- Konu Sahibi kolonyali_mendil
evet canım aslında normali bu bende 4 yıl duşünmüyoken cevremdeki insanlar iyiki yok görüyorsun halimi dıyenlerde vardı tabı 2 grup sonucta ınsanoglu ama ıstedıgın zaman öyle olmuyor işte...ben bazı arkadaşlarım gibi bebek için çok bekleyen bırı değilim belki ama sonuçta 7 aydan beri istiyorum ama bebek ıstemeye basladıgında ıstıyoken olmuyoken beklemek cok zor .rabbım kımseyı evladıyla sınamasın .ben 7 aydır ıstıyorum ama dıyorumkı 5 yıl boyunca nıye dusunmemısım annelık hayalı bıle cok guzelkı kımbılır yasayınca nasıl olcak .ve ıstemıyorum dedığım zamanlardakı sozlerımdenmı acaba rabbım bekletıyor benı dıyorum..evet allaha ınanıyorum o ısterse olur ısterse olmaz .bundn hıc bır zaman şüphe duymadım.ama bazı insanlar enazından benim çevremdekiler nekadar istediğimi bildiği halde açık açık kısırmısın diyolar ve bunu 6 7 yıllık hamıle kalmayı bekleyenler soyluyor.oyuzden ınsan gecmısını cabuk unutur.evet bazen en ufak şeyde alınganlık yapsakta çoğunda bu konuda anlatılanlar dertlerini paylaşanlar haklı .ne çekersen kendin çekersin kimse gelipte senin derdini anlamaz canım
Merhaba Hayalot ben kısır sözcüğünün artık sözlükte yer almadığını düşünüyorum ve gıcık oluyorum bu kelimeye artık en kötü sorunumuzun bile çaresi var, kısırlık eskidenmiş. Siz doktora gittinizmi peki?