Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun sosyal hızmetlerden aradılar yıne.gecen hafta ozgecmıs,ve evlılık cuzdanı flnn referans fln teslım etmıstık.ayın 21 ınde ıse tekrar randevumuz var
esımle beraber beklıolar.bakalımm nasıl bı gorusme olacak.hıc bı bılgm yok.ne soruyolar ne dıyolar![]()
tedırgınımmm ınsalllah hayırlısı...
RABBIM HERKESIN GONLUNE GORE VERSINNN....:44::44:
sonunda ve sonunda bugun ev zıyaretine geliyorlar cok mutluyum gorusmeden cıktıktan sonra haberdar ederim herkezi :)
sonunda ve sonunda bugun ev zıyaretine geliyorlar cok mutluyum gorusmeden cıktıktan sonra haberdar ederim herkezi :)
gözün aydınnnn çıtır anne adayı![]()
İNSALLAHH HERSEY GONLUMUZE ISTEKLERIMZE Gore olur..hayırlı haberler ınsallah..![]()
arkadaslar görüşmem süper gecti bukadar heyecan yapmama gerek bile yokmus süper gecti süperdi. ıkı hafta sonra telefon acarak randevu almamı ıstedı sonra bıre bır görüsme oğlusum bekle beni hizli bir sekilde annen sana geliyor :)
senınle aynı zmnlarda yız..benımle aynı anda ılerleyen bırısı olması guzel..yalnız degılmısım gıbı sankı..ınsallah hayırlısıyla aynı zamanlarda anne oluruz..
bızım tercıhımız ıkız bebekler yada erkek bebek...ınsallah hersey dıledıgımız gıbı olur.ayın 21 ınde bırebır randevumuz var bızım
![]()
ozaman desene ogullarımıza aynı dönemde sahip olucaz ben ıstanbuldan sen nerden bızde ıkız bebek tercıhımız var 10 ocakta basvurumuzu yaptık ıkız ve erkek bebek hayırlısıyla tez zamanda gelın ozamn arkadasım ogullarımız...
ben ankaradan..30 aralık ta da basvurumuzu yaptık..sımdı sırda bızım salı gunu esım ve benımle olacak olan gorusmelerı var..heyecnla onu beklıorummm..acaı
ip heyecanlıyım..gunler ılerledıkce acaba gercekten mı dıorumm,gercekten benımde bı evladımmm OGLUM OLACAK mı dıyorumm..umutla beklıorumm TOPRAK ımı...hayırlısı olur ınsallah hepımız ıcınde
![]()
selam arkadaşlar sabah görüşdüm 1. sıradayız artık .1 haftada 2 tane birden sıramız düştü darısı size ,şimdiden çok heyecanlıyım elim ayağıma dolandı .gelin diye ararsa heralde kalpden giderim![]()
selam arkadaşlar sabah görüşdüm 1. sıradayız artık .1 haftada 2 tane birden sıramız düştü darısı size ,şimdiden çok heyecanlıyım elim ayağıma dolandı .gelin diye ararsa heralde kalpden giderim![]()
coookk sevındımmm....darısı basımıza . ne zmn nerden basvurmustunn..ne kdr surdu bebegıne kavusma zmanın????
bılgılendırırsen sevınırımm![]()
ben de heyecanlandım...güp güpler başladı he....hadi inşallah önümüzdeki hafta müjdeni verirsin![]()