Evlat parası sömüren anne...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Gercekten kayınvalidem gibisini hayatmda görmedim. Evliliğimzn ilk 6 ayına kdr bizide sömürüyordu aklınıza her gelcek seyi borç içindeyken yinede bz ypıoduk. eşimle çok kavgalar ettik bu yüzden para yönünden eşimde anladı sonunda ayrıldık. Ama ben eşimin kardeşlerinede çok üzülüyorum. Çocuklar sabahtan akşama kadar çalışıyor maaşlarını kv nin eline sayıyorlar kadın 5 kuruşunu onlara al harçlık yap demiyor adamların kendi maaşını vermiyo bi de hergün başka arkadaşıyla yemeğe dolaşmalara çıkıyor yeni kıyafetler elbiseler ayakkabılar onları hiç düşünmüyor evleri bile kira kadın emekli filanda degil 42 yaşında. bi insan nasıl böyle evlatlarının geleceğini dsnmezya. Okunmamış hçbrini hepsi çalışıyo eline sayıyor 2si bekar ee evlnck biri. Ne para briktriolar gelecek için ne bişey. Sanane diyeblirsnz ama insan görüp duyunca üzülüyor.

Dogurduklarina ait her seye kendilerinin sahip oldugunu düşünüyor böyle tipler... ben dogurdum doverim soverim parasida benim evi arabasida benim... allah islah etsin ne diyelim.

Kayınvalideniz gezemez mi yeni bir kıyafet alamaz mı.Çocukların elinden silah zoruylamı alıyor parayı.Cocukların annelerini dinlemeleri sizi rahatsız eden ben söyleyeyim.

işinize gelmeyince size ne ben de aynısını diyordum size ne ..aa evet kimsenin göremediğini farketmişsin diye alkış mı tutacaklar sandınız.Kendi paranız için tamam ama kayınlarınızı verdigi para zerre alakadar etmez.Yazmamı istemiyorsanız da kapattirın konunuzu....

Back
X