Evlat olarak ne yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anonim456

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
52
76
3
28
Merhaba hanımlar, detaylandırdıkça çıldıracak gibi olduğumdan kısaca bir soru sormak istiyorum sadece. Küçük kardeşim babamın tahmin edeceğiniz sitelere girdiğini ve geçen sene telefonuyla karşı binamızda bir kadının fotoğrafını çektiğini söyledi. Annem de farkındaymış durumun. Onların evlilik birliğine karışmadan, kendim evlat olarak ne yapmalıyım? Yüzüne bakmaya iğrenir hale geldim. Odaya girince kapımı kilitliyorum kimseyle muhatap olmamak için. Aileme çok bağlı bir insanım ve her gün yeni bir sorunla imtihan oluyorum. Kimseye anlatabileceğim bir şey değil yardımcı olur musunuz lütfen..

Karsi apartmandaki yabancı kadının izinsiz fotosunu ceken sapık adamla evlı kadının evlilik bırlıgı yoktur zaten.

Hareketlerine dikkat et kendine gel diyebilirsiniz net sekilde.
Bıgun baskası tarafından fark edilirse Lınc yer kı haklı Lınc yer, haberiniz olsun.

Karsi apartmandan bır adamın fotomu cektıgını gorsem bu sapık napıyor dıyıp ıcerı gırıp perdemı kapamam, onu rezil ederim.

Evet cok zor bir durum gerçekten ama cok yanlış şeyler bunlar hele ki başka insanları çekmesi 😳😳
Net şekilde uyarın bence

Karsi apartmandaki yabancı kadının izinsiz fotosunu ceken sapık adamla evlı kadının evlilik bırlıgı yoktur zaten.

Hareketlerine dikkat et kendine gel diyebilirsiniz net sekilde.
Bıgun baskası tarafından fark edilirse Lınc yer kı haklı Lınc yer, haberiniz olsun.

Karsi apartmandan bır adamın fotomu cektıgını gorsem bu sapık napıyor dıyıp ıcerı gırıp perdemı kapamam, onu rezil ederim.

Biri beni balkondan resmimi çekse öldürürüm onu. Kesinlikle haklısınız. Annemin fotoğraftan haberi yok. Kardeşim babama söylemiş o da sananeye benzer tarzda bir cevap vermiş. Oturup kendi kendine uyanmasını beklemek istemiyorum ama ya bana da sanane derse diye içim içimi yiyor :(

Biri beni balkondan resmimi çekse öldürürüm onu. Kesinlikle haklısınız. Annemin fotoğraftan haberi yok. Kardeşim babama söylemiş o da sananeye benzer tarzda bir cevap vermiş. Oturup kendi kendine uyanmasını beklemek istemiyorum ama ya bana da sanane derse diye içim içimi yiyor :KK43:

*Utanmasını* olacaktı.

Biri beni balkondan resmimi çekse öldürürüm onu. Kesinlikle haklısınız. Annemin fotoğraftan haberi yok. Kardeşim babama söylemiş o da sananeye benzer tarzda bir cevap vermiş. Oturup kendi kendine uyanmasını beklemek istemiyorum ama ya bana da sanane derse diye içim içimi yiyor :KK43:
Ozaman umarım bırı gorur de ona sapık oldugunu bas bas bagırır, sananeyi gorur o da.

Ozaman umarım bırı gorur de ona sapık oldugunu bas bas bagırır, sananeyi gorur o da.

Kardeşim bile abla zaten çoğu insan yapıyormuş, yaşlanınca bırakır dedi. Kafasındaki bu düşünceyi nasıl değiştiririm bilmiyorum ağlamaktan başka bir şey elimden gelmedi o an. Baba diyesim bile yok. Bir an önce evden gidip kurtulmak istiyorum, inşallah hayırlı bir sebep çıkarsa.

Yani cinsel siteler bi tarafa da karşı binadan bi kadının fotolarını çekmek nedir ya iğrenç bir durum bu. Böyle bir şeyi annenize söylediğinizde inanır mı size? Ispat edebilecek misiniz? Babanız inkar eder mi? Bir de işin bu boyutu var çünkü. Bence sessiz kalmayın

Kardeşim bile abla zaten çoğu insan yapıyormuş, yaşlanınca bırakır dedi. Kafasındaki bu düşünceyi nasıl değiştiririm bilmiyorum ağlamaktan başka bir şey elimden gelmedi o an. Baba diyesim bile yok. Bir an önce evden gidip kurtulmak istiyorum, inşallah hayırlı bir sebep çıkarsa.
Kardesın bu sapkın hareket ıcın cogu ınsan yapiyor nasıl der? Isvıcrelı bilim adamları istatistik tutup kardesıne cogu insan yapiyor mu demis? Bu neyin normallestırmesı Allah askına? Bıgun bırı babanı rezil ettıgınde kardesın onlarada soylesın bunu, ama cogu insan yapiyormus desın kafalara bak. Baba deme zaten boyle baba olmaz olsun.

Kardeşim annemle konuşmuş. Bana da sürekli başka sorunlardan bahsediyordu zaten ama boşan o zaman dediğim zaman gidemem siz varsınız vs dedi. İspat etmeye gerek kalmadan inanır annem. Ama boşanacağını zannetmiyorum senelerdir kavga, gürültü.

Kardesın bu sapkın hareket ıcın cogu ınsan yapiyor nasıl der? Isvıcrelı bilim adamları istatistik tutup kardesıne cogu insan yapiyor mu demis? Bu neyin normallestırmesı Allah askına? Bıgun bırı babanı rezil ettıgınde kardesın onlarada soylesın bunu, ama cogu insan yapiyormus desın kafalara bak. Baba deme zaten boyle baba olmaz olsun.

Zannımca fotoğraf harici olayı evdeki herkes biliyor. Ve anneme boşan ne yapıyorsan yap dememe rağmen beni takmıyor. Gitgide ben de umursamazlıktan geleceğim böyle giderse muhtemelen. Ama ben duyarsız biri olmak istemiyorum. Ne o balkondaki kadının yerinde ne de annemin yerinde olmak istemiyorum. Konuştuğu birinin olmadığını öğrenince bile içten içe biraz rahatladım ama ben bu değilim, bu olmamalıyım.

Andropoza girmiş adam. Ben olsam kesin annemle konuşurdum ama sizin ilişkinizi bilemiyorum.

Annemin boşanacağını bilsem söylerim, ruh sağlığı da hiç iyi değil kıyamıyorum. Babamın bildiğimi bilmesini istemiyorum çünkü bu sefer utanacağı kimse kalmayacak ve daha rahat yapacak. Benden az da olsa çekiniyor. Telefonundaki resmi sildim çöp kutusuna taşındı mı bilmiyorum ama farketmesi için belki bir uyarıcı olur.

Anne zaten babanın leş olduğunu biliyormuş. Zorlamayla olmaz hicbisi. Anne iz bosanicak gibi de durmuyolar sanırım. Ben olsam hepsini kendi haline birakip kendi hayatıma bakardim

Bu durumda sizin yuz goz olmayip annenizin olaya mudahil olmasi lazim

Anne zaten babanın leş olduğunu biliyormuş. Zorlamayla olmaz hicbisi. Anne iz bosanicak gibi de durmuyolar sanırım. Ben olsam hepsini kendi haline birakip kendi hayatıma bakardim

İlerde sustuğum için aynı şeylerin başıma gelmesini istemem, tahammül edemem. Ama ne anneme söyleyebiliyorum ne babam olacak adama. Sabır ve duadan güç alan biriyim, inşallah ya hatasını anlar ve düzelir ya da hayatımızdan defolur gider..

Bu durumda sizin yuz goz olmayip annenizin olaya mudahil olmasi lazim

Kardeşime anneme şimdilik hiçbir şey söyleme, babamın da telefonlarını karıştırmayalım artık dedim. Sebebi biz olmayalım ama inşallah annem görür de boşanır bir an önce. Biz zaten kendimize bakabilecek durumdayız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X