selam kızlar ben geldim yalnız benle birlikte kırmızılar da geldiği için buhafta okumalara katılamayacağım kısmetse haftaya sizlerle okurum. Bu arada hamile haberi alan arkadaşlarımıda tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş.
selam kızlar ben geldim yalnız benle birlikte kırmızılar da geldiği için buhafta okumalara katılamayacağım kısmetse haftaya sizlerle okurum. Bu arada hamile haberi alan arkadaşlarımıda tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş.
kızlar günaydınnasılsınız çok fazla uğrayamıyorum topiğe iş yerimde yavaş hareket edince işler uzuyor akşam eve gidincede bir yorgunluk çöküyorki sormayın cuma akşamı kalp atışı için randevumuz var çok heyecanlıyım rabbim o güzel sesi duymayı nasib etsin hepiniz dualarımdasınız sizde beni unutmayın
ben 2 tane okudum allah kabul etsin inş. Cnm benim adımı listeden silermisin kursa gittiğim için biraz zorlanıyorum kusura bakma lütfen
ayyyy canım süpeeer:119::124: gözün aydın. allah kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh. bizlere de dua et de inşallah ennn kısa sürede darısı başımıza olsuuuun....
amiiin canım, amin!!!!
inşallah kırmızılarını 8 ay sonra görürsün canım yaaaa. bir de sen kop bizim gruptan da hamileler grubuna gir inşallaah..
Saol canim inşallah sende adet olmazsın burda senide hamile duyarız inşallah canim
kızlar günaydınnasılsınız çok fazla uğrayamıyorum topiğe iş yerimde yavaş hareket edince işler uzuyor akşam eve gidincede bir yorgunluk çöküyorki sormayın cuma akşamı kalp atışı için randevumuz var çok heyecanlıyım rabbim o güzel sesi duymayı nasib etsin hepiniz dualarımdasınız sizde beni unutmayın
Aminn canım Allah sizlerinde gönlüne göre versin inşallah kısa sürederabbim tedavini hayırlı etsin inş.
Canim arkadaşimmm bu sefer oldu pozitif 62'39 umarım daha yükselecek kurban oldugum Allah herkese bu sevinci yasatsin
Ayyy çok sevindim Allah hayırlı etsin herşey duayla canım.Allah nasip ettimi oluyor.Allah bağışlasın sağlıkla kavuş bebeğineBu sefer pozitif dualarınızı eksik etmeyin Allah herkese nasip etsin
Allah gönlüne göre verdi.İnşallh bundan sonraki sürecinde sorunsuz geçer tatlımEwet canim 3 denemem tabikide dua edicem izmirdeyim ben İsrael Aruh Dr adı cok iyi yaptıgı transferlerinden 10 kiside 7 si hep olumlu bende ilk kez gittim sonuc ortada Allah devamını getirir inşallah kurban oldugum Allah kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın herkesin kalbine gore versin inşallah bu topikteki herkez bu sene alicak müjdeli haberleri burda
perlanore== 3 tane okuyacak
ozne hayat==3tane okuyacak
redhairredgırl==2 tane okudu
aruna==3 tane okudu
bahar27==5tane okuyacak
antikdeniz==3ane okuyacak
topeguk==3tane okuyack
tandora==3tane okudu
sardunya==3 tane okuyacak
antisocial==3 tane okuyacak
seminay84==3 tane okuyacak
orlic==5tane okudu = 3 tane daha okuyacak
burcu81==3 tane okuyacak
ynzo6==3tane okuyacak
ozay37barış==2 tane okudu
şaşkınanne==3tane okuyacak,
yaseminseza==3 tane okudu
hayalot=3tane okuyacak
yandev==2tane okudu
melek04==2 tane okuyacak
umutluu===2 tane okuyacak
esmacvs==2tane okuyacak
ayse035===3 tane okuyacak
özlemlk==2 tane okudu
cemrem29==2tane okuyacak
41zzeynep==2 tane okudufiyonk makarna==2 tane okuyacak
angrybird==2 tane okuyacak
paposoner ==2 tane okuyacak
ayet el kursi listemiz
perlanore==50 tane okuyacak
melek04==50 tane okuyacak
yaseminseza==50 tane okuyacak
ayse035==200 tane okuyacak
orlıc== 200 tane okudu
hayalot==50 tane okuyacak
yandev== 100 tane okuyacak
özlemlk==50 tane okuyacak,
paposoner==50 tane okuyacak
kızlar meraba bende katılabılır mıym??6 aydır bekliyorum
kızlar meraba bende katılabılır mıym??6 aydır bekliyorum
Hoşgeldin aramıza.Umarım kısa sürede bebeğine kavuşursunkızlar meraba bende katılabılır mıym??6 aydır bekliyorum
2 yasın 50 ayetel kürsü olarak ekledim
okuma sıranla ayse ılgilencek inş. mesaj at listeye alsın senı
hoşgeldın bebgine kavusman dilegiyle
cumaya kadar okuman haber vermen gerek
baharcım düzelttim allah kabul etsin
canım aramıza hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin seni tanıyalım
Hoşgeldin aramıza.Umarım kısa sürede bebeğine kavuşursun
Amin canım hepimizinki kabul olsun[/QUOTE
inş isteyen herkes kavuşsun.teşekkur ederimm
maşallah cok yenısın şimdiden bozma psikolojınıtşk ederim 26 yaşındayım.1 yıllık evlıyım ank dayım.6 aydır korunmuyorum.çalışmıyorum da.dr gittim 2 ay once herşey normal dedi folık asıt verdı acele etme dıyor.ama suan adetim 3 gunum daha var 3 gun sonra başlayabilirim ancak olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?