işte bu zihniyet oldukça bu toplum bir adım ileri gidemez yazık her kadın doğurmak zorunda mı kim istemez bizler en çok isterdik ama olmuyorsa vermiyorsa yaradan vardır bir imtihanımız, her kadın anne olsa o güzel yavrulara kim anne olacak ki belki de bu yüzdendir, üzüldüm, ama ne olursa olsun ben saklama taraftarı değilim hem nasıl olacak ki ayrı şehire gidecek yeni hayat kuracak bunun 9 ayı var hem ne zaman geleceği belli değil ki bu ablanı daha yıpratır ayrıca uzmanlar buna pek olumlu bakmayabilir benim fikrim onlarda çocuğun ileride yaşayacağı sorunları indirgemeye uğraşıyor.. Allah gönlüne göre versin hem Allah görüyor, dışlayan insanın evladı var, ama kader hayat herkesin imtahanı farklı hayatta.. Hayat en çok neye laf ederse insanı sınarmış Allah korusun.. çok üzülüyorum halen böyle insanlar olduğuna.. kayınvalide elti tarafından mı. doğurmayan kadın eksik değildir.. Bence başkasının doğurduğu çocuğa annelik yapan kadın daha değerlidir, gelsinler bide buradan baksınlar olaya sinirlendim valla üzüldüm de ablana çok selamlarımı iletin lütfen.. eşi tarafından dışlanmıyorsa gerisi teferruattır.. sevgiler