Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Merhaba kızlar 5 gündür evde hasta yatıyordum. bugün gözümü biraz açabildim. fena haldeydim. faranjit ve migren olmuşum :) ne nefes alabiliyorum nede gözümü açabiliyorum. doktor 10 gün etkisi sürer dedi... geçmişi tam okuyamadım sohbet olduk.a uzamış. seyhancım inşallah ikiz bebek haberi ile gelirsin bize... duam seninle. allah gönlüne göre versin inşallah...

Hanımlar benim bünye infilak etti:)
Bu ay yumurtaları büyütüp önümüzdeki ay guzel haberler vermeye çalışacağım.
Dr hasta olunca tekrar gel demişti.3gün mu gitmeliyim

merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim

Candostlarım benim Allah hepinizden razı olsun beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin nete girip yazamadım.

Ne olduğunu anlamadığım bir gün geçirdim.Hamile miydim düşük mü yaptım kürtaj mı oldum...

O kadar kafam bulanıktı ki perşembe günü.1 ay gecikmeli regl oldum ve 20 günü geçti ama hala devam ediyor kanama.Doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi kan testi yapıldı sonuç negatif rahim kendini gebeliğe hazırlamış ama bebiş tutunamamış kürtaj adı altında temizledi ama anneme imza attırmışlar neden buna ihtiyaç duyuldu anlamadım biopsi yapıldı sonuç 15 gün sonra çıkacak ne yaşadım hala da anlam veremedim.

Bugün daha iyiyim hamdolsun sizler nasılsınız

emacim cok gecmis olsun cnm.suan iyi olmana cok sevindim cnm:16:

arkadaşlar nasılsınz muhat ve eslem sonuçlar nasıl ne alemdesiniz seyyancım dualarım seninle.. ema cım sana da geçmiş olsun Allah tekrra böle bi sıkıntı yaşatmasın inşaallah... gitmek isteyen arkadaşlara size söylüyorum burdan çıkış yok..... beni merak eden arkadaşlar dün öss sınavına girdim hiö çaışmadan zaten açıköğrteim yazcam inşaallah netice iyi olur.... biz dün gece köye dönmek zorunda kaldık eşim bu gün test yaptırmamı istemedi çarşamba gününe kaldı.....elmdeki yara elimin üzerine sıçradı gibi dua edin inş önemsizdir...grip olmuşum bide elimde rulo ile dolaşıyorum..... amaaannn sıktım sizi demi.... ismini anamadığım arkadaşlar hepiniz dualarımdasınız BU HAFTA LİSTDE BENİMDE İSMİM VAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN AEO.... şimdi çıkmak zorundayım ders okutmaya gitcem hepinizi:54::54::54::54::54:

yaaa olsun canım benim .inşaallah bidahaki ay olur.doktora 2. yada 3. günü gitmen gerekir.üzülme sakın.tamam ben sorumluluğu alıyorum benden ötürü oldu.benim yüzümdeeeeeeeeeeeen.
Kızlar günaydınnnn
İyi Haftalarrrr
günaydıııın.sanada iyi haftalar ecrincim.
merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim

sizin adınıza çok sevindim.böyle güzel yazılar bizede moral oluyor ve yitirmekte olduğumuz ümitlerimizi yeniden canlandırıyor.Allah sizde hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.bebişinizle bir ömür mutluluklar dilerim.

arkadaşlar nasılsınz muhat ve eslem sonuçlar nasıl ne alemdesiniz seyyancım dualarım seninle.. ema cım sana da geçmiş olsun Allah tekrra böle bi sıkıntı yaşatmasın inşaallah... gitmek isteyen arkadaşlara size söylüyorum burdan çıkış yok..... beni merak eden arkadaşlar dün öss sınavına girdim hiö çaışmadan zaten açıköğrteim yazcam inşaallah netice iyi olur.... biz dün gece köye dönmek zorunda kaldık eşim bu gün test yaptırmamı istemedi çarşamba gününe kaldı.....elmdeki yara elimin üzerine sıçradı gibi dua edin inş önemsizdir...grip olmuşum bide elimde rulo ile dolaşıyorum..... amaaannn sıktım sizi demi.... ismini anamadığım arkadaşlar hepiniz dualarımdasınız BU HAFTA LİSTDE BENİMDE İSMİM VAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN AEO.... şimdi çıkmak zorundayım ders okutmaya gitcem hepinizi:54::54::54::54::54:

canım elindeki yara içinde gribin içinde çok geçmiş olsun.Rabbim şafi İSMİYLE ŞİFA VERSİN SANA.çarşamba günüde hayırlı haberlerle gelmeni diliyorum.bu ay hamiş haberi verecekler içindesin bizim listemize göre.inşaallah alırız haberini de bi halay çekeriz .öss sınavın içinde inş.gönlüne göre olur canım.Allaha emanet ol.

sa kızlar nasılnız geçmişi okuyamadım herşey yolundadır umarım:34::34::34:

a.s canım.herşey yolunda değil.muhat sanırım regl oldu.ondan çok ümitliydim bu ay ama olsun bidahaki aya olacak inş.kaysın durumu çarşamba belli olacak inş.eslemin durumuda belirsiz.inşaallah ikiside güzel haberlerle gelirler.:49:sen ne alemdesin.bak az önce bizim topikte bi arkadaş bişi paylaşmış.bu sayfanın başlarında.kisti varmış doktor çok büyük demiş.hamile kalamazsın tüp bebek demiş.soğan kürü ve bir karışım yazmış sen oku istersen onlarla kisti kaybolmuş ve şu an hamileymiş.inanıyorum ki seninde bu problemin en kısa zamanda çözülecek ve yıllardır beklediğin bebişine kavuşacaksın.iyisin değilmi canım.aman moralini yüksek tut.az kaldı kavuşmaya..........:emir_bebek:

canım çok geçmiş olsun .Rabbim şifa versin.iyi dilek ve duaların içinde sağol canım.

Hoşbulduk canlarımmm
Benim biraz morqlim bozuk.
Ev baktım bugün pahalı bayağı aşıyor benim bitçemi. Moralim bozuldu ama umutlu olmaya çalışıyorum. Rabbim yardım etsin inş.
Eskileri hatırladım biraz. Bugün biri ile karşılaştım eski boşandığım kişiyide tanıyan.
Öle moralim bozuldu işte.
Ben hiç mutlu olamıcam diye düşünüyorum. Hep böle mutlu olanlara bakarak mı geçecek ömrüm.
Offff ne bilim böle işte. İçimi anlatmam çok zor dökemiyom. Ağladım ağladım uyuyamadım ne bilim :5:
üzülme canım olur nasip olduktan sonra herşeyy yolunu bulur...bende ev ararken gezmediğimiz emlakçı kalmadı adamlar hep hallederiz dediklerini yapmıyorlarr ...sana başka ev sahiplerine başka konuşuyorlarr ..amaç seni ikna etmek...tamda böyle bişey oldu biz o evii vazgeçtikk..son gün..geri dönüm eşyaları toplayıp gelecez...eşimde bende kara kara düşünüyoruz..kaldığımız misafirhaneden bile çıkış yaptıkk..imzalarıı atıcaktık o gün...pürüz çıkınca olmadı...eşime dediğim laf bu elbet bi müslümana denk geliriz...arabayla turlarken gözüme boş ev denk geldi..numarayı aradık..derken evi gördük ve ev sahibinden kiraladık...eksik yanı var ama...baktıklarımıza göre çook iyi idi..lüks yerlerde oturmuyoruz tabii gönlüm hep onlarda ama bütçe gerçekten sıkıyor.....belkii sanada gönlüne göre allah nasip eder yada denk getirir...

Merhaba kızlar 5 gündür evde hasta yatıyordum. bugün gözümü biraz açabildim. fena haldeydim. faranjit ve migren olmuşum :) ne nefes alabiliyorum nede gözümü açabiliyorum. doktor 10 gün etkisi sürer dedi... geçmişi tam okuyamadım sohbet olduk.a uzamış. seyhancım inşallah ikiz bebek haberi ile gelirsin bize... duam seninle. allah gönlüne göre versin inşallah...
geçmiş olsun...amin canım allah seninde gönlüne göre versin acil şifalarr...

Kızlar günaydınnnn
İyi Haftalarrrr
günaydın ...sanada iyi haftalar...
günaydın kızlar.. bebisimsu hamile mi? :16::16:
günaydın...bilmemmm hamilemi kii...

hadi yaa..hayırlısı canım..40 kere söyledik önmüzdeki ay olucak demekkii...3. gün gidiyosun muayane ediyor..birde hormon testlerin yapılır...hemen başlarsınız..

canım içimize su serptin...allah sağlıklı kucağınada almayı nasip eder...inşallahh..

allah acil şifalar versin canım....inşallahh sınav sonucunda iyi olur...

a.s iyi, bizler sen nasılsın...kısmen herkes iyi olmaya çalışıyor...bu günleride hep birlikte atlatıcaz...inşallahh...

arkadaşlarr aşağıdaki linkin üzerine gelip sağ tuş-yeni sekmede açıp anketi doldurursanız sevinirim..(normalde tıklayabilirsiniz..sadece başka sayfalarda dolaşırken anketi de doldurmuş olursunuz..).yakınımızın tezi için ...ilgilenen ve ilgilenmeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Turkiyedeki ve Amerikada ki tanidiklara bu anketi doldurmanizi sizden rica ediyorum.Turkce veya Ingilizce yapabilirsiniz en fazla 15 dakikanizi alacaktir.

https://www.psychdata.com/s.asp?SID=152149

Son düzenleme:
yaaa olsun canım benim .inşaallah bidahaki ay olur.doktora 2. yada 3. günü gitmen gerekir.üzülme sakın.tamam ben sorumluluğu alıyorum benden ötürü oldu.benim yüzümdeeeeeeeeeeeen.

günaydıııın.sanada iyi haftalar ecrincim.

sizin adınıza çok sevindim.böyle güzel yazılar bizede moral oluyor ve yitirmekte olduğumuz ümitlerimizi yeniden canlandırıyor.Allah sizde hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.bebişinizle bir ömür mutluluklar dilerim.

çok teşekkür ederim moral olabildiysem de çok mutlu oldum çünkü bu amaçla sizinle paylaşmıştım yaşadıklarımı bende daha önce burdan böyle yazıları okuyup moral buluyodum. Rabbim hepinizin dualarını da kabul eder inşallah inanın bunu çok gönülden diliyorum çünkü bende 13 ay bekledim meleğimi nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum

selam kızlar haftasonu yoktum hala yokum anneme gidecem eşim şehir dışında....

nete giremedim ne çok konuşmuşsunuzzzz......inşallah herşey yolundadır.....ben iyiyim.yarın sınavlarım başlıyor....

kendinize iyi bakın ..göüşmek üzere...sevgiler........sağlıcakla kalın inşallah Allah'a emanet olun.......

Merhaba canım,çok geçmiş olsun,dikkat et kendine,Rabbim şifa versin :nazar:

Kızlar günaydınnnn
İyi Haftalarrrr

Merhaba canım,iyi haftalar :16:

Hayırlısı be canım,inşaallah diğer ay alıcaz o haberi,hem diğer ay dualarımızda ulaşmış olacak inşaallah :49: :49:

Canım bende belirsizlik devam ediyor.Geçen hafta hep adet sancılarım vardı..Cuma pembemsi bi akıntı geldi,devamı gelmiyodu ki dün gece yine çook az leke şeklinde oldu,bugün hala tık yok,adet ağrılarımda yok..Hayırlısı olsun hakkımızda...

Senin testininde Çarşambaya kalmasında vardır bir hikmet,belki bugün çıkmayacaktı,inşaallah Çarşamba günü alırsınız hayırlı haberi,Rabbim gönlünüze göre versin..

Elindeki yarayı vakit kaybetmeden göster canım,başka bi taraflarına sıçramasın Allah korusun..Dualarımız tabiki seninle.Şafi olan Rabbim,şifalar ihsan eylesin..Estağfurullahe ne sıkması,burdaki herkes çok değerli ve özel :16: Ne güzel canım,bu hafta bende varım dualarda,hadi bakalım hayırlısı,ilk müjdeyi sen ver Çarşamba günü,sonra ard arda vermeye başlayım inşaallah :49: :49: :49:

Ve aleykümselam canım,elhamdülillah canım,inşaallah herşey daha da güzel olacak :16:

benim dualrım bitti arkadaşlar allah dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim

Rabbim kabul etsin,amiinn ecmain Allah razi olsun canımcım :38:

çok teşekkür ederim moral olabildiysem de çok mutlu oldum çünkü bu amaçla sizinle paylaşmıştım yaşadıklarımı bende daha önce burdan böyle yazıları okuyup moral buluyodum. Rabbim hepinizin dualarını da kabul eder inşallah inanın bunu çok gönülden diliyorum çünkü bende 13 ay bekledim meleğimi nasıl bişey olduğunu çok iyi biliyorum

Böyle hikayeler duydukça bize hem moral hemde umut oluyo,çok sağolasın canım :16: Rabbim bebeğini hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin,ailenize uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin :38:

selam kızlar haftasonu yoktum hala yokum anneme gidecem eşim şehir dışında....

nete giremedim ne çok konuşmuşsunuzzzz......inşallah herşey yolundadır.....ben iyiyim.yarın sınavlarım başlıyor....

kendinize iyi bakın ..göüşmek üzere...sevgiler........sağlıcakla kalın inşallah Allah'a emanet olun.......

Aleykümselam Sönmezcim :38:

Herşey yolunda inşaallah sende iyisindir,seni özlicez :16:

Antisociale'de ulaşırsın inşaallah canım ve inşaallah hayırlı haberlerle dönersin bize :3:

allahım hepinize bu duyguyu evlat kokusunu nasip etsin inşallah
canı gönülden..

Şuan Ezan-ı Muhammedi okunuyor,tüm kalbimle amiin diyorum,Allah razi olsun :16:

Back
X