• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ben biliyom bunuuuuuuuuuuuu...almıştıkkk..rendelemiştik..hatta eşimede yedirdim amaaaaa.......

adet öncesi stresten sanırımmmmmmmmmmmmmm.....ayrıca bugün birşeyi de çooooook iyi anladımmm "benim gerçekten bir tane bile olsa dostum diyebileceğim arkadaşım yokmuş yaaaaaaaaaaaaa""""ondan biraz canım sıkkın....sen nasılsın krizantemmmm bebiş nasıl

inşallah diyeyim seyyanım....hepimiz anne olalım hayırlısıylaaaaaaaaaaa...

ben dostluğuna adayım.:17:benimle dost olurmusuuuuuuuuuuuuuuuuun:16:

Ay canım :17: :17:

Biz sanki yapabiliyoz :27: Ama lütfen karamsar olma,mucizeler bizim için,bak nelere şahit oluyoruz,Rabbim OL desin yeter,biz dualarımıza devam edelim,gelecek bebişlerimiz Allahın izniyle :16: :16:

Hayırlı geceler hoşgeldin canımcım,nasılsınız meleğinle :16:

Hamdolsun iyiyiz,iyi olmak için çalışıyoruz :21: :21:

iyiyiz canim cok sukur yarina kuranim var kizlar hadi gelin hepiniz:16::16::16:

hahahahaaa
biz dizeliz canım ama malum bizim yakıt motora ulaşmıyo:::DD:D:D
tüp iyidir az yakar çocugunuz ilerde:D

Allah iyiligini versin iyi guldum az yakar insallah:16::16:

canım senin yumoşlar bugün toplanmışşşşşşşşşşşş.....geçmiş olsun canımmm...

yumoşlar güzel güzel bölünsünlerrrrr kaliteli embriyoların olsunnnnnnnnnnn..

ay şükür sayfaları okumayı bitirip yazmayada kısmet olduu

a.s. iyilik canım sen nasılsın...kız bu ateş peşini bırakmıyorr...ya hamişsindir ondandır olamaz mı yap şu testi bende meraklanmaya başladım..allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..
...........
allah iyiliğini versin....
.............
bugün yumurta çatladıı diyelim..ilşkiyide denk getirirsen yumurtan 24 saat yaşıyor oda kaliteye göre değişir..1 ordan 3 günde de bölünme derken 1 haftada bebişin senle olabilir...anladığım kadarıylaa...bu arada yumurtlama günleri hep uygun 10 değerlendir..öncesi sonrasııtarihine göre değişir..
....................

Ay canım nihayet gelebildin yaa :52:

En geç haftasonu yapıcam test ama bugün adet sancılarım başladı ve şuan sırtım çok ağrıyo,olcam büyük ihtimal :50: Hayırlısı yinede Rabbimin takdiri :16:

Eğer yumurtladıysam geçmişler ola ozaman,diğer aya bakıcaz artık napalım :31:

muhatım keşke hep test yapabilseydik tatlımmmm ama senin sınavında kompozisyon sorusu olacakkkkkkkkkk değil mi?? :9::9:yazılı ka
onu okumak yeterrrr.....

öğrenciler yazılı kağıtlarına cevaptan başka neler neler yazıyorlar....
"soruyu hatırlayamadım"
"sorular çok zor olmuş"
sizi çok seviyorum"
"100 alsam iyi olur ama 99a da razıyım " gibi.....

Zamane gençliği nolcakkk :27:

Kınamayalım,bakalım bizimkiler nasıl olcak dimi ama :18: :1: :1:

canım bu muskat omu acaba ki.bu değişik bişi ya.biz eşimle satırla kestik.bide cevizden büyük.patates gibi.ama muskatın annesimi acaba:1:

Allah iyiliğini versin Seyyancımmmm :9: :9:

bilmiyoz cnm nedenini pazarda gezerken bayilmis birden bugun doktor kontrolu vardi ins. inemli bisey deildir

hb cnm..
size iyi geceler kizlar.Allaha emanet olun..:16:

Sanada iyi geceler,sende Allaha emanetsin canım :38:

çok mutlu olurum :) ama ben kuran bilmiyorum ama bütün duaları ezbere bilirim :( türkçesini okurum ama kabul olur mu yine bilmiyorum ki :(

Canım sende Ya Varis çekebilirsin ve kısacık Bir Ayet-i Kerime var okuduğumuz,onuda kağıda yazar ordan okursun,Yasinleride biz okuruz....Nete girmende bir sakınca yok dimi,girebilir misin her zaman?

Hangi şehirde oturuyosun bide canım,Kuranı Kerim öğrenmek istersen seni yönlendirebilirim :34: :16:

hayirli geceler arkadaslar muhabbetiniz bol olsun insallah nasilsiniz hepiniz ?
hayırlı geceler canım...iyi şükür sizler nasılsınız:1:

canım içimde hiççççç öyle anne olacakmışım gibi bir his yok...vazgeçsemmi acaba diyede düşünmedim değil..olmuyor hayırlısı bu mu acaba??????

canım inşallah atanırsın da sende yazılı okursunn..helede edebiyat yazılısı Allah kolaylık versinnnnnnnn.....
seyyan ne isterse yaparım ben ona .......ama seyyan hamile olacağı için zaten gelemeyecekkkkkkkkkkkkkk.......

eslemcimmmm hamile olmam mümkün değil bu ay yaaaaaaaaaaaaaaaa.....kocişi bulana aşkolsun:17::17::17::17::17: bulsamda zaten tüpsüz çocuk yapamıyoz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....olursada mucize olur o da beni bulmazzzzzzzz........ben adet olmayı seçiyorummmm şu annnn.....çok sıkıntı yapıyor bendeeee....
ay canım sakın karamsar olma ...daha topikçe kreş kurucaz...:52:

Allah muabbetinizi arttirsin..
ayseden haber yokmu meral ettim onu doktor acaba ne dedi bayilmasiyla ilgili ins. onemli birsey deildir...
aminnnnn ....muhabbete katılmak yenii fırsat olduu...sizler nasılsınız...yatmakla aran nasıll..

iyi geceler kızlaaaaaaaaar nasılsınız :) benimde adetime 9 gün var daha.. bakalım sabırla bekliyorum. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
iyi geceler iyi canım sen nasılsın...inşallahh iyi haberlerini alırız...

hahahahaaa
muhat tuttum kız senii..espriler..yerinde sabit...:27:bizimkiler gazlı olursa...şu muskat işe yarar....

hamileler içinmiş:D
gaz problemi için gebeliğe dair en ufak bilgi yok:D
biz şimdiden başlayıp önlem mi alsakk..:52:

ben biliyom bunuuuuuuuuuuuu...almıştıkkk..rendelemiştik..hatta eşimede yedirdim amaaaaa.......

adet öncesi stresten sanırımmmmmmmmmmmmmm.....ayrıca bugün birşeyi de çooooook iyi anladımmm "benim gerçekten bir tane bile olsa dostum diyebileceğim arkadaşım yokmuş yaaaaaaaaaaaaa""""ondan biraz canım sıkkın....sen nasılsın krizantemmmm bebiş nasıl

inşallah diyeyim seyyanım....hepimiz anne olalım hayırlısıylaaaaaaaaaaa...

adet oncesi stres olabilir insallahda oyledir tatlim biz iyiyiz canim biz variz canim net ortaminda olsakta :16: ende bir arkadasimdan dost dedigimden guzelce kaziklananlardanim rabbim hayirlisini versin fazla verici olursan degersiz oluyormussun ben bunu anladim:7:uzme kendini canim su olumlu dunyada hicbirsey uzulmeye degmez

kızlar bu hafta dualarda okumayan çok olucak galibaaa..eksik fazla olur mu????
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
karta kaçmış sendeki:D
fazla yenmesi zararlıymış okudun demi.sen yeme daha yersende az az ye,

ayyyyyyyyyy çok güldüm.:52:
:52::52::52::52::52:hadi ya:D
abowwwwwwww
seyyan sen şimdi sönmezin yanında sataj yapyetiştir kendini seneye bana lazımsın:D
gerçi seney çocuk gelişimi okuyacaktın sen demi öyle demiştin:D
bende ünivdeyken çok inektim:D
baktım soruyuyu tam yapamıycam diğer soruyu tam puanlı yapardım. sonra onu yazmaya başlardım. en alta da süre yeterli olmadığından cevap yetişmedi yazardım:D[/QUOTE
olsun çocukta yaparım kariyerdeeeeeeeeee:9:
canım senin yumoşlar bugün toplanmışşşşşşşşşşşş.....geçmiş olsun canımmm...

yumoşlar güzel güzel bölünsünlerrrrr kaliteli embriyoların olsunnnnnnnnnnn..
evet teyzesi yerleştirsinler ben bi kuluçka yağçam 12 gün

yok canım bu o değil baktım linke.o başka at kestanesi.

canım bu senin dediğinden olmayabilir.muskatı biliriz.oktay ussta çok kullanıyo.bende var dedimdi ya bu daha büyük böyle dışı kesilince odun gibi bişi.içi hindistan cevizi gibi.evet sanki senin dediklerini tekrarladım gibi oldu .ay oda olabilir.öfffffffffff ne diyom ya ben.kafa kıyak benim biliyonuz.narkoz çarptı kahve içtim hala ayılamadım.fazla kaçırmışım:52:
muskatı çok tekrarladın ondandır:D,
hamile kalmak için mekkeden gelen meyvenİn adi şu linke bakın kızlar.. attığınız fotolara benziyo. buda kafamı karıştırdı açıkcası...

canım bu atkestanesi erkekler için iyiyimiş. bel altı damarları açıyomuş.
konusu olmuşken yazayım dedim.
ben bi gayfe yapam da içem:D
sizde gelin hadi.

ben dostluğuna adayım.:17:benimle dost olurmusuuuuuuuuuuuuuuuuun:16:
seve seve bitanemmmmmmmmmmmmm......

hahahahaaa
dizel melek anneleriiiii.....:52::52::52:

karta kaçmış sendeki:D
fazla yenmesi zararlıymış okudun demi.sen yeme daha yersende az az ye,

hadi ya:D
abowwwwwwww
seyyan sen şimdi sönmezin yanında sataj yapyetiştir kendini seneye bana lazımsın:D
gerçi seney çocuk gelişimi okuyacaktın sen demi öyle demiştin:D
bende ünivdeyken çok inektim:D
baktım soruyuyu tam yapamıycam diğer soruyu tam puanlı yapardım. sonra onu yazmaya başlardım. en alta da süre yeterli olmadığından cevap yetişmedi yazardım:D

:1::1::1::1::1: hem sen lise öğretmeni olmayacan mı??? onlarla deneyimim yok ama liseliler özellikle 10,11 ve 12. sınıflar aklı başında konuşulur oluyorrrlar.....en berbatı 7. ve özellikle 8. sınıflarrrrrrr.....engenlerrrrrrrrrrrrrrrrr....

canım bugün 2 tane yasin okudum....öncedende 9 tane okumuştum canımmmmmmmm.... toplam 11 yasinn helal olsun anne adaylarımızaaaaaaaaa.rabbim kabul etsin.......adet olmazsam yine okurum tatlımmmmm......

kizlar size iyi sohbetler benim kocis ve benim evlatlik geldiler karinlari acmis sofra kurayim Allah emanet olun opuyorum hepinizi:16::16::16:

iyiyiz canim cok sukur yarina kuranim var kizlar hadi gelin hepiniz:16::16::16:

Ay keşke yakın olsakta uçuversek hemen :10:

Allah kabul etsin canım :16: :38:

muskatı çok tekrarladın ondandır:D,

canım bu atkestanesi erkekler için iyiyimiş. bel altı damarları açıyomuş.
konusu olmuşken yazayım dedim.
ben bi gayfe yapam da içem:D
sizde gelin hadi.

Ohoo ben kahvemi içtim,meyvemi yedim...Şimdi çekirdek çitliyom,merak etmeyin iyiyim :37: :27: :52: :52:

Ay canım nihayet gelebildin yaa :52:

En geç haftasonu yapıcam test ama bugün adet sancılarım başladı ve şuan sırtım çok ağrıyo,olcam büyük ihtimal :50: Hayırlısı yinede Rabbimin takdiri :16:

Eğer yumurtladıysam geçmişler ola ozaman,diğer aya bakıcaz artık napalım :31:

Zamane gençliği nolcakkk :27:

Kınamayalım,bakalım bizimkiler nasıl olcak dimi ama :18: :1: :1:

Allah iyiliğini versin Seyyancımmmm :9: :9:

Sanada iyi geceler,sende Allaha emanetsin canım :38:

Canım sende Ya Varis çekebilirsin ve kısacık Bir Ayet-i Kerime var okuduğumuz,onuda kağıda yazar ordan okursun,Yasinleride biz okuruz....Nete girmende bir sakınca yok dimi,girebilir misin her zaman?

Hangi şehirde oturuyosun bide canım,Kuranı Kerim öğrenmek istersen seni yönlendirebilirim :34: :16:

canım ben istanbuldayım. ama çalışıyorum bazen pazarları bile işteyim çağrı merkezindeyim.. fırsatım yok kendi çabamla harfleri falan öğrendim okunuşunu vs.. ama olmadı yapamadım. Ya Varis çekebilrim. bide Ayet i Kerime yşi bana yazabilr misin acaba. ya da adını söyle ben netten bakıyım. teşekkür ederim. o kadar yalnız hissediyodum ki kendimi bana iyi geldiniz :)

adet oncesi stres olabilir insallahda oyledir tatlim biz iyiyiz canim biz variz canim net ortaminda olsakta :16: ende bir arkadasimdan dost dedigimden guzelce kaziklananlardanim rabbim hayirlisini versin fazla verici olursan degersiz oluyormussun ben bunu anladim:7:uzme kendini canim su olumlu dunyada hicbirsey uzulmeye degmez

iyiki sizler varsınız canlarım yaaaaaaaa...aynen fazla verici biriyim kıyamıyorum hayır diyemiyorummmm...ve hep kazıklanıyorummm....

ama artık böyle kendimi yıpratmak istemiyorummmm.....iyi günümde herkes yanımdaaa..ben kötü günümde bir arkadaş istiyorummm....

ölümlü dünyada artık üzülmekistemiyorumm..

yarın kuran okutacaksın herhhalde keşke gelebilseydikkk....rabbim kabul etsinnnnnn inşallah....

Ay keşke yakın olsakta uçuversek hemen :10:

Allah kabul etsin canım :16: :38:

Ohoo ben kahvemi içtim,meyvemi yedim...Şimdi çekirdek çitliyom,merak etmeyin iyiyim :37: :27: :52: :52:

kız yemeye mi verdin sen kendini:125:.her akşam topikte mutlaka yemek yemeye müsade istersin,çay içersin,çekirdek çitlarsin.sen ütü falan yap:12:

hayırlı geceler canım...iyi şükür sizler nasılsınız:1:

ay canım sakın karamsar olma ...daha topikçe kreş kurucaz...:52:

aminnnnn ....muhabbete katılmak yenii fırsat olduu...sizler nasılsınız...yatmakla aran nasıll..

iyi geceler iyi canım sen nasılsın...inşallahh iyi haberlerini alırız...

muhat tuttum kız senii..espriler..yerinde sabit...:27:bizimkiler gazlı olursa...şu muskat işe yarar....

biz şimdiden başlayıp önlem mi alsakk..:52:
mustak yersek tüp bebege gerek kalmaz:D
kendi gaıyla gelir :D:D:
ayyy töbe töbe
iyiki sizler varsınız canlarım yaaaaaaaa...aynen fazla verici biriyim kıyamıyorum hayır diyemiyorummmm...ve hep kazıklanıyorummm....

ama artık böyle kendimi yıpratmak istemiyorummmm.....iyi günümde herkes yanımdaaa..ben kötü günümde bir arkadaş istiyorummm....

ölümlü dünyada artık üzülmekistemiyorumm..

yarın kuran okutacaksın herhhalde keşke gelebilseydikkk....rabbim kabul etsinnnnnn inşallah....

canım dostu olan insanlar dertlerini onlara anlatabiliyor.
bende çooook kazık yedim son kazık en agrıydı.
eşim arkadaş edinmiyorum zaten diye buraya pekbişi demiyo:D

kız yemeye mi verdin sen kendini:125:.her akşam topikte mutlaka yemek yemeye müsade istersin,çay içersin,çekirdek çitlarsin.sen ütü falan yap:12:
ay o ütüyüü ben yaptım bu akşam.....hiçç sevmemm...esleme diye diye bende başladım şuan bişeyler atıştırıyorumm:1:kocişte uyuduu....kim tutar beniii:4:

Back
X