Ozaman teyzeniz ile konuşmanız lazım. Eğer açığa çıkarsa kuzeniniz mutsuz olmaz mı? Gerçi erkek arkadaşının ailesi biliyorsa illa ortaya çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsunBilmiyor. Tek sevgilisi biliyor oda benim kardeşim olarak bilmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman teyzeniz ile konuşmanız lazım. Eğer açığa çıkarsa kuzeniniz mutsuz olmaz mı? Gerçi erkek arkadaşının ailesi biliyorsa illa ortaya çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsunBilmiyor. Tek sevgilisi biliyor oda benim kardeşim olarak bilmiyor
Hayır oda şaşkınSevgilisi neden aramış ki ,bu yuzden ayrılmayı mı düşünüyor acaba ?
Aynen öyle illa biri diyecek . Susmakta zor konuşmaktaOzaman teyzeniz ile konuşmanız lazım. Eğer açığa çıkarsa kuzeniniz mutsuz olmaz mı? Gerçi erkek arkadaşının ailesi biliyorsa illa ortaya çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun
Kızınızın cok guzel bir ailesi varişte bu yüzden ben kızıma asla ama asla yalan söylemedim. şuan 5,5 yaşında ama idrak edebildiği kadarıyla durumu biliyor ve bunu çok normal karşılıyor. bazı çocuklar annelerinin karnından, bazıları kalbinden doğar, ben annemin kalbinden doğdum diyor. iyi ki kavuştuk iyi ki sen benim annem oldun diyor.... çevremizde durumu sakladığımız hiç bir kimse yok. kimi normal doğum yapar, kimi sezeryan, kimi sevişir hamile kalır, kimi tüp bebek yapar, kimi karnından doğurur kimi kalbinden... ne fark eder hepsi evlat ve hiç birinde yalana yer olmamalı...
Hayır işletme yok . Ben çocukkenden beri kuzenimin kardeşim olduğunu hissediyordum . Demek ki insanlar biliyormuş şüphelenmişler teyzem hamile kalmadan çocuk doğuruncaBen mi yanlis anliyorum konuyu. Bu evlat edinilen kiz evlenme yasinda degil mi? Evlenecegi adamin babasi biliyorsa sizden niye saklansin. Bana mantiksiz geldi. Bence sevgiliyle kuzen sizi isletiyor
Ne mutlu size Allah mutluluğunuzu daim etsinişte bu yüzden ben kızıma asla ama asla yalan söylemedim. şuan 5,5 yaşında ama idrak edebildiği kadarıyla durumu biliyor ve bunu çok normal karşılıyor. bazı çocuklar annelerinin karnından, bazıları kalbinden doğar, ben annemin kalbinden doğdum diyor. iyi ki kavuştuk iyi ki sen benim annem oldun diyor.... çevremizde durumu sakladığımız hiç bir kimse yok. kimi normal doğum yapar, kimi sezeryan, kimi sevişir hamile kalır, kimi tüp bebek yapar, kimi karnından doğurur kimi kalbinden... ne fark eder hepsi evlat ve hiç birinde yalana yer olmamalı...
Anlatacak yüzleri yok bence bu yaptıkları işeÇok zor bi durum nasıl söylenir doğrusu bilemedim ama içinde yıllar boyu tutamayacağın için kuzenini yani kardeşine gidip anlatman lazım böyle birşey nasıl saklanıldı aileniz size bunu anlatmış olması lazımdı şimdiye kadar
Hem kuzenime anlatsam şok olur gider hesap sorar sonrasında ben suçlu olurum annemler ve teyzem tarafından. Önce bize demeliydin vs . Gerçekten ne yapsam bilmiyorumÇok zor bi durum nasıl söylenir doğrusu bilemedim ama içinde yıllar boyu tutamayacağın için kuzenini yani kardeşine gidip anlatman lazım böyle birşey nasıl saklanıldı aileniz size bunu anlatmış olması lazımdı şimdiye kadar
Yani aslında hata bu yaşa kadar evlatlık olduğunun saklanmaya çalışılması.nasıl başlanır bilmiyorum . Benim bi tane teyzem var annem kadar yakındır. Senelerce çocuğu olmamış ben 7 8 yaşlarındayken teyzemin birden çocuğu oldu. Biz bir kaç gün yengemde kaldık annem oraya gitti sanarak. Sonrasında yengem gelip bana bi kız kardeşimin olduğunu aynı bana benzediğini ve öldüğünü söyledi çocuk aklım bişey anlamadım meğer annem doğum yapıp teyzeme vermiş ben şimdi bunu idrak ediyorum. O günden sonra ne yengem ne annem ne babam kimse bişey demiyor ama ben hissettim hep anladım. Derken teyzemin kızı 10 yaşlarına geldi teyzem hamile kaldı erkek bi oğlan doğurdu. Teyzemin kızı da aynı bana benzer herkeste söyler en basit örneği fiziksel bile hatta ayak serçe parmağımızın tırnağı yok gibi babamda öyle bende o teyzemin kızı da öyle. Neyse ta ki şu güne kadar bişey oldu, kuzenimin erkek arkadaşı beni aradı ikisi de 20 yaşında aileler de biliyor ciddi düşünülüyor . Abla sen çok yakınsın sevgilimle ablasısın sana bişey diyeceğim dedi buyur dedim , babama sevgilimin evlatlık olduğu söylenmiş dedi. Yok öyle bişey o nerden çıkıyor dedim ama şok oldum. Aslında herkesin sakladığı benim bildiğim şey bir kez daha onaylandı. Çok uzattım . Şimdi ben ne yapayım hiç bişey bilmiyor gibi yapıp teyze kızının sevgilisi bana böyle BÖyle dedi doğru mu mu diyeyim yoksa napayım çok moralim bozuk
mutlaka öncelikle büyüklerle konuşmalısın, eğer iş buralara geldiyse hala saklıyor olmamaları lazımHem kuzenime anlatsam şok olur gider hesap sorar sonrasında ben suçlu olurum annemler ve teyzem tarafından. Önce bize demeliydin vs . Gerçekten ne yapsam bilmiyorum
Suçlu olan varsa o da teyzen ve annen büyük bi yalan dönmüş ortada ben üstüne basa basa bütün aileyi toplar açıklayın derdim kuzenin de öğrenmeye hakkı varHem kuzenime anlatsam şok olur gider hesap sorar sonrasında ben suçlu olurum annemler ve teyzem tarafından. Önce bize demeliydin vs . Gerçekten ne yapsam bilmiyorum
Birde sevgilisine kim niye böyle bir şeyi söylemiş ki?
Ha evlatlık ha değil ne fark eder.
Evet haklısın. Teyzem bana şöyle de yapabilir evet evlatlık kurumdan aldık ama kimse bilmesin aramızda kalsın da diyebilir oda aklıma geliyorYani aslında hata bu yaşa kadar evlatlık olduğunun saklanmaya çalışılması.
Bu zaman kadar sana da kimse açık açık birşey dememiş.
Sevgilisi öğrendiyse o kadar gizli saklı da değil.
Bence annenle veha teyzenle konuş durumu.
Ne zamana kadar saklayacaklar.
Bu kız artık illa ki öğrenecek.
Sevgilisinden öğreneceğine annenden veya teyzenden öğrensin çok daba iyi.
Hayır işletme yok . Ben çocukkenden beri kuzenimin kardeşim olduğunu hissediyordum . Demek ki insanlar biliyormuş şüphelenmişler teyzem hamile kalmadan çocuk doğurunca
Kız kardeşiniz durumu biliyor mu?nasıl başlanır bilmiyorum . Benim bi tane teyzem var annem kadar yakındır. Senelerce çocuğu olmamış ben 7 8 yaşlarındayken teyzemin birden çocuğu oldu. Biz bir kaç gün yengemde kaldık annem oraya gitti sanarak. Sonrasında yengem gelip bana bi kız kardeşimin olduğunu aynı bana benzediğini ve öldüğünü söyledi çocuk aklım bişey anlamadım meğer annem doğum yapıp teyzeme vermiş ben şimdi bunu idrak ediyorum. O günden sonra ne yengem ne annem ne babam kimse bişey demiyor ama ben hissettim hep anladım. Derken teyzemin kızı 10 yaşlarına geldi teyzem hamile kaldı erkek bi oğlan doğurdu. Teyzemin kızı da aynı bana benzer herkeste söyler en basit örneği fiziksel bile hatta ayak serçe parmağımızın tırnağı yok gibi babamda öyle bende o teyzemin kızı da öyle. Neyse ta ki şu güne kadar bişey oldu, kuzenimin erkek arkadaşı beni aradı ikisi de 20 yaşında aileler de biliyor ciddi düşünülüyor . Abla sen çok yakınsın sevgilimle ablasısın sana bişey diyeceğim dedi buyur dedim , babama sevgilimin evlatlık olduğu söylenmiş dedi. Yok öyle bişey o nerden çıkıyor dedim ama şok oldum. Aslında herkesin sakladığı benim bildiğim şey bir kez daha onaylandı. Çok uzattım . Şimdi ben ne yapayım hiç bişey bilmiyor gibi yapıp teyze kızının sevgilisi bana böyle BÖyle dedi doğru mu mu diyeyim yoksa napayım çok moralim bozuk