- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bu duruma alışmışlar nasıl anlatılır onun için açtmSiz ayrılmışsınız zaten, bu konuyu açma amacınız nedir?
Gıybet time.
İnsan görünce dayanamıyor bu durumu nasıl anltsak onlara snra ucu bize dokunck yine bizden istiyorlar sıkışıncaHakikaten okurken " Sanane "diyesim geldi.
Çocuklar bu durumdan rahatsız olsalar vermezler sonuçta.
Sizde kendinize dert etmeyin
Anlatmayın, hayatından memnun olan bir yetişkine kimse bir şey anlatamaz, haddi de değildir.Bu duruma alışmışlar nasıl anlatılır onun için açtm
Sizene...Size ne yahu siz kendi işinize baksanıza bir de nasıl anlatılır diyorsunuz.
Yoo eşim kendi diyo sömürüyo dyeKayınvalideniz gezemez mi yeni bir kıyafet alamaz mı.Çocukların elinden silah zoruylamı alıyor parayı.Cocukların annelerini dinlemeleri sizi rahatsız eden ben söyleyeyim.
Hayattaki hçbr yakınım dedikodu yaptığımı söylemez çünkü yapmam :)Bi konunu daha hatirliyorum. Sürekli dedikodu yapiyosun. O cocuklarin akli yok mu, istemese vermez. Sana ne yani
işinize gelmeyince size ne ben de aynısını diyordum size ne ..aa evet kimsenin göremediğini farketmişsin diye alkış mı tutacaklar sandınız.Kendi paranız için tamam ama kayınlarınızı verdigi para zerre alakadar etmez.Yazmamı istemiyorsanız da kapattirın konunuzu....Sizene...
Hayattaki hçbr yakınım dedikodu yaptığımı söylemez çünkü yapmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?