• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Annesi evlat hasreti cekmis biri olarak sizi kirmak istemem ama kendinizi bu kadar onemsemeyin. Bu sizin sinaviniz bu sizin yolunuz. Onun yolu baska 2. Cocugu yaparken tabikide size sormayacaak kendine ve esine soracak sartlarini ayiracak. Siz kimsiniz ki size gore hayatinin zor kararini sekillendirsin? Hayat akiyor yas geciyor sartlar degisiyor kimsenin hayatini durdurup beklemeyez sizin icin. Eltiniz umarim olsun bir kadindir alttan alir. Bu dunyaya insanlar icin ne dusunurseniz karma karsiniza bunu cikarir sakin unutmayin.

Neyin kafasındasınız ya? Sizin olmuyor diye eltiniz de çocuk sahibi olmasın mı? Kadın bir de iyi niyetle size kendisi söylemiş. Çok ayıp etmişsiniz ve hamile bir kadını üzmüşsünüz. Psikolojik yardım alın normal değilsiniz. Belki de karakterini böyle fesat bilemem.

Acınızı anlıyorum ama sizi anlamıyorum. Gerçekten tehlikeli bir insansınız. Allahım hepimizi böyle insanlardan korusun. Bunu isteyerek yapmıyor olabilirsiniz ancak içinizde bir fesatlık var. İnşallah önce bundan arınırsınız daha sonra da hayırlı evlatlarınız olur.

Hec olmadı bacım derler bizde dünya sizin cevrenizde dönmüyor ınsaalh oda size kirilmamistir yoksa kardeşlerin arasıda acılacak gelinlerin yüzünden sınavın belki budur bence arayın eltinizi helâlık alın sevincini paylaşın başkası için sevinmek kadar güzeli varmı

Bende 4. Yılın sonunda tedavi ile Allah nasip ederse yarın anne olacağım. Ama bu süreç içinde hiç kimseye kinlenmedim. Rabbim yüreğimi o kadar karartmadı. Aynı yaz içinde kardeşim, kuzenim evlendi hatta bir yıl sonra başka bir kuzenim evlendi. Hepsinin çocuğu oldu hepsiyle mutlu oldum. Eşimin ailesinden yine benle evlenen benden sonra evlenenlerin oldu rabbim hayırlı etsin dedim. En yakın arkadaşım benim negatif sonucu aldığım gün hamile olduğunu öğrendi. O da uzun bir bekleyiş sonrası hamile kaldı o kadar sevindim ki kendimin gibi. Yaşadığın zor süreç üzgünüm ama kalbini karartmış 😢

Yaşamayan anlamaz deniliyor da, 40 küsür yaşındayım 3 yıl önce bir düşük yaptım ve ondan sonra 3 yıldır sebepsiz olmuyor. Sizin sebebi belli, biz ne yapalım ölelim mi?
Her hamile kalana düşman mı kesilelim?
Kalplerini mi kıralım?
Heveslerini kursaklarında mı bıralım?
Yakın zamanda 2 çocuklu görümcem hamile kaldı ve ben , ay ne güzel bebek seveceğiz diye onunla birlikte sevindim.
Eğer çocuğunuzun olmaması sizi bu dereceye getirdiyse psikolojik yardım alın lütfen.

tabiki izin almayacaklardı ama biraz daha bekleyebilirlerdi biz sürekli dertleşiyorduk tedavi sürecini konuşuyorduk bunun üzerinden çok geçmeden bu haberi aldım dolayısıyla çok üzüldüm kendi adıma .ama onların adına tabiki çok sevindim .çocuğu geç olan yada çocuğu olmayan hanımlar beni daha iyi anlar
Ben sizi anlıyorum ama yine de eltinizin yerinde olsam beni cekemiyormus diye düşünüp sizi tehlikeli bulurdum.Bebegim düşse sevinecek demekki derim.Eltinizde sıkıntı yok siz aşırı hassas oldunuz.
Düşünün bir,siz bekar olup evkrnemeyrn bir arkadasiniz üzülmesin diye evlilik işini erteler miydiniz

hassasım biraz bu konularda sanırım .
Kadın çok ince düşünmüş ve benden duy demiş. Size kendi söylemese başkasından duysanız bana söylediler bile çocuğum olmuyor diye kırılırdiniz. Bence yanlış birsey yapmamış. Fazla hassas davranmissiniz. Mesajınız yanlış olmus

Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Merhaba,
Sanırım bu konuda çok fazla hassassınız. Eltinizin art niyetli olduğunu düşünmüyorum dışarıdan okuyan birisi olarak.
Sakladığını vs düşünmemeniz içinde kendisinden duyun istemiş aslında hassas davranmaya çalışmış oda.
Yanlış anlamayın ama siz tedavi görüyorsunuz diye veya şuanda henüz çocuk sahibi olmadınız diye başka aileler de çocuk sahibi olmamalı olarak yaklaşıyorsunuz bence.
Hayat devam ediyor ve siz bu şekilde kendinizi harap ettikçe herşey daha zor olacak sizin için. Gün içerisinde başka şeylere yönelin pozitif olmaya çalışın. Umarım herşey istediğiniz gibi olur..

Bende dört senedir evliyim çevremde benden sonra evlenip ikinciyi kucağına alan var bende görünce çok üzülüyorum ama kimseye de benim yokken niye yaptınız beni bekleyin deme hakkımız olduğunu dusunmuyorum.acikcasi o anlık duygusallıkla yanlış yapmışsınız üzgünüm ama maalesef durum bu

Back
X