Evlat edinme

Çalışmasına da evlenmesine de izin vermiyorlardı diye hatırlıyorum. Bize, eve baksın kafasıyla çocuk yapmış gibiler.
Şimdi konu sahibi evlenme konusunda ısrarcı oluyorsa bir kız çocuk evlat edinelim de hizmetimizi ona gördürürüz diye düşünmüşlerdir.
Bir çocuğa yardımcı olmak gibi bir amaçları olduğunu hiç sanmıyorum.

40 yaş sınırı var. Ama evlat edinmede sıra var. Sıra yavaş ilerliyor. Ve yaş fazla ihtimal zor.

Kesinlikle katiliyorum aile içinde problemleri var ve konu sahibinin annesiyle olan kavgalari var küfür problemi falan bencede böyle insanlar evlat edinmemeli ayrıca yaslilar bu yasta torun bakarlar oda haftada bir kaç gün daha fazla bu yaş dakiler kaldiramaz bile .

Bir cocuga okumasi için yardım edebilirler illa evlat edinmeye gerek yokki

Bu yazdiklarinizdan dolayi umarim evlatlik alamazlar.

Canim zaten senin hayatın mahvolmuş bir de başka bir masumu getirip başını yakmasınlar.

Merhaba Annem 60 babam 55 yaşında sizce evlat edine bilir mi ,?

20 kez konunuzu yanlış yere açtınız diye ceza aldınız hala devam ediyorsunuz. Biz mi izah edemiyoruz yoksa siz mi anlamıyorsunuz? Eğer konunuza uygun kategori bulamazsanız "Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! " kategorisine açın. İnanın ağır şeyler yazmak istemiyorum ama 23 cezanın 20 tanesini bu sebeple alan birine de ne diyim bilemedim.

şimdi diğer mesajları okudum da iyi ki diyecek şey bulamamışım.

Yok kız çocuk evlat edinmek istiyorlar ,Annem kız çocuklarını çok sever
bu yaşta ne alaka? zaten kocaman çocukları var ve aile hayatınız da hiç iç açıcı değil. annenizin de sürekli aman hastayım diyip durduğunu falan da yazıyodunuz. ne alaka şimdi evlatlık? zaten hayat vurmuş bi de biz vuralım mı diyosunuz ailece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…