Evlat olarak ne yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onların evlilik birliğine karışmadan, kendim evlat olarak ne yapmalıyım?

Babanıza karşı yapabileceğiniz her hangi bir şeyin astarı yüzünden pahalıya gelir tüm aileye, üstelik babanızı da bu yaptıklarından vaz geçirmez. Yüz göz olduğunuzla kalırsınız. Sizin yapacağınız her şeyin faturasını da ağır bir şekilde annenize keser babanız, hırsını ondan alır.
Anneniz ise belli ki dik durabilecek bir kadın değil, onunla konuşup da boş yere üzmeyin kadıncağızı.

Evli barklı olduğu halde, üstelik boyunca çocuklarının varlığına rağmen böyle abuk subuk şeyler yapan erkekler maalesef var, hep vardılar, sizinki talihsizmiş(!), yakalanmış.

Sizin için çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsun, hayırlarla bir an önce o evden kurtulursunuz umarım.

Babanıza karşı yapabileceğiniz her hangi bir şeyin astarı yüzünden pahalıya gelir tüm aileye, üstelik babanızı da bu yaptıklarından vaz geçirmez. Yüz göz olduğunuzla kalırsınız. Sizin yapacağınız her şeyin faturasını da ağır bir şekilde annenize keser babanız, hırsını ondan alır.
Anneniz ise belli ki dik durabilecek bir kadın değil, onunla konuşup da boş yere üzmeyin kadıncağızı.

Evli barklı olduğu halde, üstelik boyunca çocuklarının varlığına rağmen böyle abuk subuk şeyler yapan erkekler maalesef var, hep vardılar, sizinki talihsizmiş(!), yakalanmış.

Sizin için çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsun, hayırlarla bir an önce o evden kurtulursunuz umarım.

O kadar haklısınız ki.. İşin içine bir de benim tiksintiye dönüşmüş sevgim girince sanki ben aldatılmışım gibi üzüldüm. Ki bence böyle bir aile babası(!) yalnızca eşini değil çocuklarını da aldatıyor keşke farkına varsalar. Ben bunca zaman mutlu olsunlar hakediyorlar diye elimden geleni yaptım ama hepsi elimde patladı değmezmiş.

İlerde sustuğum için aynı şeylerin başıma gelmesini istemem, tahammül edemem. Ama ne anneme söyleyebiliyorum ne babam olacak adama. Sabır ve duadan güç alan biriyim, inşallah ya hatasını anlar ve düzelir ya da hayatımızdan defolur gider..
Önceki vukuatlara susan kadın buna da susar ki zaten çoktan fotoyu silmissiniz. Kendi sinirinizi bozdugunuzla kalıyorsunuz eyleme gecicek olsa susmayın derdim de...

Önceki vukuatlara susan kadın buna da susar ki zaten çoktan fotoyu silmissiniz. Kendi sinirinizi bozdugunuzla kalıyorsunuz eyleme gecicek olsa susmayın derdim de...

Silmemin iki sebebi vardı biri farketsin de yapmasın diye ikincisi de fotoğraf başka bir kadına ait olduğu için kadın adına aşırı derecede rahatsız oldum. Dediğiniz gibi eyleme geçme durumu maalesef olmayacak. En iyisi kendi hallerine bırakıp kendimi evden soyutlamaya devam etmek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X