Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlara tam anlatmamışsın ben anlatıım senin telefon sürprizini..............:52::52:aşağıdaki hayalet eslemmi acabaaaaaaaaaaaaaaaa:32:sürpriz sen nasılsın canım.

kızlara tam anlatmamışsın ben anlatıım senin telefon sürprizini..............:52::52:aşağıdaki hayalet eslemmi acabaaaaaaaaaaaaaaaa:32:sürpriz sen nasılsın canım.

Canim ucundan anlattım:)
Eslemmm
Az sonra dolar burası

gördüm canım neler demişsinnnnnnnnnnnn.bak yazıyorum aynen ne dediğini:::::::::(Canim hosbulduk:)hep Seyyanin yüzünden 2 haftadır hamilesin kesin içime öyle doğuyor dedi.
Bide regl olmadım:) dünkü hafif sqncidan başka bisi olmadı.
1 yıldır beklediğim misafir olabilir mi diye heycan yaptım.):52::52::52::52::52:

Içime doğuya dedin hep heycan yaptım:)acaba bebismi diye evde karbonat bırakmadım

ne bileyim öyle doğuyo işte.inşaallah doğduğu gibide çıkar.şimdi bende heyecan yaptım bak.eslemde de tık yok.bidaha gelmemiş.oda hamiş olabilir belki.:49:

gördüm canım neler demişsinnnnnnnnnnnn.bak yazıyorum aynen ne dediğini:::::::::(Canim hosbulduk:)hep Seyyanin yüzünden 2 haftadır hamilesin kesin içime öyle doğuyor dedi.
Bide regl olmadım:) dünkü hafif sqncidan başka bisi olmadı.
1 yıldır beklediğim misafir olabilir mi diye heycan yaptım.):52::52::52::52::52:

ne bileyim öyle doğuyo işte.inşaallah doğduğu gibide çıkar.şimdi bende heyecan yaptım bak.eslemde de tık yok.bidaha gelmemiş.oda hamiş olabilir belki.:49:

Ayyy kayda sen ben Eslem bu hafta haberecek olan arkadaşlar içinde oluruz insaallah:)
Ema nasilmis kızlar?
Eslem hoşgeldin canum

Muhatcım hoşbuldum,nasılsın?

Kızlar Ema burayada yazmış geldim diye,şimdi daha iyiymiş hamdolsun,inşaallah daha da iyi olacak,Ema ve tüm arkadaşlarımız için dua edelim bol bol :31: :31:

İnşaallah,ben Kaysdan da bekliyorum bi süpriz bakalım,senin regl de gelmemiş hadi hayırlısı...Benim olasılığım size göre biraz daha düşük yinede Rabbim en iyisini bilendir.Benimde gelmedi daha..Düne kadar regl sancılarım vardı,bugün oda yok...Sadece afedersiniz rahmimde hafif ağrı mı desem sızı mı desem o var...Belki gelir bikaç güne reglin devamı...Amann hayırlısı olsun,bu ay olmasa başka zaman olacak Allahın izniyle zaten,herşeyin hayırlısı...

Hoşbuldum canım nasılsın :24:
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın.bidaha gelmedi dimi canım senin kırmızılar.
Ayyy kayda sen ben Eslem bu hafta haberecek olan arkadaşlar içinde oluruz insaallah:)
Ema nasilmis kızlar?
Eslem hoşgeldin canum

inşaallah canım ama benim bu haberi vermem 3 haftayı bulur.siz verin güzel haberi bana moral olsun.:21::32:bende arkadan patlatayım bombayı:49:

Seyyan belki guzel haberi ilk senden alırız:)Eslem yerleşme kanaması olmasın canim:)

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın.bidaha gelmedi dimi canım senin kırmızılar.

inşaallah canım ama benim bu haberi vermem 3 haftayı bulur.siz verin güzel haberi bana moral olsun.:21::32:bende arkadan patlatayım bombayı:49:

Yok Seyyancım gelmedi,Cuma günkü gelen de tam kırmızı değil,pembemsi bi akıntıydı...Ben reglin ilk günü diye,gittikçe koyulaşır diye düşündüm.Koyulaşmayı bırak devamı da gelmedi..Belki ara kanamadır..Ama benim bazen öyle oluyo,ilk gün geliyo,sonra gelmeyip aradan bikaç gün geçince geliyo..Bunda da öyle olur büyük ihtimal,hayırlısı olsun...Rabbim sağlık versin,önce sağlık,sonra bebişler :49:

Muhatcım bilmiyorum olabilirde olmayabilirde :1: Tek emin olduğum şey,rahatım,bu rahatlık beni rahatsız da etmiyo :27: Hayırlısı olsun,varsa da yoksa da bikaç güne belli olur zaten,hamile değilsem inşaallah gelir bir an önce devamı,olamamak daha zor çünkü :31:

Seyyan belki guzel haberi ilk senden alırız:)Eslem yerleşme kanaması olmasın canim:)

canım yukarda yazdımdı görmemişin benim 3 haftayı bulur sonuç almamız için.offfffffffffffffff daha çok var yani..ama geç olsun sonu:49:böle olsun dimi

şuan bizde de çok okumak isteyen var. rağbet çok. eğer duaya rağbet azalırsa katılırm tabi aranıza ama şuan dua takibini de ben yapıyorum. o kadar zamanım olmaz. ama aklımda olsun. sizden arkadaşlar geldi zaten bizi topiğe. duamızı görünce, onlar söyledi duanızı. bir bakıyım dedim sizin yöntem nasılmış diye. Allah dualarınızı kabul etsin. herkesin muradını versin. iyi geceler.

amin canım hepimizin inşallahhh...
kızlar ksura bakmayın uzun zamandır yoktum geçen hafta cenazemiz vardı neyse ben de kahverengi leke geldi hemen 1 damla falan hatta ben hasta oldum sandım ped stoğu yaptım lakin bir damladan sonra hiç gelmedi regl günüm de geçti sat 11 şubat dı 35 günde regl oluyom sizce kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi bebekim benimle midir?
başınız saağolsun...yerleşme olabilir...kıpkırmızı gelmediği sürece adet sayılmaz....test yapman daha doğru...

iyi pazarlar kızlar :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16
iyi pazarlarr bakıp kaçıp gidiyosun nasıslın..

Hayırlı pazarlar kızlar ben geldimmmm
hayırlı pazarlarr emmm..nasılsın....herşey yolunda mıı??

Canlar nerdesinix nailsinix hâlâ regl olmadım
yettim garii..sayfalara bakıyordum....kız 10 gün bekle test yap gelmezse...hamilesindir inşalalhh.ne zaman kaldığını kestiremediğimiz gibiii...beklemek en doğrusuu kan testinde çıkıyor işte idrarda çıkmasa bile...bi kaç gün sonra yaptırabilriiisn...hani bizlerde merak ediyoruz....benim geçikmeler stres olduğu içinn...hiç belirti olmadığından normal geçikme olduğunu anlayabiliyorum...hiçte test yapmam..senin durum farklı yanii

canım aldım mesajını.dışarıdaydım.yeni geldik sayılır.20:30 da çatlatma iğnesini vurdurdum.hadi hayırlısı.sende daha regl olmamışsın.ilk hamişimiz sensin demekkiiiiiiiiiiiiiiiii:49:ama senin bu tel kesin beni çekemiyo.şimdi bu yazdığımıda görmezsen daha nediyim yaaaaaaaaaaaaaa:24:

yumoşlarr inşalalh iyidir...cuma sabahta transferin olur büyük ihtimal...hadi bakalım sıra sende...
Canim yasinlerim bitti ta ilk gün bitmişti. Birinciliği turkuaza kaptirdim:)
seyyanım bende bitirdim...yasin dua ne varsa...allah kabul etsin...

şükür kavuşturana..........yarın değilde salı sabahı 08:00 da toplayacaklar canım.sonra döllenmeye bırakılacaklar haftasonuda benim mercimeklri yerleştirirler heralde.mercimekleri dedim kız ikiz mi olcak acabaaaaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek:
inşallah...canım ...ayy herkes hamile kalsaa şu sıralarr beklentilerimzi çoook olduu...şüpheli arkadaşlarr konumundasınız...allahh yolunuzu açık etsin...bebişlerin seninle olsun..
Ayyy hadi insaallah 2 olsun:)
Canim Yarin tekrar hatirlat duamizi edelim bizde.
Sürpriz nasil oldun canim
iyi canım ara ara çoşuyor ama şimdiii daha iyiii şişin inmesini bekliyoruz..ancak hafta sonu giderim dişçiye kocasız bir yere gidemez oldum...yabancılıkta ne kötü yaw...sen nasılsın. hadi bakalım listede sende varsın...hamiş olun nazar boncuğu koyalım sizlerede...

iyi canım...kötü zamanları atlattım....bu seferde kocayla arayı bozduk...kimse kimseye pas vermiyor...ne oluyor bize böyle yaa...
sen nasılsın....

amin canım hepimizin inşallahhh...

başınız saağolsun...yerleşme olabilir...kıpkırmızı gelmediği sürece adet sayılmaz....test yapman daha doğru...

iyi pazarlarr bakıp kaçıp gidiyosun nasıslın..

hayırlı pazarlarr emmm..nasılsın....herşey yolunda mıı??

yettim garii..sayfalara bakıyordum....kız 10 gün bekle test yap gelmezse...hamilesindir inşalalhh.ne zaman kaldığını kestiremediğimiz gibiii...beklemek en doğrusuu kan testinde çıkıyor işte idrarda çıkmasa bile...bi kaç gün sonra yaptırabilriiisn...hani bizlerde merak ediyoruz....benim geçikmeler stres olduğu içinn...hiç belirti olmadığından normal geçikme olduğunu anlayabiliyorum...hiçte test yapmam..senin durum farklı yanii

yumoşlarr inşalalh iyidir...cuma sabahta transferin olur büyük ihtimal...hadi bakalım sıra sende...

seyyanım bende bitirdim...yasin dua ne varsa...allah kabul etsin...

inşallah...canım ...ayy herkes hamile kalsaa şu sıralarr beklentilerimzi çoook olduu...şüpheli arkadaşlarr konumundasınız...allahh yolunuzu açık etsin...bebişlerin seninle olsun..

iyi canım ara ara çoşuyor ama şimdiii daha iyiii şişin inmesini bekliyoruz..ancak hafta sonu giderim dişçiye kocasız bir yere gidemez oldum...yabancılıkta ne kötü yaw...sen nasılsın. hadi bakalım listede sende varsın...hamiş olun nazar boncuğu koyalım sizlerede...

iyi canım...kötü zamanları atlattım....bu seferde kocayla arayı bozduk...kimse kimseye pas vermiyor...ne oluyor bize böyle yaa...
sen nasılsın....

canım ben iyiyimde bak canım sıkıldı şimdi.niye bozuldu aranız ya.......emnim önemli bişi yoktur.eee ara sıra tadı tuzu oluyo böyle ufak atışmalar ,dimi canım.aman sakın büyütmeyin.evinizde mutlu huzurlu olun erisi gelir inş.Allahın izniyle.

Back
X