Evlat hasreti...

Seninle aynı duyguları paylaşıyorum Yüce Allahım bizlerinde kucaklarını boş bırakmıyacak inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün....

canım benim allah dualarımızı kabul eder inşallah bizide kimselerden eksikli bırakmaz inşallah bizim de kucaklarımızı doldurur yaradanım allahım duysesimizi bizlerede hayırlısıyla evlatlar nasip et yarabbim

canım bizi bizden başka kimse anllamaz bizi anca bizim gibi evlat hasreti çekenler anlar

Ne kadar içten dua etmişsiniz.Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.
Allahım o hasretle bekleyenleri hayırlısıyla muratlarına kavuştursun...

aminnnnnn....rabbim birgün bizlerinde yüzünü güldürecektir ...yeterki sabretmesini bilelim..

amin canım, inşallah duaların kabul olur...

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

inşllh Allah bizimde sesimizi duyucak bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edicek

çok üzmeyin kendinizi kısmetinizde ne zaman varsa ozaman olur

erken olup hasta sakat vs. olucağına geç olsun sağlıklı olsun demekki hakkınızda böyle hayırlısı :teselli:

amin inşallah kısa zamanda dualarınız kabul olur. Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah.

amiiiiiiiiiiin canım seni çok iyi anlayabiliyorum aynı şeyleri yaşayıp hissedioruz Rabbim tez vakitte göndersin kıymetli bebişlerimi inşallah

kıymetli bebişlerimizi dicektim hepimize inşallah

amin canım şu mübarek günlerde Allah hayırlısıysa sana bir evlat nasip etsin canım

aminnnnnnn inşaallah rabbim duanı kabul eder.

Rabbim sesinizi duyacaktır herşeyin zamanı var...Umarım hayırlısıyla Allahta size nasip eder.

Amin..Allah isteyen her anne adayının karnına bir bebiş kondursun inşallah..

amiiiiinnnnn.... allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inş....

Rabbim bu mübarek ayda dualarınızı kabul etsin..
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin....

ne güzel bi dua canm ALLAH tez zamanda inşş bizlerede nasip etsin bu mubarek güzel günlerde inş bende 9 yıldır bekliyorum canm hakkımızda hayırlısı neyse ALLAHIM öyle nasip etsin aminn

Canı gönülden amiin arkadaşım. Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı eli ayağı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.

amin canım nerde varsa allah evlat yolu gözletmesin.eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versin rabbim.

ay canım bu ne güzel duadır böyle..
Rabbim kabul etsin...
Allahım dileyen isteyen düşünen herkese evlat versin,aratmasın...
bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
amin....

Seninle aynı duyguları paylaşıyorum Yüce Allahım bizlerinde kucaklarını boş bırakmıyacak inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün....

Ne kadar içten dua etmişsiniz.Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.
Allahım o hasretle bekleyenleri hayırlısıyla muratlarına kavuştursun...

aminnnnnn....rabbim birgün bizlerinde yüzünü güldürecektir ...yeterki sabretmesini bilelim..

hepinize tek tek teşşekürü borç bilirim..

rabbim inşallah tüm amin diyenlerin duasıyla duamı duyacak ve banada i ve tüm

steyenlere hayırlı sağlıklı sıhatli evlat evlatlar verecek..

aminnnnnn yuce yaradanimi her isteyene icinde sanada hayirli evlat nasip etsin canim:gitme:
kiyamam ya inan gozlerimden akan yaslara hakim olamiyorumm:gitme:

amin inşallah rabbim bu güzel duanı duysun

sana , bana ve bütün bebek isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

aminnnnnn yuce yaradanimi her isteyene icinde sanada hayirli evlat nasip etsin canim:gitme:
Kiyamam ya inan gozlerimden akan yaslara hakim olamiyorumm:gitme:

amin inşallah rabbim bu güzel duanı duysun

sana , bana ve bütün bebek isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

rabbim dualarınıı kabul etsin inşallahhh:saruboceq:

allah hepinizden razı olsun inşallah hayırlı bebişlerimiz olur

rabbim tek bana değil tüm ümmeti muhammede sağlıklı sıhatlı hayırlı evlat versin inşallah....

aminnnnnnnnn Rabbim evlat hasretiyle yanan herkese saglikli, hayirli evlatlar versin tez zamanda insallahhhhhhhhh....

amin canım ne güzel yazmışsın, hepimiz için inşallah.çok zor çokkkkk. inşallah en kısa zamanda biter bu sınavımız.....

Rabbim dileyen herkese hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah.
isteyen tüm kadınların kucağı boş kalmasın inşallah.

Allah bu guzel duaların hurmetıne, mubarek ayların hurmetıne,
mubarek sabah ezanı saatlerı hurmetıne acılan ellerı gerı cevırmesın, yurekten dılenenlerı kabul etsın ınsallah..

Saglıklı, hayırlı bır evlat nasıp etsın... Amın..

amin canım amin..Allahım tüm isteyenlere versin içindede banada...Yıllar oldu aynı hasretten kavruldum bende..allah büyük....

canim bende 6 sene evlat hasreti cektim cok agladim cok yalvardim Rabbime ve sonunda buyuk ugraslar sonucu bebegimi bana gonderdi insallah yakinda kucagima alicam...Rabbim sanada nasip etsin....

Amin canım, Allah bu mubarek günlerde yaptığınız bu duayı kabul eder inşallah, Allah isteyen hiç kimseyi bu sevinçten yoksun bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…