İnkar edecekler eminim. Teyzeme desem belki benle konuşur anlatır diye düşünüyorum. En kötüsü de bunu başkaları biliyormuş ki sevgilisine kadar gitmişSu çocuğu olmayan akrabaya çocuk verme olayını asla anlayamayacağım.
Ailenizle konuşun bence düşüncelerinizi söyleyin
Daha iyi tanırsınız çevrenizdeki insanları tabi ki.İnkar edecekler eminim. Teyzeme desem belki benle konuşur anlatır diye düşünüyorum. En kötüsü de bunu başkaları biliyormuş ki sevgilisine kadar gitmiş
Öyle saçma kiDaha iyi tanırsınız çevrenizdeki insanları tabi ki.
O zaman teyzenizle bir konuşun ama suçlar gibi değil.
Birde sevgilisine kim niye böyle bir şeyi söylemiş ki?
Ha evlatlık ha değil ne fark eder.
Bunlar eski insanlarda çok yaygın maalesefÇok korkunc bir olay gözümde..
İnsan evladını kız kardeşi bile olsa nasıl verir. Olaya bak al bende iki tane var biri senin olsun demişler resmenAma tam anlamıyla nasıl emin olacaksın? Bu durumda asla susma tabi dogruysa o senin kardeşin. Anne ve babanıda affedemezsın sanırım..
Evet nasıl kıyar insan yavrusuna şuan hamileyim birde kızım var biri bana bu teklifle gelse parcalarım herhalde karsımdakiniBunlar eski insanlarda çok yaygın maalesef
Sanki damacana veriyorlar bu ne rahatlık yani.
Iyide sevgilinin babasinin bile bildigini senden niye saklasinlar ki. Gizleyeceklerse herkesten gizlenir.nasıl başlanır bilmiyorum . Benim bi tane teyzem var annem kadar yakındır. Senelerce çocuğu olmamış ben 7 8 yaşlarındayken teyzemin birden çocuğu oldu. Biz bir kaç gün yengemde kaldık annem oraya gitti sanarak. Sonrasında yengem gelip bana bi kız kardeşimin olduğunu aynı bana benzediğini ve öldüğünü söyledi çocuk aklım bişey anlamadım meğer annem doğum yapıp teyzeme vermiş ben şimdi bunu idrak ediyorum. O günden sonra ne yengem ne annem ne babam kimse bişey demiyor ama ben hissettim hep anladım. Derken teyzemin kızı 10 yaşlarına geldi teyzem hamile kaldı erkek bi oğlan doğurdu. Teyzemin kızı da aynı bana benzer herkeste söyler en basit örneği fiziksel bile hatta ayak serçe parmağımızın tırnağı yok gibi babamda öyle bende o teyzemin kızı da öyle. Neyse ta ki şu güne kadar bişey oldu, kuzenimin erkek arkadaşı beni aradı ikisi de 20 yaşında aileler de biliyor ciddi düşünülüyor . Abla sen çok yakınsın sevgilimle ablasısın sana bişey diyeceğim dedi buyur dedim , babama sevgilimin evlatlık olduğu söylenmiş dedi. Yok öyle bişey o nerden çıkıyor dedim ama şok oldum. Aslında herkesin sakladığı benim bildiğim şey bir kez daha onaylandı. Çok uzattım . Şimdi ben ne yapayım hiç bişey bilmiyor gibi yapıp teyze kızının sevgilisi bana böyle BÖyle dedi doğru mu mu diyeyim yoksa napayım çok moralim bozuk
Hiç öyle düşünmeKızını evlat edinmiş bir anne olarak yazıyorum. (biz kurum aracılığı ile evlat edindik) öncelikle eğer düşündüğünüz gibi biyolojik kardeşiniz ise öncelikle anne ve babanızla konuşmanız, tatmin olmadıysanız teyzenizle konuşmanız lazım. evleneceği kişi ve ailesi eğer bunu dert ediyorlarsa (ki böyle bir saçmalık olamaz) bunun başa kakalıcak bişey olduğunu düşünüyorlarsa o evlilik de bence asla olmamalı. ama eğer düşündüğünüz gibi biyolojik kardeşiniz bile olsa söz hakkı anne babasında ne yazık ki, çünkü büyüten herşeyiyle ilgilenen kişiler onlar. ayak tırnağı size benzer belki ama o evde gördüğü şeylerle büyüdüğü için ne olursa anne baba onları kabul etmiş. eğer bilmiyorsa durumu sizden duyması, hele ki yıllardır şüphelerinizi bilmesi hepinize karşı tavır almasına ve belki hepinize inat, ömür boyu ezilip hor görüleceği bir evlilik yapmasına neden olur. o yüzden bana göre sizin yapmanız gereken teyzenizle mutlaka ama mutlaka konuşmanız. hem şüpheleriniz açısından rahatlama yaşarsınız, hem de karşı tarafın ailesine duruma göre yaklaşılmış olunur.
ben sadece bir anne olarak eğer kızım sırf benim karnımdan doğmadı diye bunu dert edecek bir aile yapısı olabilir mi kısmını düşündüm şuan ve gerçekten çok acı geldi....
Hamilelik olmadan birden ortaya çıkan bebekleri olunca insanlar illa ki sormuştur demek ki söylediler yada söylemeye gerek olmadan anladı insanlar .Iyide sevgilinin babasinin bile bildigini senden niye saklasinlar ki. Gizleyeceklerse herkesten gizlenir.
Bilmiyor. Tek sevgilisi biliyor oda benim kardeşim olarak bilmiyorKuzeniniz biliyor mu? Eğer biliyorsa ikiniz gidip test yapabilirsiniz. Kardeş olup olmadınığız kesin ozaman öğrenebilirsiniz. Böyle bir durumda ne denilir bilemiyorum çok zor.
Ben mi yanlis anliyorum konuyu. Bu evlat edinilen kiz evlenme yasinda degil mi? Evlenecegi adamin babasi biliyorsa sizden niye saklansin. Bana mantiksiz geldi. Bence sevgiliyle kuzen sizi isletiyorHamilelik olmadan birden ortaya çıkan bebekleri olunca insanlar illa ki sormuştur demek ki söylediler yada söylemeye gerek olmadan anladı insanlar .
Hiç öyle düşünmeevladınla bir ömür mutlu olun inşallah
Ama şey düşün eşinle nişanlısın ve eşin evlatlık bir tek o bilmiyor. Ben bu sırrı eşimden saklayamazdım mesela yalana ortak olamazdım. Bence buradaki damatta bu niyette gibi düşünüyorumAynı şekilde yıllar sonra evlatlık oldugumu bir şekilde ögrensem ve eşiminde bunu bildigini ögrensem eşimide affesemezdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?