Evlat sahibi olamamak zaten zor bir de çevre baskısı BOĞULUYORUM...

Allah isteyen ve bu sorumluluğu alabilecek herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..Ancak insanlar toplum baskısı yüzünden değil,gerçekten kendilerini hazır hissettiklerinde evlat sahibi olmaları en doğrusu elbette.... İnsanlarımız malesef başkalarının hayatlarına burunlarını sokmayı pek seviyorlar....

Son düzenleyen: Moderatör:
sormaa yaa. yakın bi akrabam anneme demiş kaç yıl oldu evleneli. 2 yıl dmeiş benim için. artık doktora gitsin demiş. sürekli öle dior. ki yakın akraba baya. ebeveynimin kardeşi öle deyimm. sanki evlenir evlenmez çocuk istedik. ki bu zamana kadar bişi demiolardı. kendi geliini ilk geceden hamile kaldı. bana sarmaya başladı. nooluyosa. bu kadar zaman halimi hatrımı doğru düzgün sormuşlukları yok üstelik. benim bebeğimin derdi millete düştü. :47::47: zaten zor bi süreç. birde insanların bu tavrı gerçekten üzücü. ki ben herkesin dediğine alınmıyorum. ama bazı kimseler varki hissediyorum gerçekten onlardaki o negatif durumu

Aa olurmu? onun oğlunun silahı kuvvetliymiş ilk atışta vurmuş , hiç kusurları yok onların başkalarının kusurlarını bulup göğüs kabartmaları lazım onlar özel yaratılmışlar ya çünkü Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. Hayırsız işten uzak tutsun. Sanki sen korunmadan girdin işe yastık tutuyor anasını satayım millet sanki başımızda.

Son düzenleme:
ya gerçekten inadına yapanlar var. benim bi arkadaş var mesela. her zaman konuyu bi şekilde kendi hamileliğine getiriyor. o yetmior çok tanımadığım samimi olmadığım insanların gebeliklerini bana haber veriyor. olmadığını bilior. hani çok yakın birileride değil. niye söylüyor ki. birde mesela kaç aylıkmış diorum ilgisiz gibi durmayayım diye. benle beraber dio. bana tuhaf gelio bunlar. alınganlık mı ? bilmiorum ama ben çok dikkat ediyorum böle şeylere. mesela evlenmedim diye üzülen arkadaşlara özellikle aman o kadar da önemli değil ne kadar geç o kadar ii diyorum. gözüne gözüne sokmuyorum. çok zor bişi değil aslında ama ben herkesin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum

var canım var kötü niyetli çok insan var ama sen içini temiz tuttuktan sonra herşey gönlüne göre oluyor benimde öyle bir 'arkaş' ım var sürekli benimle birşeyler yarıştırmaya bayılır benim bebeğim es kaza oldu vay ben niye hamile kalmışım başladı bende çocuk istiyom demeye oda hamile kaldı ama hamile kalmaya çalıştığı süre boyunca birkere olsun onu incitecek bir laf etmemeye çok dikkat etmeye çalıştım bebekler doğduktan sonraki süreç işte, süt muhabbetleri falan falan... ama tersi bir durum olsaydı eminimki her lafıyla ezer kırardı bundan çok eminim söylemek istediğim allah öyle bir dengeliyorki herşeyi sen kalbini temiz tutuyorsan herşey senden yana oluyor kimsenin kötülüğünü aklına bile getirmezssen allah mükafat gibi karşıdakinin inadına seni mutlu ediyor sanki

Back
X