• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

bence çocuk sahibi olmak yolunda en önemli şey sağlam bir psikoloji. çoğu insan sırf psikolojik nedenler yüzünden hamile kalamıyor.
kendinizi rahatlatın. tahmin ederim çok zordur ancak siz psikolojiniz bu kadar bozukken bebeğiniz olsa ona da aslında zarar vermiş olacaksınız.
bir psikoloğun hastalarından örnekler anlattığı bir kitapta böyle bir bölüm vardı:
kadın istedikçe çocuğu olmuyordu ve tüm arkadaşlarına cephe alıyordu, hamileliklerini paylaşıyorlar diye engelliyordu hatta her yerden.
sonra eşi de ondan uzaklaşınca bir anda dank ediyordu ve ben bebek olsam böyle takıntılı bir anneyi seçer miyim ki diyordu, vazgeçiyordu tüm tedavilerden.
1 sene sonra da kendiliğinden hamile kalıyordu.
bu cidden adı gizlenmiş bir hastanın yaşadığı olay.
olumlu olun, akışta kalın hatta hamile yakınlarınıza daha çok ilgi ve sevgi verin.
bence size çok iyi gelecek.
Çok güzel bir örnek o tarz Kitaplar bulsam sağlığım için okumak isterim varsa öneriniz açığım.lakin ben artık yakın davranamam sanırım. Şeytana uyacağım belki ama artık eskisi gibi olamayız

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın

selamaleykum caanim merhaba
seni cok iyi anliyan biri olarak yazyorum..
diger yorumlari okumadim direk yaziyorum eger yorumlara cevap verirken yazmis oldugun ek birsey varsa onun icin dedim.. canim vallaha sen bir uzuntuyle bu piskolojiyle yazmissin seninde niyetin kötu degil eltininde tabi ben icini bilemem ama suanda bana tuhaf birsey gelmedi.. ikinci cocugu bilerek isteyerek ve sana kasit olarak yapacaklarini sanmmiyorum belkide planlamadan oldu ki öyle bile olsa onlarda ikinciyi istiyor olabilirler sana kasten seni uzmek icin yaptigini sanmiyorum acikcasi ama Allah bilir tabi..benim e yakin arkadasim dostum bana ben uzulecegimi dusundugu icin bana hamile oldugunu cok uzuntulu bir sekilde söylemisti hatta sana bisi dicem ama yalnis anlama nasil diycem bilmiyorum filan diyerek baslayinca bende acaba bir kusur mu ettim zudummu diye korkmustum :)) ama alsind asadece hamile oldugunu söylemek istemis uzulecegimi duusnmus ama ben asla uzulmedim hatta cok sevindim o benim en degerli arkadasim onun icin cok sveindim hatta dedim ona sacmalama diye.. aynisi olmus sanirim seninde eltin emcbur kalmis bukadar yakin oldugunuz icinde benden duy demis canim... bence sen bosver baskalarini kendine odaklan esine odaklan birsuru cagreler var.. senin tam olarak sorunun ne yani bebek neden olmuyor esinle beraber tahlil yaptirdinizmi ?

Ah ah, maalesef bunlar hep çevremizde var. 5 senelik evliyim. 5. tüp bebek tedavime başladım. Hep terslik yaşadım. 3.5 ay önce evlenen bir tanıdığım hamile, başka bir arkadaşım 3. ye hamile. Evliliğin ilk 1-2 senesinde normal yolla çocuk sahibi olanlar var hep çevremde. Çoğu insan normal yoldan çocuk doğurabilirken ben Tüp bebekle bile çocuk yapamıyorum. Ameliyatlar, yumurta toplama işlemleri, takipler. Maddi, manevi ve fiziksel olarak yordu beni. Kürtajdan aldığım rahim hasarı çabası. Hayat adil değil maalesef. İnsan hamile haberleri duymak istemiyor haklısınız ama netice de hamile olduklarını bir şekilde öğrenmek durumundayız.
Allah yardimcin olsn canim haddimize degil ama insan onlar nasil hamile kaliyor ben kalamiyyorm diye uzuluyor ama Rabbim veriyor iste elden ne gelir keske insanlar bunu anlasa

Seni o kadar iyi anliyorm ki :KK200: benim de eltim ben evlendikten bir ay sonra esimi arayip hala oluyorsun ilk torun tabi ki bizden demisti :olamaz: o an sinirden ne yapacagimi sasirmistim 🥴 tam agzimi acip soylenecek oldum esim telefonu bana verince banane yav hala olan sensin diye kacmistim. Ve baska bir tepki vermedim.(bu arada esim amca olur anca burda da gööya espri yapiyor) Dogum yapti simdi sulalecek esime benzedigini soyluyorlar soyle var ya agzini burnunu kirsam nasil rahatlayacam:rolleyes: simdi de cocugum olsun diye ugrastikca her adimda ayri bisi cikiyor icim gidiyor ama yani bu fesatlik degil kesinlikle resmen kiskirtma var :KK11:
Sizinle konuşacak çok şeyimiz var anlaşılan aynı durumlar bende de var malesef

Ben 5 senelik evliyim ilk evlendiğimde eltimin 7 sene çocuğu olmamış ben hamile kaldım eşim 2. Erkek çocuğu erkekten ilk torun olacaktı kaynanam dedi kanımın kucağı boşken senin hamile kalmana sevinemedim sonra tüp bebekle o da hamile kaldı baya uğraştı onunda çocuğu oldu ben şimdi 2.ye hamileyim o da tekrardan tüp bebek yaptıracakmış kendi ağzıyla söyledi sen ne yaparsan bende onu yapıcam diye valla arkadaşım dua et Allaha tedavinin gör içini rahat tut benim 5 gün önce kanamam oldu aile apartmanındayım görümceler elti eşimin teyzesi bir Allahın kulu gelmedi yanıma kaynanam 3 sefer geldi gitti kendi anneciğim eşim destek sağolsun var böyle insanlar kafana takma canım

Çok güzel bir örnek o tarz Kitaplar bulsam sağlığım için okumak isterim varsa öneriniz açığım.lakin ben artık yakın davranamam sanırım. Şeytana uyacağım belki ama artık eskisi gibi olamayız

çok yanlış düşünüyorsunuz. aslında ne kadar büyük bir bencillik yaptığınızın farkında bile değilsiniz bence.
gerçekten eltinize çok üzüldüm. bu tavırlarınızla ona çok büyük bir yük yükleyeceksiniz.

Seni o kadar iyi anliyorm ki :KK200: benim de eltim ben evlendikten bir ay sonra esimi arayip hala oluyorsun ilk torun tabi ki bizden demisti :olamaz: o an sinirden ne yapacagimi sasirmistim 🥴 tam agzimi acip soylenecek oldum esim telefonu bana verince banane yav hala olan sensin diye kacmistim. Ve baska bir tepki vermedim.(bu arada esim amca olur anca burda da gööya espri yapiyor) Dogum yapti simdi sulalecek esime benzedigini soyluyorlar soyle var ya agzini burnunu kirsam nasil rahatlayacam:rolleyes: simdi de cocugum olsun diye ugrastikca her adimda ayri bisi cikiyor icim gidiyor ama yani bu fesatlik degil kesinlikle resmen kiskirtma var :KK11:

ay varya benim de eltim ben evlendikten bir ay sonra esimi arayip hala oluyorsun su cumleyi anlayana kadar allak bullak oldum nasil yani elti esim ve hala gibinsden ay hahah guldrudun beni cok yasa :))

senin eltin de nisbet eder gibi yapmis acikcasi seninki bariz belli nisbetci ilk torun olunca ne oluyorsa sultan olcak sanki tahta oturacak ne sacma yaa..

selamaleykum caanim merhaba
seni cok iyi anliyan biri olarak yazyorum..
diger yorumlari okumadim direk yaziyorum eger yorumlara cevap verirken yazmis oldugun ek birsey varsa onun icin dedim.. canim vallaha sen bir uzuntuyle bu piskolojiyle yazmissin seninde niyetin kötu degil eltininde tabi ben icini bilemem ama suanda bana tuhaf birsey gelmedi.. ikinci cocugu bilerek isteyerek ve sana kasit olarak yapacaklarini sanmmiyorum belkide planlamadan oldu ki öyle bile olsa onlarda ikinciyi istiyor olabilirler sana kasten seni uzmek icin yaptigini sanmiyorum acikcasi ama Allah bilir tabi..benim e yakin arkadasim dostum bana ben uzulecegimi dusundugu icin bana hamile oldugunu cok uzuntulu bir sekilde söylemisti hatta sana bisi dicem ama yalnis anlama nasil diycem bilmiyorum filan diyerek baslayinca bende acaba bir kusur mu ettim zudummu diye korkmustum :)) ama alsind asadece hamile oldugunu söylemek istemis uzulecegimi duusnmus ama ben asla uzulmedim hatta cok sevindim o benim en degerli arkadasim onun icin cok sveindim hatta dedim ona sacmalama diye.. aynisi olmus sanirim seninde eltin emcbur kalmis bukadar yakin oldugunuz icinde benden duy demis canim... bence sen bosver baskalarini kendine odaklan esine odaklan birsuru cagreler var.. senin tam olarak sorunun ne yani bebek neden olmuyor esinle beraber tahlil yaptirdinizmi ?
çok teşekkür ederim yorumun için beni bu sıkıntıyı çekmeyen anlayamaz gerçekten.tahlil yaptırdık canım bende çikolata kisti var ama bebeğe engel değil dediler eşimden test istediler onun babasından gelen genlerde sıkıntı var sanırım varikosel ameliyatı oldu doktor eşin 6 aya hamile kalmazsa o zamn tüp bebeğe bakmaya başlayabilirsiniz dedi.henüz başlayamadık virüsten dolayı ama bahçeci de 15 bin fiyat çıkardılar bana gözüm korktu açıkçası 5,6 ay daha denedik yine olmadı artık düzgün bir doktora gitmeyi düşünüyoruz tüm maaşlarım feda olsun yeterki bebeğim olsun

Ben 5 senelik evliyim ilk evlendiğimde eltimin 7 sene çocuğu olmamış ben hamile kaldım eşim 2. Erkek çocuğu erkekten ilk torun olacaktı kaynanam dedi kanımın kucağı boşken senin hamile kalmana sevinemedim sonra tüp bebekle o da hamile kaldı baya uğraştı onunda çocuğu oldu ben şimdi 2.ye hamileyim o da tekrardan tüp bebek yaptıracakmış kendi ağzıyla söyledi sen ne yaparsan bende onu yapıcam diye valla arkadaşım dua et Allaha tedavinin gör içini rahat tut benim 5 gün önce kanamam oldu aile apartmanındayım görümceler elti eşimin teyzesi bir Allahın kulu gelmedi yanıma kaynanam 3 sefer geldi gitti kendi anneciğim eşim destek sağolsun var böyle insanlar kafana takma canım

Allahim ne sacma seylerrr yaaa gerikafalilik tam anlamiyla bu bence cunki cocuk olmasini bukadar buyuten ve olmayinca sakata baka gibi bakan ve sana dedikleri gibi sacma sapan yoorum yapanlari anlamiyorum yahuuu Rabbim yazmisdir nasibdir olur yazmamisdir olmaz bu bir imtihan bunu sacma sapan yerlere getirip de cocuk yapmayi marifet sayanlari
AN LA MI YO RUUUUUM cok marifetmis gibi sanki bizim elimizde Rabbim vermezse vermez siz kimsinizki yargiliyorsunuz sizin bi yerinizden cocuk cikmista ne olmus aaaaa sinirlendim vallaaha kusura bakma canim vallaha sinirleniyorum böyle sacma eltilerede kaynanalarada

çok teşekkür ederim yorumun için beni bu sıkıntıyı çekmeyen anlayamaz gerçekten.tahlil yaptırdık canım bende çikolata kisti var ama bebeğe engel değil dediler eşimden test istediler onun babasından gelen genlerde sıkıntı var sanırım varikosel ameliyatı oldu doktor eşin 6 aya hamile kalmazsa o zamn tüp bebeğe bakmaya başlayabilirsiniz dedi.henüz başlayamadık virüsten dolayı ama bahçeci de 15 bin fiyat çıkardılar bana gözüm korktu açıkçası 5,6 ay daha denedik yine olmadı artık düzgün bir doktora gitmeyi düşünüyoruz tüm maaşlarım feda olsun yeterki bebeğim olsun

canim sen sogan kurunu denesende esinede keciboynuzu macunu filan ayarlasan bende burdan okumustum ondan soyluyorumm.. benimde uzun zamandir evliyim henuz cocugum yok bende de pko var ama engel degil nasib iste daha zamani glememis demekki bende sogan kurunu denicem ilkkez zaten dogru duzgun plan yapmamistim hic ilkkez takiple filan denicem ondan dedim yani sende bir dene cok hamile kalan var

Allahim ne sacma seylerrr yaaa gerikafalilik tam anlamiyla bu bence cunki cocuk olmasini bukadar buyuten ve olmayinca sakata baka gibi bakan ve sana dedikleri gibi sacma sapan yoorum yapanlari anlamiyorum yahuuu Rabbim yazmisdir nasibdir olur yazmamisdir olmaz bu bir imtihan bunu sacma sapan yerlere getirip de cocuk yapmayi marifet sayanlari
AN LA MI YO RUUUUUM cok marifetmis gibi sanki bizim elimizde Rabbim vermezse vermez siz kimsinizki yargiliyorsunuz sizin bi yerinizden cocuk cikmista ne olmus aaaaa sinirlendim vallaaha kusura bakma canim vallaha sinirleniyorum böyle sacma eltilerede kaynanalarada
Sorun değil canım ben stres yapmamaya çalışıyorum düşük riskin olabilir dedi doktor eşime yükledim biraz o da kaldı zavallım iki arada ona da üzülüyorum Allaha havale ediyorum birde ev alabilirsem çıkıcam diyor eşim inşallah uzak olmak daha hayırlıdır böyle insanlara

Anlıyorum da ben kendi durumumu ondan değerlendirdiğim için öyle yazmış bulundum.
Mesela konu sahibi vesvese demiş, daha doğru olurdu öyle demem. O an aklıma fesatlık/içine fesat düşürmek geldi öyle demiş bulundum.

allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. Zor bir şey.
amin canım ben alınmadım

Sorun değil canım ben stres yapmamaya çalışıyorum düşük riskin olabilir dedi doktor eşime yükledim biraz o da kaldı zavallım iki arada ona da üzülüyorum Allaha havale ediyorum birde ev alabilirsem çıkıcam diyor eşim inşallah uzak olmak daha hayırlıdır böyle insanlara

ayenen bencede uzaklasinn kendi halinizde olun bosver hic takma cekemeyen varsa öte tarafa gecsin.. salla ya yazik degilmi sana bebegine ilk torun olmasi önemli degil HAYIRLI TORUN olmasi önemli alimden zalim zalimden alim olabilir o yuzden hic kimse zaten cok havalanmasin

canim sen sogan kurunu denesende esinede keciboynuzu macunu filan ayarlasan bende burdan okumustum ondan soyluyorumm.. benimde uzun zamandir evliyim henuz cocugum yok bende de pko var ama engel degil nasib iste daha zamani glememis demekki bende sogan kurunu denicem ilkkez zaten dogru duzgun plan yapmamistim hic ilkkez takiple filan denicem ondan dedim yani sende bir dene cok hamile kalan var
bende çok denedim aslında onu 4 ay boyunca ayda 15 gün içmek gerekiyormuş bazen aksatıyordum ama 1 ay yaotıktan sonra sıkılıp ümidimi soğana bağlamak saçma geldiğinden(sanırım psikolojim bozuk)bıraktım zaten iyi bir doktora gitmeyi düşünüyorum

ay varya benim de eltim ben evlendikten bir ay sonra esimi arayip hala oluyorsun su cumleyi anlayana kadar allak bullak oldum nasil yani elti esim ve hala gibinsden ay hahah guldrudun beni cok yasa :))

senin eltin de nisbet eder gibi yapmis acikcasi seninki bariz belli nisbetci ilk torun olunca ne oluyorsa sultan olcak sanki tahta oturacak ne sacma yaa..
Ya vallahi nasil zihniyet cozemedim ama ilk torun olunca altinlar, hayirli olsunlar, ilk hevesler bize yonelir diye dusunduler sanrm saka gbi :KK53: ben de akrabalik kelimelernden pek bilmem hala oluyorsun deyince saka oldugunu anlamam birkac dakikami almisti 😁😁 Allah herkesin gonlune gore versin ne diyelim eltim valide sultan ben sarayda soytari sanirim aman Allah islah etsin :KK48::KK47: bunlar hep moral bozuyor ben de dalgaya aliyorum sekerim napayim🥴

KEşke onlarda ayrılıp farklı yerlerde çalışsalar eşimle uzaklara taşınsak bende kurtulurum bu stresten her gün onu görücem bebeğini büyüttüğünü seyredicem
Üzülme canım ya sorun nedir yani neden olmuyor tıbben bir sorun varmı kendini üzme seninde olur Allah izin verirse

bende çok denedim aslında onu 4 ay boyunca ayda 15 gün içmek gerekiyormuş bazen aksatıyordum ama 1 ay yaotıktan sonra sıkılıp ümidimi soğana bağlamak saçma geldiğinden(sanırım psikolojim bozuk)bıraktım zaten iyi bir doktora gitmeyi düşünüyorum

canim benim önce sen kendini bir rahatlatacaksin inanacaksin Rabbine guveneceksin ve olmayinca hayirlisi degilmis deyip pes etmiceksin devam edeceksin.. Sen kendini stressden bir arindir en gzuelide Kuran okumaktir tecrubeyle sabit yemin ederimki.. sen bunlarla mesgul olursan bir bakmissinki aaa nezaman ne ara oldu dye sasirmissin Rabbim buyuktur az öncede bir yerde yazdim Hz meryemin rahmine Hz isa peygamberi erkek dahi dokunmadan Rabbim nasil koyduysa mutlaka nasibte varsa bizede verecektir elbet.. Sabirla hayirlisini istemek duzer bize

Back
X