- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
Seyyancım canım manevi desteğin için teşekkür ederim,ne kadar ince düşüncelisin..Mesajını bilerek alıntı yapmadım,değiştirsen mi ki acaba,nolur nolmaz yanlış anlaşılma olmasın..Tatlılar çok güzel gerçekten ama senin dediğin gibi isteyen istediğine versin.Ben çorbalar kategorisinde bile size haber vermemiştim.Herkes arkadaşını desteklese de ben yürekten söylüyorum kim neyi beğenirse ona versin.Benim sunumumdan daha güzel ve dikkat çekici sunumlar gözünüze hitap edebilir yada belki diğer tatlı favori tatlınızdır...Heyecan moral olsun birazda kafa dağıtmak için katıldım...
Gönlünüzden ne geçiyorsa o şekilde yapın,ben beni yürekten sevdiğinizi biliyorum ve inanıyorum,sizlerde öylesiniz,bu bize yeter,yarışma heyecan sadece,hiiçç önemli değil benim için.Aman doğru düzgün yazamadım da ama anladınız siz beni,yüreğinizin gözünüzün hitap ettiğine gitsin oylarınız,en ufak bir yanlış anlama bile olmaz tarafımdan,en başından beri hep isteğim yarışmada olsa adil olunmasıydı....Sizleri seviyorum..Seyyancım tekrar teşekkür ederim canım benim çok ince düşünmüşsün,iyiki varsınız![]()
Gözümüze gönlümüze hitap edene verdik oyumuzu zaten canımmm