bana göre evlatlık edinmek hiç kolay bişey değil kendi evladından bakması çok daha zor düşünsene sen anne olabilirsin peki eşin ona tam bir baba olabilecekmi kendi evladın olsa babası bağırsa kızsa sesini çıkarmasın ama evlatlık olana bağırınca için sızlamazmı düşünmezmisin acaba gerçek çocuğu olsa öyle yaparmıydı die aklından geçer....
dini yönden düşünelim istersen bide
aldığın çocuk erkekse belli bi yaşa gelince onunla el temasın olmıycak aynı odada kalamıycan tesettürlümüsün bilmiorum eğerki öyleysen sacın açık yanında gezemeyecen.
baba için eğer kız çocuğu ise kesinlikle bi odada babasıyla kalamayacak yanında rahat bi şekilde giyinemeyecek daha neler neler...
bide şöyle düşünelim...!
kalktın bir evlatlık aldın Rabbim olmazları oldurandır sana bir evlat nasip etti imtihan dünyasındayız teraziyi eşit tutabilcekmisin sen tutun eşin tutabilecekmi
bence bu dediklerimi bi düşün herşeye hazır ol ve evlatlık edin..
ben 23 yasımdayım ve evlatlıgım lutfen ve lutfen kendınıze gelın. ne demek gunah bılmeme ne ben babamı cok sevıyorum ve yanındada cok rahatım. allah askına yalvarıyoeum bunlardan kurtarın kendınızı sız ne bılırsınız soguk yurtta kalmayı. konuyu acan arkadasa soyluyorum eger sen tek bır cocugu bıle ordan kurtarırsan bırak gunah ıslemeyı sanmıyorumkı bole buyuk bı ıyıılık bır daha yapamazsın...