amin canım, inşallah duaların kabul olur...
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
inşllh Allah bizimde sesimizi duyucak bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edicek
çok üzmeyin kendinizi kısmetinizde ne zaman varsa ozaman olur
erken olup hasta sakat vs. olucağına geç olsun sağlıklı olsun demekki hakkınızda böyle hayırlısı :teselli:
amin inşallah kısa zamanda dualarınız kabul olur. Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah.
amiiiiiiiiiiin canım seni çok iyi anlayabiliyorum aynı şeyleri yaşayıp hissedioruz Rabbim tez vakitte göndersin kıymetli bebişlerimi inşallah
kıymetli bebişlerimizi dicektim hepimize inşallah
amin canım ya ağzına diline yüreğine sağlık bende hergün böyle dua ediyorum inan bana Rabbim dualarımızı geri çevimez ve bizimde yuvamızı şenlendirecek hayırlı kullarından Peygamber efendimizin ümmetinden hayırlı evlatlar verecektir inşallah yeterki dualarımızı eksik etmeyelim
amin canım aminnn..lütfen moralini bozma.hormonlar moralden cok etkileniyormus.doktorlar bebek olacak düsüncesiyle birliktelik yasarsanız olmaz,kendinizi rahat bırakmalısınız diyor hep..düsünmemeye calıs canım.akısına bırak herseyi.bakarsın ummadıgın zamanda bebeşin oluveriryerimseniben
amin canım şu mübarek günlerde Allah hayırlısıysa sana bir evlat nasip etsin canım
aminnnnnnn inşaallah rabbim duanı kabul eder.
Rabbim sesinizi duyacaktır herşeyin zamanı var...Umarım hayırlısıyla Allahta size nasip eder.
Amin..Allah isteyen her anne adayının karnına bir bebiş kondursun inşallah..
amiiiiinnnnn.... allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inş....
Rabbim bu mübarek ayda dualarınızı kabul etsin..
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin....
ne güzel bi dua canm ALLAH tez zamanda inşş bizlerede nasip etsin bu mubarek güzel günlerde inş bende 9 yıldır bekliyorum canm hakkımızda hayırlısı neyse ALLAHIM öyle nasip etsin aminn
Canı gönülden amiin arkadaşım. Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı eli ayağı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.
amin canım nerde varsa allah evlat yolu gözletmesin.eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versin rabbim.
ay canım bu ne güzel duadır böyle..
Rabbim kabul etsin...
Allahım dileyen isteyen düşünen herkese evlat versin,aratmasın...
bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
amin....
AMINNNNNNNNNNN arkadasim insallah bu duanin arkasinda eline hakka acan her dileyenin dilegini duasini kabul etsin yerleri gokleri yaratan Rabbim senden mi esirger bir sirma sacliyi icimden geciyorki bu sitede mujdeli haber veren bir baslik acicaksin bak demislerdi diyeceksin
Seninle aynı duyguları paylaşıyorum Yüce Allahım bizlerinde kucaklarını boş bırakmıyacak inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün....
canım benim allah dualarımızı kabul eder inşallah bizide kimselerden eksikli bırakmaz inşallah bizim de kucaklarımızı doldurur yaradanım allahım duysesimizi bizlerede hayırlısıyla evlatlar nasip et yarabbim
canım bizi bizden başka kimse anllamaz bizi anca bizim gibi evlat hasreti çekenler anlar
Ne kadar içten dua etmişsiniz.Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.
Allahım o hasretle bekleyenleri hayırlısıyla muratlarına kavuştursun...
aminnnnnn....rabbim birgün bizlerinde yüzünü güldürecektir ...yeterki sabretmesini bilelim..
aminnnnnn yuce yaradanimi her isteyene icinde sanada hayirli evlat nasip etsin canim:gitme:
Kiyamam ya inan gozlerimden akan yaslara hakim olamiyorumm:gitme:
amin inşallah rabbim bu güzel duanı duysun
sana , bana ve bütün bebek isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
rabbim dualarınıı kabul etsin inşallahhh:saruboceq:
aminnnnn
inşallah hepimizin duası birgün kabul olunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?