yorgun hissediyorum 6 yıldır bu çocuk olayı beni çok yıprattı 27 yaşındayım ama bide bana sorun saçlarımda gün geçtikçe beyaz sayısı artıyor anne olmadan yaşlandım :43:.inşallah bebekle beraber yeniden doğacam hiç kimseyide kafama takmıyacam .o ne der bu ne derle ömrümüz gitti valla YETERRRRRRR MUTLU OLMA SIRASI BİZDE ARTIK ,ELALEM NE DERSE DESİN HADİ HADİ HADİİİİİ :37: :37:

içini ferah tut canım ne güzel allah gönlünüze göre versin

ilgilenen herkese çok teşekkürler.yarın sabah eşimle başlıyacağız işlemlere..inşallah bir sorun çıkmaz..rapor işi son sınavımız değil mi.sonra sıramı öğreneceğim sanırım..

dermann.... inşallah hasret son bulacak canım... yazdıklarına katıılyorum.. bizi kimsenin üzmesine izin vermeyelim..:70:

inşallah teşekkürederim arkadaşım hepimiz için hayırlısı olsun .hala bir korku içindeyim tüpbebek dener gibi ya olmazsa ya bişey çıkarsa diye.kızmı erkekmi belli değil süpriz olacak bize bakalım kısmet.bütün tanıdıklarada süpriz olacak geldiğinde ailelerimiz dışında kimsenin haberi yok bilmiyorum nasıl bir tepki gösterecekler .ama mutluluğum için hepsiyle başetmeye çalışacam kimsenin bizi üzmesine fırsat vermiyecem. buna haklarıda yok zaten herkes evinde kapısını kappattımı mutlu kimse benim neler çektiğimi bilmiyor.ancak akıl veriyorlar kendimi çok yorgun hissediyorum 6 yıldır bu çocuk olayı beni çok yıprattı 27 yaşındayım ama bide bana sorun saçlarımda gün geçtikçe beyaz sayısı artıyor anne olmadan yaşlandım :43:.inşallah bebekle beraber yeniden doğacam hiç kimseyide kafama takmıyacam .o ne der bu ne derle ömrümüz gitti valla YETERRRRRRR MUTLU OLMA SIRASI BİZDE ARTIK ,ELALEM NE DERSE DESİN HADİ HADİ HADİİİİİ :37: :37:[/QUOT

HİC KİMSEYİ KAFANA TAKMA BOS VER GITSIN BIZIM BEBEISLERIMIZ GELDIGI ZAMAN BIZDEN KEYIFLISI OLMIYCAK EMIN OL SEN MUTLU OL VE KEYIFLE BEBISINI BEKLE BENDE AYNAYA BAKTIGIM ZAMAN SACLARIM DAHA COK BEYAZLAŞMIS GORUYORUM AMA UZME SAKIN KENDINI BIZ GENC ANNELER OLUCAK 27 YASINDA CITIR ANNE BEN DE BU SENE ICINDE OGLUSUMA KAVUSMAK İÇİN GÜN SAYIYORUM AZ KALDI ARKADASIM SABRET :)

inşallah teşekkürederim arkadaşım hepimiz için hayırlısı olsun .hala bir korku içindeyim tüpbebek dener gibi ya olmazsa ya bişey çıkarsa diye.kızmı erkekmi belli değil süpriz olacak bize bakalım kısmet.bütün tanıdıklarada süpriz olacak geldiğinde ailelerimiz dışında kimsenin haberi yok bilmiyorum nasıl bir tepki gösterecekler .ama mutluluğum için hepsiyle başetmeye çalışacam kimsenin bizi üzmesine fırsat vermiyecem. buna haklarıda yok zaten herkes evinde kapısını kappattımı mutlu kimse benim neler çektiğimi bilmiyor.ancak akıl veriyorlar kendimi çok yorgun hissediyorum 6 yıldır bu çocuk olayı beni çok yıprattı 27 yaşındayım ama bide bana sorun saçlarımda gün geçtikçe beyaz sayısı artıyor anne olmadan yaşlandım :43:.inşallah bebekle beraber yeniden doğacam hiç kimseyide kafama takmıyacam .o ne der bu ne derle ömrümüz gitti valla YETERRRRRRR MUTLU OLMA SIRASI BİZDE ARTIK ,ELALEM NE DERSE DESİN HADİ HADİ HADİİİİİ :37: :37:[/QUOT

HİC KİMSEYİ KAFANA TAKMA BOS VER GITSIN BIZIM BEBEISLERIMIZ GELDIGI ZAMAN BIZDEN KEYIFLISI OLMIYCAK EMIN OL SEN MUTLU OL VE KEYIFLE BEBISINI BEKLE BENDE AYNAYA BAKTIGIM ZAMAN SACLARIM DAHA COK BEYAZLAŞMIS GORUYORUM AMA UZME SAKIN KENDINI BIZ GENC ANNELER OLUCAK 27 YASINDA CITIR ANNE BEN DE BU SENE ICINDE OGLUSUMA KAVUSMAK İÇİN GÜN SAYIYORUM AZ KALDI ARKADASIM SABRET :)

Teşekkürederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kötü günlerimiz çok geride kalacak .Sabırla gelmelerini bekliyoruz inşallah hayırlı evlatlatlar nasip olur geç olsunda güç olmasın :emir_bebek:

Back
X