• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Sahibi Olmak İçin

@partalina_ ve @bluequeen kızlarım burda.
1. sayfada dualarımız var adetlerince okuyoruz kandil günü listedeki kişilerin niyetlerine göre bağışlıyoruz. Katılmak isterseniz isim niyetlerinizi alayım 😍

1. sayfada dualarımız var adetlerince okuyoruz kandil günü listedeki kişilerin niyetlerine göre bağışlıyoruz. Katılmak isterseniz isim niyetlerinizi alayım 😍
Derya - karnımdaki embriyoyu, hayırlısıysa ve sağlıysa kucağıma alabilmek niyatim canım

@Bahtsizmuhendis kuzum yoğun çalışıyorsun ama vaktin olur mu okumaya o yüzden etiket edeyim dedim♥️

Ya ben o gün okuyamam ama bunları 😞

Ekleyelim canım isim var mı yoksa nick olarak mı devam etmek istersin? Niyetin kısa bir şekilde alabilir miyim😍
İsmim Elif; Evlerimizden sağlık ,huzur, mutluluk, tatlı dil, anlayış, bereket hiç eksik olmasın daha da çoğalsın. İşlerimizde hep rabbimin yolunda ilerlemek nasip olsun.

Derya - karnımdaki embriyoyu, hayırlısıysa ve sağlıysa kucağıma alabilmek niyatim canım

İsmim Elif; Evlerimizden sağlık ,huzur, mutluluk, tatlı dil, anlayış, bereket hiç eksik olmasın daha da çoğalsın. İşlerimizde hep rabbimin yolunda ilerlemek nasip olsun.

@Masal_Perisi Kurabiyem listeye ekler misin🥰 Ben sana gene resmini atacağım😘🌺

@Bahtsizmuhendis kuzum yoğun çalışıyorsun ama vaktin olur mu okumaya o yüzden etiket edeyim dedim♥️
Kuzummmm Allah razı olsun katılmayı çok isterdim ama yetistiremem bir sonrakine katılırım inşallah. Kandil günü doğum günüm Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah 🙏💜💜💜💜💜

Kuzum seni de ekleyelim ve listeyi kapatalım olur mu🤲🏻💕 isim ve kısaca niyetini alabilir miyim?
Sevgili yakında hamile kalacağını güçlü duygularla hissettiğim arkadaşım;) hemen yazıyorum, Adim Evin. Rahmetli babamın mekani cennet olsun hz muhammet sav komşu olsu ve rabbim hepimizi cennetinde kavuştursun, babam orda çok mutlu olsun. Annem,eşim,çocuklarım ve ben Allah hayirli guzel uzun bir ömür nasip eylesin,borçların bitmesi,yavrularımın sağlıklı huzurlu mutlu ve başarılı olmalarını ve birde hepimizin ruh sağlığının düzelmesi için. Bu dua hepimize Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırdık,hayırlı kandiller.sinavi da hayırlısıyla kazanayım.

Selamün Aleyküm Dua Kardeşlerim🌹

Yarından itibaren okumalarımız başlıyor.Müsait olduğunuz herhangi bir saatte okumaları yapıp beni ve @Masal_Perisi arkadaşımı etiket edip bildirim yapmanızı rica ediyoruz:KK68:

1. Sayfada olan dualarımızı adetlerince okuyup listede isimleri verilen arkadaşlarımızın niyetlerine göre bağışlamanızı rica ederiz :dua:

ALLAH kabul eylesin. Hayırlı kandiller💜

1. @Tiniminimavihanim
  2. @Masal_Perisi
  3. @penyez83
  4. @L a v i n
  5. @safi.naz
  6. @kunfeyekun__
  7. @Teach_Mavi
  8. @Papatyamveben-Mavi
  9. @-Cookie
  10. @Maviesra
  11. @Arianaa